Voorjaarscollectie Little Label en Tapete 2018

Wie mij op Instagram volgt heeft de items uit de voorjaarscollectie van Little Label en Tapete die wij hebben uitgekozen al lang gezien, maar graag deel ik ook hier Mama’s mind choices voor spring summer 2018.

Tapete voorjaarscollectie 2018

Meisjes voorjaarscollectie Tapete 2018

Wij kozen een zomersjurkje voor mijn dochtertje. Vanwege haar naam, met een veertje erop! Het blauwe jurkje met gouden veertje. Wat ik zo mooi vind aan Tapete is dat het heel kleurrijk is, maar ook de prachtige stoffen. Het jurkje heeft een touwtje om het middel dat als riempje / centuur dient, daarmee valt het heel erg mooi. Mijn dochtertje is 2 jaar en zit in maatje 98. Ze is zo’n 90 cm lang gok ik, maar maatje 98 past het perfect van Tapete en Little Label.

Tapete voorjaarscollectie 2018

Het jurkje staat overigens ook geweldig met de mooie sokjes: https://www.littlelabel.nl/knie-sokken-meisjes-blue-flowers.html

Meisjes voorjaarscollectie Little Label 2018

Wederom een jurkje, want dat vind ik simpelweg altijd het leukst staan bij mijn dochtertje. Het Royal blue palm jurkje is wit met blauw palmboompjes, hij is prachtig getailleerd bij het middel. Ik heb lang getwijfeld tussen dit jurkje en het witte jurkje met de gouden stippen. Ook zo schattig, maar we hebben er ook blauwe zomersneakers van Shoesme bij, dus ik vond het wel erg mooi matchen.

shoesme voorjaarscollectie sneakers 2018

Op het jurkje kan het blauwe gebreide vestje, ze hebben overigens in deze voorjaarscollectie bij Little Label ook een prachtig mintgroen vestje, die is ook waanzinnig leuk.  Ik zie overigens de benaming “tropical blue”erbij staan. Het lijkt een beetje aqua / mintgroen-achtig op de foto’s.

little label vest

 

Jongens voorjaarscollectie Tapete 2018

Een outfit voor de zomer, maar de stoere trui met motor dragen we natuurlijk nu al. Bij de jongenscollectie van Tapete van 2018 zochten we een korte broek met trui uit. Ik vind dat altijd erg stoer. De korte blauwe broek is erg praktisch met het koortje om aan te snoeren, zo zakt hij niet van de billen van mijn kleuter en hij heeft handige zakken. Dat is overigens niet alleen handig, ik vind steekzakken altijd erg leuk staan. Stoer ook. De kleur is lichtblauw en net als een spijkerbroek met alles te combineren. Het materiaal zit heerlijk voor de kinderen en ze kunnen dus spelen, ravotten en chillen wat ze willen met deze oufit.

Tapete voorjaarscollectie 2018

Ik had beide kids zelf een aantal opties gegeven waar ze uit mochten kiezen, over de motor was geen enkele twijfel. Die moest en zou in zijn kledingkast komen te hangen dit voorjaar! Zo gezegd, zo gedaan.

Jongens voorjaarscollectie Little Label 2018

Ook bij Little Label werd het een hele outfit. Korte broek met vest. Het lichtblauwe vest is hetzelfde model als dat we in het donkergrijs hadden deze winter. Maar de kleur is waanzinnig mooi. Heel fris en het model is gewoon heel stoer. We zijn fan van deze vesten. Superpraktisch dat je ze altijd aan kan, winter of zomer, herfst of lente. Laagjes zijn sowieso wel handig nu, is het erg warm, vestje uit, heb je het fris, vestje aan. Onder het vest weer zo’n coole korte broek. Deze blauwe van Little Label is donker blauw en zit net als de broek van Tapete perfect.

tapete voorjaarscollectie 2018Ook voor mijn zoontje wordt de oufti compleet gemaakt met een paar toffe sneakers. Een hoog model, met neon groene zolen van Shoesme.

Shoesme zomersneaker 2018

Shop the spring summer look Tapete and Little Label 2018

Wil jij deze voorjaarscollectie ook in huis halen?

Shopdetails meisjesoutfit Little Label en Tapete

Tapete blauwe jurkje met gouden veer: € 37,95.
Little label jurkje met blauwe palmboompjes: € 35,95
Little label donkerblauwe vestje: € 49,95

Shopdetails jongensoutfit Little Label en Tapete:

Tapete trui met motor: € 42,95
Tapete lichtblauwe korte broek: € 37,95
Little Label lichtblauwe vest: € 49,95
Little Label donkerblauwe korte broek: € 37,95

Schoenen Shoesme

Meisjessneaker met toekan: vanaf € 79,95
Jongenssneaker hoog met ster: € 79,95

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Voorjaarscollectie Little Label en Tapete 2018
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *