Verkleedkleding voor kinderen met Carnaval

Op de 11e van de 11e begint het Carnavalsseizoen al maar voor wie niet echt een carnavalvierder is, maar wel kinderen heeft in een regio dat het gevierd wordt zal waarschijnlijk op zoek gaan naar leuke verkleedkleding voor kinderen met Carnaval.

Wie wel van de feestvreugde van Carnaval houdt gaat zelf natuurlijk ook op zoek naar een kostuum. Wat wordt jouw thema deze week? Een politie pakje dames of boevenpak?Doe mee met de winactie en wie weet heb jij jouw kostuum wel gratis of met korting via Carnavalskleding.nl. En of je nou een cheerleader pakje voor jezelf of een leuk dierenpakje voor je kindje shopt, dat is helemaal aan jou.

Winactie Carnavalskleding.nl 2020

Win: 30 euro shoptegoed bij Carnavalskleding.nl
Winnaar bekend
Hoe: Laat weten wat jij uit zou zoeken. Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Top 5 leukste dieren verkleedkleding voor kinderen met Carnaval

Hierbij mijn top 5 met de leukste carnavalskleding voor kinderen in het thema dieren. Natuurlijk kunnen de eenhoornpakjes (ja dat is een echt dier ;)) en dierenkostuums niet ontbreken.

Lieveheersbeestje

lieveheersbeestje carnaval

Dit is echt een heel schattig pakje. Wellicht niet dat de grotere kinderen nog als lieveheersbeestje willen, maar voor baby’s en peuters is dit pakje echt te schattig.

Eenhoornjurkje

Carnavalskleding.nl met eenhoornpak

Veel meisjes zijn gek op eenhoorns. Er is iets magisch aan deze prachtige sierpaarden. Dus een eenhoorjurkje of eenhoornpak is een must-have als je een dochter hebt die dit ook kan waarderen.

Dino

Dinosauruspak carnavalskleding.nl

Stoere jongens en meiden houden van dino’s. Voor hen is een dinopak onmisbaar. Een heerlijk warm pak met een dinokop op je hoofd. Ideaal voor wie de kou gaat trotseren met Carnaval. Wordt er binnen carnaval gevierd, wellicht niet te veel kleding onderaan trekken!

Olifant

olifant kostuum

Oké, nog cuter dan het lieveheersbeestje is het olifantenpakje. Wel weer een beetje de categorie baby of peuter, maar wel megaleuk.

Vis

tropische vis carnaval

Deze tropische vis was thuis de grote favoriet. Onze kleuter wilde per se als tropische vis.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

37 gedachten over “Verkleedkleding voor kinderen met Carnaval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *