Vanilla Pumpkin review

Houd je ook zo van de zoete geur van vanille? Dan raad ik je echt de Vanilla pumpkin lijn aan van The Body Shop. De Vanillia Pumpkin review betreft de Vanilla Pumpkin Shower Gel, Vanilla Pumpkin Body Butter en de Vanilla Pumpkin Hand Cream en allemaal ruiken ze hetzelfde: superzoet en heel duidelijk naar vanille. Ik mocht ze testen en ik laat je graag weten wat ik er van vind:

Vanilla Pumpkin reviewq

Vanilla Pumpkin review

De geuren van de producten zijn heel herkenbaar als zijnde één lijn. Je weet dat het bij elkaar hoort door het kleurrijke label, maar ook door de geur, en het is ook heerlijk om het allemaal na elkaar te gebruiken. Alle producten zijn fijn, maar met name de handcrème beveel ik je nu echt van harte aan. Deze is superzacht en je kan hem zo goed gebruiken nu, nu we dag in en dag uit de handen aan het wassen zijn en desinfecteren met handalcohol. Je handen hebben het zwaar, dus het kan geen kwaad wat extra te smeren met deze fijne zalf. En ohja… je ruikt meteen zalig!

Vanilla Pumpkin Shower Gel

Als je met deze shower gel onder de douche staat dan ruik je de geur van ijsjes in de zomer op het strand. Laat ik dat nou heerlijk vinden. Vanille is altijd een van mijn favoriete geuren geweest. De kinderen zijn er hier thuis overigens ook gek op. Die staan zich als een malle in te zepen met mijn douchegel sinds ik deze gebruik. Het is overigens ook een erg leuke fles, anders dan ander. Een brede fles met een smalle hals.

Vanilla Pumpkin Body Butter

Na het douchen smeer ik de body butter, welke net zo lekker ruikt en heerlijk zacht is. De grote pot zorgt er voor dat je er lang gebruik van kan maken. Ik vind een pot met een deksel makkelijker in gebruik dan een fles met een smalle opening, omdat je tijdens het insmeren zo je handen wat meer vrij hebt. Je draait de pot open en je kan een lik creme pakken en op je benen smeren. Je hoeft niet steeds de fles te pakken met je glibberige handen.

De Body Butter is vrij stevig en trekt snel in. De vanille geur ruik je goed en blijf je ook nog wel even, op een prettige manier, ervaren.

Vanilla pumpkin review

Vanilla Pumpkin Hand Cream

Ik zei het hierboven al, die handcrème, die komt je nu meerder dan ooit van pas. Normaal heb ik altijd een handcrème in mijn spiegelkast in de badkamer en naast mijn beeldscherm bij de computer staan. Maar deze reist nu ook, samen met een flesje handgel, mee in mijn tas. Want, mijn handen drogen enorm uit van al dat gehandenwas en gedesinfecteer. De Vanilla Pumpkin hand cream is stevig van structuur, maar trekt heel gauw in. Dat is wel belangrijk met handcrème, want je wilt vaak snel weer door kunnen met hetgeen waar je mee bezig was. Dat alles vervolgens vet is, dat wil je vermijden.

Ik ben heel enthousiast over deze producten van The Body Shop. Het ruikt erg lekker en is goed smeerbaar.

Lees ook:
The Body Shop – Drops of Youth
Bruine benen met bruin zonder zon

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Vanilla Pumpkin review

  • 9 september 2020 om 08:03
    Permalink

    Ben ook dol op vanille & niet alleen om te eten. Ook geurkaarsjes endergelijke. Super leuk dus deze vanilla pumpkin!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *