Eerste woordjes van je dreumes

Ik weet het zeker, ik hoorde het door de babyfoon. Hij heeft het over James Bond, mijn zoontje. De hele dag speelt hij met auto’s en hoor ik “toet, toet” en nu ligt hij in bed. Wil nog niet slapen, maar even spelen en hij zegt “James Bond”. Een echte vent ben ik aan het opvoeden.

Nou ja, misschien zei hij geen James Bond, maar iets dat daar op lijkt. Hij is nu 16 maanden en begint steeds meer woordjes te zeggen en geluiden na te doen. Als zijn moeder versta ik hem wel beter dan dat anderen het zullen doen, maar ook dat niet altijd. Vandaag zei hij “hond” tegen de hond van mijn ouders, die was nieuw, luid en duidelijk. Oma hoorde het ook.

Het levert ook al humoristische momenten op. Zo gingen we vandaag een taart halen bij de HEMA met de auto. Samen met de kleine man bleef ik wachten in de auto, terwijl papa vlug de HEMA in ging. Ondertussen zegt hij zorgelijk “Papa?, papa”. “Papa is even taart halen”, zeg ik.
“HHIIIEEEEEE” hoor ik luid van achter uit de Maxi-Cosi.
“Huh?” ik kijk mijn kleintje bedenkelijk aan en kijk naar buiten. Geen paard te bekennen midden in de stad. Dan dringt het tot mij door. “O, haha, nee, taart! Geen paard!”.
“HHHiieeee”, zegt hij weer. “Ja, goed zo dat doet een paard”, zeg ik lachend.

Wat zijn de eerste woordjes van jouw dreumes?

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Eerste woordjes van je dreumes

  Auke

  (29 mei 2015 - 19:44)

  Onze dreumes trilt met haar lippen als een paard als je vraagt ‘wat doet het paard?’ 🙂

   mamasmind

   (29 mei 2015 - 20:20)

   Haha cute :-)) een varken snurkt hier niet knorren … Gnrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *