Review: SES schelpen schilderen

Na school en de opvang is het soms tijd om even te knutselen thuis, dan wordt er in de keuken gekookt en aan tafel komt de creatieve kant van de kinderen naar boven. Vandaag mochten ze schelpen schilderen. We hadden 15 minuutjes, want dan zou het eten klaar zijn. Genoeg om drie schelpjes te beschilderen en versieren met glitter.

ses creative speelgoed

Schelpen schilderen

Het is zo simpel als dat de naam zegt: het beschilderen van schelpjes. De schelpen zijn echte schelpen, die inbegrepen zijn bij het pakket. Op is op natuurlijk, maar dan kan je natuurlijk je eigen schelpenverzameling inzetten. Vers gevonden op het strand, haha. Of je pakt een steentje uit de tuin, kan ook natuurlijk.
Er zitten ook stickers bij en lijm plus chenilledraad (pijpenragers), dus je kan er de leukste vormen en figuren van maken.

schelpen schilderen

Inhoud verpakking

Schelpen
Chenilledraad
6 trendy kleuren verf
Stickervel
Glitter
Penseel
Lijmcupje
Handleiding

schelpen schilderen ses creative

Wat vinden we ervan

Het is een mooi compact doosje, maar heel compleet. Verf in verschillende kleuren, een kwastje, lijm, glitters, stickers en een gebruiksaanwijzing. Je kunt zo aan de slag. De gebruiksaanwijzing heb je niet echt nodig, maar wellicht vind je het wel makkelijk om wat tips en voorbeelden te krijgen. De kinderen vonden het erg leuk. De glitters gingen wel in één keer helemaal over de tafel heen, dus dat was lekker stofzuigen daarna. Ik vind het leuk dat je de kinderen met de producten van SES heel gevarieerd knutselaanbod kunt bieden. Van schilderen tot knippen en plakken. De ene keer knip je fantastische vormen en de andere keer ben je dus schelpen aan het beschilderen. Ik vind het een groot voordeel dat de verpakking zo compleet is, want ik heb zelf niet altijd veel knutselspullen in huis. Lijm bijvoorbeeld had ik zelf niet gehad, tegen de tijd dat we het willen gebruiken is het namelijk altijd al uitgedroogd.

schelpen schilderen ses
Helaas is het met een tweejarige en een vierjarige soms een hele onderneming om te schilderen, want ze staan gerust op met hun handen en kleding onder de verf om vervolgens alles even aan te raken, maar aan de andere kant. Ach, wat kan het ons schelen, lekker kliederen!

schelpjes ses creative schilderen

Spel: SES Schelpen schilderen
Merk: SES creative
Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Geschikt voor: jongens en meisjes

Verkoopprijs varieert, bij bol.com € 14,40 voor Schelpen Schilderen van SES.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Speelgoed: SES creative schelpen schilderen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Review: SES schelpen schilderen

  • 14 maart 2018 om 16:36
    Permalink

    Wat een leuke en kleurrijke set. Ziet er gezellig uit op de foto’s.
    Komt er nog een foto op je blog van het eindresultaat?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *