Wandlamp beestenbos kinderkamer

Je baby- of kinderkamer inrichten is natuurlijk ontzettend leuk om te doen, maar er is zoooo veel leuks, dat ik je af en toe wat leuke tips geef. Zoals dit geweldig leuke Beestenbos wandlampje van Kidzzz.nl.

Beestenbos wandlamp Kidzzz.nl

Beestenbos Wandlamp

De Beestenbos wandlamp is in verschillende bosdiervormen beschikbaar. Een slak, een egel, een everzwijn, eekhoorn en dit superschattige hertje.

De wandlamp is gemaakt van eikenhout of notenhout . Het verschil zie je goed op de foto’s op de site van Kidzzz.nl. Sophie is eikenhout (iets lichter) en Yfke is in notenhout (iets donkerder). Wij kozen de lichtere; eikenhout voor ons dochtertje.

In het hout wordt de naam van je kind met gaatjes patroon uitgesneden, super persoonlijk en het is heel mooi gedaan. Het licht komt heel mooi door de gaatjes en langs de achterkant van het bosdiertje.

Afmetingen: 42 x 27 x 8 cm

Beestenbos wandlamp Kidzzz.nl

Wandlampje op de kinderkamer

Een Wandlampje is ideaal wanneer je kindje nog even in bed een boekje wilt lezen, of wanneer je bij wat meer gedimd licht je kindje naar bed doet of bij je kindje wilt zitten. Een grote kamerlamp zet een kamer direct in de spotlight, maar een wandlampje heeft wat sfeervollere verlichting. Daarnaast is het bosdierenlampje ook een echte eyecatcher voor de kinderkamer.

De kinderen vinden het zelf prachtig, maar ik vind het zelf ook supermooi staan. Ik houd van de combinatie van haar witte meubeltjes, met het houtkleurige van het lampje. Het past ook mooi bij haar wandrek en het poppenbedje, dat ook houtkleurig zijn gecombineerd met wit.

Bulbby koningsdag kindertrui

Wandlampje bevestigen

Het wandlampje bevestig je supereenvoudig aan je muur. Je boort 2 gaatjes en schroeft het wandlampje in de muur. Het zit meteen heel vast en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het van de muur valt. Het lampje wordt zonder lichtbron geleverd, hiervoor hebben we led bolletje gebruikt.

Deze zit achter het hout van het hertje, maar voor het plaatje dat in de muur zit geschroefd. Het licht komt zo langs het lampje maar ook door de gaatjes.

Beestenbos wandlamp Kidzzz.nl

Het is een prachtig lampje dat onze meisjeskamer nog veel leuker maakt, maar ook superleuk overigens voor jongenskamers. Misschien kies je dan wel de Egel of het Zwijntje?

De Beestenbos wandlamp shop je bij Kidzzz.nl voor € 39,95.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kidzzz Beestenbos wandlamp
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *