Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel

Win: Bio-Oil Droge Huid Gel (3x)

Gefeliciteerd 14_ell, Aline en Maadje vd H
Wanneer: 21 maart tot en met 31 maart 2019.
Hoe: Laat weten waarom jij wilt winnen.

nieuwe bio oil voor droge huid

Voor het eerst in 30 jaar komt een van de best verkochte huidverzorgingsmerken met een innovatie. Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. Ik ontving de droge huid gel enkel weken terug in huis en ben hem direct gaan gebruiken. Ik was al fan van de Bio-Oil, maar deze gel is echt superfijn en ik ben nu al verslaafd. Het smeert makkelijk, is vet, maar trekt wel snel in en het werkt echt. Ik smeer het ‘s avonds, elke avond, voor het slapen op mijn handen en benen.

Bio-Oil droge huid gel 50 ml

Na behandeling van littekens en huidstriemen nu een product voor de droge huid

Bio-Oil is in 11 landen een van de best verkochte huidverzorgingsproducten: iedere paar seconden wordt er ergens in de wereld een flesje verkocht. In de 30 jaar dat het product op de markt is, ontving het 438 awards en onderscheidingen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. Voor het eerst in haar bestaan komt het merk nu met een innovatie. Sinds 15 februari is ‘Bio-Oil Droge Huid Gel’ verkrijgbaar bij de drogist.

What's on mama's mind bio-oil

Eerste innovatie

Miljarden mensen ter wereld hebben last van een droge huid, het is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Met de kennis op zak die voortkomt uit veelvuldig onderzoek naar de voordelen van olie op de huid, ging Bio-Oil mede-eigenaar en hoofd Research & Development David Letschert, de uitdaging van de droge huid aan. Na het succes van Bio-Oil huidverzorgingsolie is dit de eerste innovatie waar het merk in 30 jaar tijd mee op de markt komt.

nieuwe bio oil drohe huid

Minder water

Na jaren van onderzoek en overleg met toonaangevende deskundigen en cosmetische wetenschappers, ontwikkelde David’s team een manier om water te vervangen door olie, waardoor een huidverzorgingsproduct een hoger percentage actieve stof kon bevatten. De nieuwe Bio-Oil Droge Huid Gel is het eerste product dat occlusiviteit (vochtvasthoudende eigenschappen) en humectanten (vochtaantrekkende eigenschappen) op de meest optimale manier combineert: het product bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten, en slechts voor 3% uit water. De 3% water is noodzakelijk om de natuurlijke bevochtigingsmiddelen te activeren in de formule. Het resultaat is een baanbrekende formule, die er door toepassing van hogedruk homogenisatie uitziet als een gel.

Natuurlijke bevochtiging

Olie bevat de beste vochtvasthoudende eigenschappen. Een olie dekt de huid af zodat er geen vocht uit de huid kan ontsnappen. Dit is vooral van belang op het lichaam, waar zich minder talgklieren bevinden dan op het gezicht (vandaar dat benen vaak droog aanvoelen). De Bio-Oil Droge Huid Gel-formulering bestaat daarom voor 50% uit de reeds succesvolle Bio-Oil olie, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. Bio-Oil Droge Huid Gel bevat dan ook zoveel mogelijk natuurlijke bevochtigingsmiddelen zoals Urea, Lactic Acid en Sodium PCA (een vochtinbrengende factor die van nature aanwezig is in de samenstelling van onze huid), omdat deze een sleutelrol spelen bij het gehydrateerd houden van de huid. David Letschert: “We hebben onszelf een enorme uitdaging gesteld om de categorie droge huid op te schudden met een formule die niet alleen zo occlusief mogelijk is om te voorkomen dat vocht de huid verlaat, maar ook vol zit met actieve vochtinbrengende ingrediënten. We zijn bijzonder trots en kijken er naar uit om mensen met een droge huid te ondersteunen met ons allereerste nieuwe product. “

Kosten & baten

Naast het feit dat men enthousiast is over de werking van Bio-Oil, is een deel van het succes te danken aan het feit dat het product betaalbaar is. Ook bij de Droge Huid Gel van Bio-Oil was een optimale prijs- kwaliteit verhouding een belangrijke vereiste.
Adviesverkoopprijs:
· Droge Huid Gel 50ml € 6,95
· Droge Huid Gel 100ml € 11,95
· Droge Huid Gel 200 ml € 19,95

Over Bio-Oil

Bio-Oil is een probleemoplossend merk dat bekend staat om Bio-Oil huidverzorgingsolie, dat effectief is tegen littekens en huidstriemen. De huidverzorgingsolie is al 9 jaar op de Nederlandse markt en is het bestverkochte product voor littekens en huidstriemen in Nederland. In Nederland wordt Bio-Oil op de markt gebracht door de Remark Groep B.V. te Meppel.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bio oil droge huid
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

59 reacties op “Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel

  Yvon

  (29 maart 2019 - 20:14)

  Heb hele droge handen en voeten, de kloven springen er in. Dit jeukt enorm en is pijnlijk. Heb nog niets gevonden wat écht werkt.

  Micky B.

  (29 maart 2019 - 09:36)

  Heel graag voor mijn zoon! Zijn benen zijn zo droog en dat gaat jeuken. Deze gel zou ik voor hem graag testen

  w.schalkwijk

  (28 maart 2019 - 23:36)

  Ben heel benieuwd of dit echt werkt. Mijn knieeen en ellebogen zijn altijd zo droog 🙁 echt heel vervelend wat ik ook smeer . Zou het graag willen proberen !!!!!

  Sharon de Ridder

  (28 maart 2019 - 12:24)

  Mijn dochter heeft een heel droge, gevoelige huid en heeft veel baat bij de olie; we zijn dan ook erg benieuwd naar deze gel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *