Voorjaarscollectie en zomerjassen jongens Quapi kidswear

Het zonnetje schijnt dan wel, het is nog ijzig koud. In mijn e-mailbox komt de ene na de andere voorjaarscollectie voorbij. Blote benen en vrolijke kleuren. Je zou er spontaan een vakantie door naar Curacao of ander zonnig oord gaan boeken. Wij hebben de eerste voorjaarsmode al wel weer in huis hoor. Een voorjaarsjas van Quapi voor mijn zoontje.

Op Instagram (Quapi_kidswear) zie je mooie overzichten van alle leuke nieuwe items die ze hebben. Zeker de moeite waard om te volgen. In deze blog een blik op de voorjaarsjassen voor jongens:

Jacket Knox Dusty Olive

De jas die wij hebben mogen uitkiezen draagt de naam: Knox Dusty Olive. De jas is dan ook oijfgroen, maar heeft een fel (neon) oranje binnenkant en hiermee vrolijke details. Ik vind deze kleur groen erg mooi, hij staat ook bijna iedereen goed volgens mij. De jas heeft een mooie pasvorm. Dat herken ik sowieso bij kleding van Quapi. Mijn dochtertje heeft een paar jurkjes van Quapi en die vallen heel slank. Soms wat lastig met aantrekken, maar het zit daarmee wel heel mooi en ook heel comfortabel.

zomerjas quapi 2018

De jas heeft een andere stof op de mouwen en de capuchon, dan op de rest van de jas. Het materiaal lijkt op duikpakmateriaal. Ik weet niet goed hoe dat heet. Maar het is elastisch en het lijkt daarmee volkomen winddicht. De binnenkant van de capuchon is van fleece. De variatie van stoffen geeft een heel speels karakter aan de jas, vooral in combinatie met de neon accenten. De jas is licht gevoerd en daarmee in de overgang winter naar de zomer ideaal. Maar ook heerlijk op de fiets. Als het echt zonnig wordt heb je sowieso geen jas meer nodig. Maar vooral vanaf maart, wanneer de winterjas eigenlijk te warm wordt dan moet je toch nog wel een goed jasje hebben.

De jas heeft een binnen zakje en zakken aan de zijkant. De jas is er ook in het blauw Knox Navy met groene neon accenten.

De jas kost € 59,95.

Jacket Klaus Navy

We hadden nog een andere mooie jas gezien, waar we wel even tussen twijfelden: Jacket Klaus Navy. Deze jas is iets dunner volgers mij dan de groene, maar ik vond het ook een erg leuk model. Blauw, maar ook weer met de neon oranje / koraal rode accenten (rits en capuchon). Een stoere jongensjas, perfect voor voorjaar- en zomermaanden.

Quapi zomerjas

Deze jas kost € 49,95.

Meer zien van de nieuwe collectie van 2018? Kijk ook je ogen uit op Quapi Kidswear.nl.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Jongens zomerjas Quapi: Knox Dusty Olive
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *