Veilige voetjes beschermt tegen voet tussen de spaken

Uitslag winactie Veilige Voetjes juni 2015Gefeliciteerd Lieke!

Winactie: Setje jasbeschermers Veilige Voetjes
Wanneer? Deze winactie is voorbij.
Hoe? Laat hieronder een reactie achter waarom en/of voor wie je hem wilt winnen. Welke kleur wil je en welke maat? Like ook de Facebookpagina van Veilige Voetjes en What’s on mama’s mind.

Twee weken geleden toen mijn kleine neefje van vijf achterop de fiets bij zijn moeder zat, heeft hij zijn voet tussen spaken gekregen. Zijn beentje raakte bekneld en bleek gebroken. Vreselijk natuurlijk. De kleine man zit 6 tot 8 weken in het gips en daarnaast is hij erg geschrokken.

What's on mama's mind - jasbescherming koeWat blijkt? Dit gebeurt ontzettend vaak. ik kwam in contact met Veilige Voetjes. Zij maken spaakbeschermers. Via hun kwam ik aan informatie over spaakbeknelling, zoals dit wordt genoemd. Wist je dat er jaarlijks gemiddeld 2.300 kinderen op de Eerste hulp komen met  verwondingen door spaakbeknelling? Dit komt het meest voor bij kinderen tussen de drie en vijf jaar. Normale jasbeschermers zijn vaak niet stevig genoeg om te voorkomen dat kindervoeten tussen de spaken What's on mama's mind - jasbescherming ptt post op fietskomen. Aldus de informatie van VeiligheidNL.

Veilige Voetjes heeft een hippe oplossing gemaakt. Zij hebben stevige jasbeschermers gemaakt van kunststof, die het halve wiel afdekken. Deze moeten er voor zorgen dat beknelling tussen de spaken niet meer kan gebeuren. Ze zijn goed te combineren met kinderzitjes.

Mijn blogvolgers maken kans op een gratis setje jasbeschermers. Laat een reactie hieronder achter waarom en voor wie je hem wilt winnen. Geef ook meteen welke kleur en maat (26 of 28 inch).  Heb je ook Facebook?  Like je dan ook de Facebookpagina van Veilige Voetjes en van What’s on mama’s mind?

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

24 reacties op “Veilige voetjes beschermt tegen voet tussen de spaken

  Lara

  (14 juni 2015 - 11:43)

  Ik heb geen facebook, maar doe graag mee, voor een roze in 28 inch. Voor mn dochtertje Marieke.

  Brigitte

  (14 juni 2015 - 11:42)

  Ik win er graag een voor mn kleinkids. Mijn dochter en schoondochter fietsen allebei veel met de kleintjes. Dus voor wat extra veiligheid win ik er graag een voor hen.
  Die met de sterren vind ik het leukst.

  Sandra

  (10 juni 2015 - 11:36)

  Een leuke actie! Ik doe graag mee voor Joep (1,5) die onlangs zijn eerste fietsstoeltje heeft gekregen en natuurlijk graag hip en veilig bij mama Nienke achterop chillt! Fingers crossed!

  Lisse

  (10 juni 2015 - 11:20)

  Beste Kim, naar van je neefje. Ik twijfel nu of mijn fiets voldoende bescherming heeft met enkel de jas beschermer. Ik was mij daar niet bewust van. Ik doe graag mee voor de PTT post zak. Met groeten, Lisse

  Arlette

  (6 juni 2015 - 19:46)

  O deze wil ik erg graag winnen. Het liefst zwart met sterren maat 26 inch. Mijn dochtertje van 3 zit sinds kort niet meer voorop maar achterop want grote broer fietst alles zelf… Maar de bescherming die ik nu nog heb valt van ellende van mijn fiets Tijd voor nieuwe dus!

  Eefke

  (6 juni 2015 - 19:13)

  Ooh dat zou goed uitkomen! Veilig en super mooi ook nog! Toevallig helaas deze week nog van dichtbij voetje tussen de spaken meegemaakt, enkeltje gebroken. Dus ik ben alvast op zoek maar goede bescherming voor mijn fiets. Ik vind de zebra het mooiste! Volgens mij 26 inch, moet ik nog nakijken 😉

   mamasmind

   (6 juni 2015 - 19:17)

   Oh wat naar Eefke!! Hopelijk goede afloop. De inch kan je nog opzoeken als je gewonnen hebt hoor, ik maak 12 juni de winnaar bekend!

    Eefke

    (6 juni 2015 - 19:21)

    Ja heel zielig, nu een paar weken gips. Met deze hitte. En kan ik het motief nog wijzigen? Zie nu de small dots, die is echt geweldig!!

     mamasmind

     (6 juni 2015 - 19:26)

     Ah ja m’n neefje ook! 6-8 weken gips 🙁
     Ja! Winnaar beslist gewoon na bekendmaking wat de definitieve keuze is :-)) duimen nu!! Deel het vooral ook met andere moeders.

  Marlies van Leer

  (6 juni 2015 - 18:47)

  Mijn moeder heeft net een nieuwe fiets. Mijn zoon zit vaak bij haar achterop. Dit zou zij erg fijn vinden denk ik!
  De 26 inch postzak zou geweldig zijn!

   mamasmind

   (6 juni 2015 - 19:18)

   Ja, je wilt dat je kleintje overal veilig is!! Hier ook bij oma achterop inderdaad.

  Karin Pieters

  (5 juni 2015 - 14:04)

  Leuk en handig! De koe 28 inch graag.

  Tips voor Papa's

  (4 juni 2015 - 20:24)

  Hele leuke en goeie actie. Onze zoon van 1 is nog een beetje jong, maar als hij achterop kan zitten is dit een ideale oplossing!
  De grass uitvoering is onze voorkeur!

  Nienke

  (28 mei 2015 - 21:34)

  Goed plan, die Veilige Voetjes! Wij hebben toevallig net een fietsstoeltje achterop mijn fiets gezet en ons zoontje staat er steeds vol enthousiasme naast: “Joep ook zitte. Mama rijde.” Graag! Maar wel eerst jas/voetbeschermers op de fiets; liefst de zebraprint, 28 inch. Ik heb geen Facebook (meer), dus kan de pagina’s helaas niet liken.

  Elke

  (28 mei 2015 - 16:56)

  Ik doe graag mee! Als ons zoontje Lars over een poosje achterop mag vinden wij het belangrijk dat hij veilig achterop kan zitten. Bij vrienden van mijn ouders is de dochter ook tussen de spaken gekomen en daarbij heeft de vader zelfs blijvend letsel overgehouden. Superbelangrijk dus dat je goede bescherming hebt! Inch zou ik even na moeten kijken en alle motiefjes zijn eigenlijk wel leuk en vrolijk! 🙂

   mamasmind

   (28 mei 2015 - 19:51)

   Jeetje wat akelig zeg! Ik duim mee voor een setje veilige voetjes voor Lars!

  Lieke

  (27 mei 2015 - 19:44)

  Wat een goede actie!! Want wat jouw neefje is overkomen is echt heel akelig om te horen… Hopelijk gaat het herstel voorspoedig en kan hij snel weer bij mama achter op de fiets. Met veilige voetjes! Ik zou ook graag de veilige voetjes winnen, veiligheid boven alles… De koetjes vind ik erg leuk (28 inch).

  Renate

  (26 mei 2015 - 18:28)

  Ik heb net een nieuwe fiets, dus daar past wel zoiets moois en handigs bij. Goed initiatief. 28 inch, kleur maakt niet uit!

  Jootje

  (23 mei 2015 - 21:45)

  Ja, ik doe mee! Zeker nu ik vaker mijn fiets ga gebruiken. De Pink Plaid in 26 inch heeft mijn voorkeur. Het mooiste en veiligste cadeau voor mijn dochtertje die over 5 maanden voor het eerst naar school gaat. Goed initiatief!
  Liefs, Jootje

  Natasja

  (23 mei 2015 - 12:03)

  Dit brengt herinneringen boven… toen ik een jaar of 18 was had ik een jonger zusje van een vriendin achterop de fiets…. hopla… voet tussen de spaken. Spaak door haar beentje. Oh oh oh wat vond ik het erg… zo erg…

  Ik dacht dat de jasbeschermers van nu voldoende zouden zijn. Inmiddels heb ik zelf 3 kinderen die geregeld achterop zitten. Ze zijn 6 jaar, 4 jaar en 2 jaar. Daar doe ik heel graag voor mee. Dit wil ik nooit meer meemaken.

  Graag in de maat 28 inch. De Pink Plaid kleur vind ik wel heel gaaf.

  Lieke van Kranen

  (22 mei 2015 - 10:12)

  Jaaa wat een perfecte timing voor deze winactie! Voor Moederdag heb ik een nieuwe fiets gekregen, omdat ik de mijne met de verhuizing in Nederland achter heb moeten laten.. Ik vroeg in de winkel gelijk om spaakbeschermers zodat ik mijn zoontje Boris gezellig achterop kan meenemen en we samen door Londen kunnen fietsen, maar helaas kennen ze dit hier niet. Ik zou dus heel graag deze hippe set spaakbeschermers winnen, en vind die met het postzak motief wel heel stoer voor bij mijn blauwe fiets 🙂 De maat moet ik nog even checken..

   mamasmind

   (22 mei 2015 - 10:54)

   Ik vind de PTT post wel passen dan inderdaad, als je door Londen fietst inderdaad! Wat goed lekker fietsen met Boris!
   Nu gaan we duimen.

  Mariska W

  (22 mei 2015 - 08:23)

  Wat een goed initiatief. Ik doe graag mee voor 26 inch en dan de Koe! Ik heb een zoontje van bijna 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *