Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel

Win: Bio-Oil Droge Huid Gel (3x)

Gefeliciteerd 14_ell, Aline en Maadje vd H
Wanneer: 21 maart tot en met 31 maart 2019.
Hoe: Laat weten waarom jij wilt winnen.

nieuwe bio oil voor droge huid

Voor het eerst in 30 jaar komt een van de best verkochte huidverzorgingsmerken met een innovatie. Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. Ik ontving de droge huid gel enkel weken terug in huis en ben hem direct gaan gebruiken. Ik was al fan van de Bio-Oil, maar deze gel is echt superfijn en ik ben nu al verslaafd. Het smeert makkelijk, is vet, maar trekt wel snel in en het werkt echt. Ik smeer het ‘s avonds, elke avond, voor het slapen op mijn handen en benen.

Bio-Oil droge huid gel 50 ml

Na behandeling van littekens en huidstriemen nu een product voor de droge huid

Bio-Oil is in 11 landen een van de best verkochte huidverzorgingsproducten: iedere paar seconden wordt er ergens in de wereld een flesje verkocht. In de 30 jaar dat het product op de markt is, ontving het 438 awards en onderscheidingen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. Voor het eerst in haar bestaan komt het merk nu met een innovatie. Sinds 15 februari is ‘Bio-Oil Droge Huid Gel’ verkrijgbaar bij de drogist.

What's on mama's mind bio-oil

Eerste innovatie

Miljarden mensen ter wereld hebben last van een droge huid, het is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Met de kennis op zak die voortkomt uit veelvuldig onderzoek naar de voordelen van olie op de huid, ging Bio-Oil mede-eigenaar en hoofd Research & Development David Letschert, de uitdaging van de droge huid aan. Na het succes van Bio-Oil huidverzorgingsolie is dit de eerste innovatie waar het merk in 30 jaar tijd mee op de markt komt.

nieuwe bio oil drohe huid

Minder water

Na jaren van onderzoek en overleg met toonaangevende deskundigen en cosmetische wetenschappers, ontwikkelde David’s team een manier om water te vervangen door olie, waardoor een huidverzorgingsproduct een hoger percentage actieve stof kon bevatten. De nieuwe Bio-Oil Droge Huid Gel is het eerste product dat occlusiviteit (vochtvasthoudende eigenschappen) en humectanten (vochtaantrekkende eigenschappen) op de meest optimale manier combineert: het product bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten, en slechts voor 3% uit water. De 3% water is noodzakelijk om de natuurlijke bevochtigingsmiddelen te activeren in de formule. Het resultaat is een baanbrekende formule, die er door toepassing van hogedruk homogenisatie uitziet als een gel.

Natuurlijke bevochtiging

Olie bevat de beste vochtvasthoudende eigenschappen. Een olie dekt de huid af zodat er geen vocht uit de huid kan ontsnappen. Dit is vooral van belang op het lichaam, waar zich minder talgklieren bevinden dan op het gezicht (vandaar dat benen vaak droog aanvoelen). De Bio-Oil Droge Huid Gel-formulering bestaat daarom voor 50% uit de reeds succesvolle Bio-Oil olie, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. Bio-Oil Droge Huid Gel bevat dan ook zoveel mogelijk natuurlijke bevochtigingsmiddelen zoals Urea, Lactic Acid en Sodium PCA (een vochtinbrengende factor die van nature aanwezig is in de samenstelling van onze huid), omdat deze een sleutelrol spelen bij het gehydrateerd houden van de huid. David Letschert: “We hebben onszelf een enorme uitdaging gesteld om de categorie droge huid op te schudden met een formule die niet alleen zo occlusief mogelijk is om te voorkomen dat vocht de huid verlaat, maar ook vol zit met actieve vochtinbrengende ingrediënten. We zijn bijzonder trots en kijken er naar uit om mensen met een droge huid te ondersteunen met ons allereerste nieuwe product. “

Kosten & baten

Naast het feit dat men enthousiast is over de werking van Bio-Oil, is een deel van het succes te danken aan het feit dat het product betaalbaar is. Ook bij de Droge Huid Gel van Bio-Oil was een optimale prijs- kwaliteit verhouding een belangrijke vereiste.
Adviesverkoopprijs:
· Droge Huid Gel 50ml € 6,95
· Droge Huid Gel 100ml € 11,95
· Droge Huid Gel 200 ml € 19,95

Over Bio-Oil

Bio-Oil is een probleemoplossend merk dat bekend staat om Bio-Oil huidverzorgingsolie, dat effectief is tegen littekens en huidstriemen. De huidverzorgingsolie is al 9 jaar op de Nederlandse markt en is het bestverkochte product voor littekens en huidstriemen in Nederland. In Nederland wordt Bio-Oil op de markt gebracht door de Remark Groep B.V. te Meppel.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bio oil droge huid
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

59 reacties op “Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel

  Yvon

  (29 maart 2019 - 20:14)

  Heb hele droge handen en voeten, de kloven springen er in. Dit jeukt enorm en is pijnlijk. Heb nog niets gevonden wat écht werkt.

  Micky B.

  (29 maart 2019 - 09:36)

  Heel graag voor mijn zoon! Zijn benen zijn zo droog en dat gaat jeuken. Deze gel zou ik voor hem graag testen

  w.schalkwijk

  (28 maart 2019 - 23:36)

  Ben heel benieuwd of dit echt werkt. Mijn knieeen en ellebogen zijn altijd zo droog 🙁 echt heel vervelend wat ik ook smeer . Zou het graag willen proberen !!!!!

  Sharon de Ridder

  (28 maart 2019 - 12:24)

  Mijn dochter heeft een heel droge, gevoelige huid en heeft veel baat bij de olie; we zijn dan ook erg benieuwd naar deze gel!

  Babette

  (27 maart 2019 - 07:18)

  Graag wil ik bio-oil proberen, want mijn huid is droog, heeft soms uitslag en is geirriteerd.

  Tot nu toe heb ik nog geen product gevonden dat echt helpt en ben benieuwd of bio-oil dat wel kan doen.

  Mar Berger

  (26 maart 2019 - 15:28)

  Lijkt me ideaal!

  Suus

  (26 maart 2019 - 12:38)

  Zou dit volgaarne uitproberen voor droge handen met kloofjes,

  Karin

  (26 maart 2019 - 12:14)

  Voor mijn kleindochtertjes met hun droge huidjes, wat altijd problemen oplevert.

  Aïde

  (26 maart 2019 - 12:07)

  Deze droge huid kan wel iets beters gebruiken. Dit lijkt me de oplossing

  barbara

  (26 maart 2019 - 06:45)

  ik ben superenthousiast

  bio oil is effectief, alleen: ik hou echt niet van olie om te smeren

  dus : de gelvorm zou wel eens de oplossing kunnen zijn voor mijn drooggezicht, waar ik maar niet het juiste middel voor vind

  Aleesha Verhoeff

  (25 maart 2019 - 21:51)

  Ik werk op een kinderdagverblijf waar ik de hele dag door mijn handen moet wassen. Dit heeft zeer droge handen tot gevolg en in de winter krijg ik daar ook nog kloven bij. Ik zou dus graag kans maken op dit product.

  Sandra

  (25 maart 2019 - 20:21)

  Ik doe graag mee! lijkt me een erg fijn product!!

  Lottie

  (25 maart 2019 - 19:15)

  lijkt mij een erg fijn product voor mijn (droge) winter huid…

  m chen

  (25 maart 2019 - 15:41)

  Wil van mijn droge huid af.

  van erum maria louisa

  (25 maart 2019 - 14:42)

  ik moet mijn benen dagelijks insmeren

  Xaviera Jamie

  (25 maart 2019 - 14:35)

  In mijn gezin is er veel last van allerlei allergien en ikzelf heb een enorm droge huid! Ik hoop dat BioOil verlichting zal schenken en daarom doe ik graag aan de verloting mee!

  Sabine ypenga

  (25 maart 2019 - 11:22)

  Mijn huid is enorm droog. Ik heb nog steeds niet het juiste product gevonden. Mischien is deze droge huid gel van bio-oil de oplossing voor mijn droge huid. Ik probeer het graag uit!

  Bea Fischer

  (25 maart 2019 - 00:16)

  ik loop nou 2 jaar bij een dermatoloog vanwege mijn droge huid.ik heb massa aan dinge probeert maar niets heeft geholpen. ik lot graag mee .

  Debbie

  (25 maart 2019 - 00:09)

  Ik ben nu 30 weken zwanger en mijn buik is de laatste weken heel hard gegroeid en erg droog en geïrriteerd. Zou het graag uitproberen!

  Silvia Swart

  (24 maart 2019 - 22:50)

  Heerlijk!!! Hou van deze producten!

  Jan

  (24 maart 2019 - 19:45)

  Voor deze prachtige producten waag ik graag een kansje.

  anja

  (24 maart 2019 - 19:08)

  fijn ik zo het graag gebruiken

  Renée

  (24 maart 2019 - 18:06)

  Bio-oil heeft heel goede producten. Ik zou deze graag willen proberen.

  Irene Niec

  (24 maart 2019 - 17:05)

  Met mijn 71 jaar heb ik niet een super erge droge huid, maar het begint wel te komen, graag doe ik mee voor deze droge huid gel, het moet ongetwijfeld fijn zijn, groetjes Irene

  AngeliqueOpDenVelde

  (24 maart 2019 - 13:00)

  Hallo,
  ik heb echt een hele droge huid.
  Niet alleen mijn gezicht maar ook mijn benen.
  De oil leek mij iets te vet.
  Bang voor mijn kleding en of het wel goed in trekt
  Ben daarom erg nieuwsgierig naar de creme.
  Loot graag mee

  Jeanne

  (24 maart 2019 - 12:11)

  Ik ben benieuwd of dit beter helpt dan mijn huidige creme. Die doet zijn werk wel, maar moet wel vaak smeren.

  Clau-dya

  (24 maart 2019 - 11:45)

  Mijn dochtertje en man hebben beide een erg droge huid dat snel irriteert, benieuwd of dit mooie product de juiste verzorging kan bieden

  Nency

  (24 maart 2019 - 09:31)

  Heb ik vast niet zoveel jeuk meer.

  dennis

  (24 maart 2019 - 09:10)

  Door mijn huidziekte heb ik altijd droge plekken, dit kan ik zeker goed gebruiken. Ik doe graag mee.

  lizette

  (24 maart 2019 - 09:09)

  Ik heb altijd last van benen, ik doe dus graag mee.

  Margo

  (24 maart 2019 - 08:57)

  Bio-oil heeft hele fijne producten, maar deze heb ik nog nooit geprobeerd.

  Yvette

  (24 maart 2019 - 07:31)

  Dat klinkt heerlijk! Ik wil deze bio oil gel heel graag proberen op alle droge plekjes ?

  Susan

  (23 maart 2019 - 19:24)

  Ik heb een droge huid en zou de droge huid gel graag uitproberen en zonder droge huid de zomer ingaan

  Anneliese de Waal

  (23 maart 2019 - 17:52)

  Zou ik graag op mijn huid uit willen proberen, ben er benieuwd naar het effect op de huid met bio-oil.
  Waag graag een kans.

  Annemarieke Bos

  (23 maart 2019 - 14:48)

  Mijn dochter en ik hebben beide een hele droge huis. Al veel geld uit gegeven aan smeerseltjes. Bio-oil werkt fijn. Zou dit de oplossing zijn.

  Maria

  (23 maart 2019 - 14:31)

  Ik heb extreem droge handen, ben benieuwd of deze gel helpt.

  marij brand

  (23 maart 2019 - 14:23)

  gebruik het graag tijdens mn zwangerschap! heel fijn product!

  pascale

  (23 maart 2019 - 13:28)

  Mijn dochter heeft een hele droge huid en daardoor vaak last van jeuk! Zou super zijn als ik de Bio-oil bij haar kan uitproberen en dat ze dan weer een zachte huid krijgt. De Bio-oil is meer dan welkom!!!! Zou zo fijn zijn nu echt een goed product voor haar huid te hebben.

  Carina

  (23 maart 2019 - 12:46)

  Al een groot fan van bio oil voor mijn striae, ben benieuwd naar de droge huid gel.

  Suus Gro

  (23 maart 2019 - 12:20)

  Die droge benen van mij kunnen wel wat verzorging gebruiken 🙂

  Eliatha Buurmans

  (23 maart 2019 - 11:58)

  Als postbode, moet ik door weer en wind, mijn huid kan dus wel iets extra gebruiken.

  Marian B

  (23 maart 2019 - 11:55)

  Mijn dochter en ik hebben helaas een heel droog velletje. Ik ben benieuwd of het iets voor ons kan doen en doe daarom graag mee.

   Linda Smeets

   (28 maart 2019 - 11:53)

   Na het lezen van dit artikel ben ik ontzettend benieuwd geworden naar dit product! Daar mijn dochter en ik beiden een zeer droge huid hebben doe ik dan ook graag mee.

  Astrid

  (23 maart 2019 - 11:25)

  Lijkt me een ideaal product voor mijn altijd droge handen.

  Rosemary van Duinen

  (23 maart 2019 - 11:05)

  oh, dit lijkt me wel een fijn produkt.. Voor mezelf zo makkelijk in gebruik maar ook voor de kleinkinderen die best een schraal huidje hebben.

  wilmsen anita

  (23 maart 2019 - 09:34)

  Ik doe graag mee voor een zachte huid

  Fenny

  (23 maart 2019 - 08:51)

  De gewone Bio-oil kende ik al en deze verricht echt wonderen voor littekens enzo…

  daarom ben ik SUPER benieuwd naar deze droge huid gel!

  Want nu de verwarming regelmatig aanstaat, krijg je toch een droge huid…

  Linda Tromp

  (23 maart 2019 - 08:25)

  3 personen in ons gezinnetje met hele droge huid zouden dit dolgraag willen proberen?

   Anita Meijs

   (23 maart 2019 - 08:45)

   Zou ik graag een keertje willen proberen.

  Nina Mol

  (23 maart 2019 - 05:01)

  Ik ben dol op Bio-oil: ben benieuwd of de gel ook zo lekker is!

   Claudia

   (23 maart 2019 - 08:34)

   Door mijn droge huid kan ik dit heel goed gebruiken, daarom wil ik winnen.

  Anita te Gussinklo

  (22 maart 2019 - 21:34)

  Bio oil gebruik ik regelmatig, ik ben erg benieuwd naar deze gel.

   Corry de vos

   (24 maart 2019 - 07:31)

   Ik zou graag willen winnen om onze oudjes in het verpleeghuis eens lekker te verwennen!!

  Marijke

  (22 maart 2019 - 21:32)

  Fijn spul Bio-Oil, de gel lijkt me heel makkelijk in gebruik! Ik maak graag kans!

  Nelly

  (22 maart 2019 - 20:23)

  Wil ik graag uit proberen.

  cb.dkl

  (22 maart 2019 - 19:52)

  Met mijn mega droge huid kan er wel een potje gel aan gewaagd worden. Heb nog steeds het wonder middel niet gevonden. Zou dus graag winnen om dit voor mezelf en zoon te proberen.

  Marian Zw

  (21 maart 2019 - 17:30)

  Dit zou wel eens een fijn product kunnen zijn voor mijn dochter van 9. Afgelopen week weer wakker gelegen van de jeuk vanwege haar droge huid. Zou dit dan helpen?

   Janneke

   (23 maart 2019 - 09:59)

   @cb.dkl Ik zou niet denken aan een wondermiddel maar zorgen voor goede voeding en misschien wat extra voedingsstoffen, zoals bepaalde vetzuren (gammalinoleenzuur, omega 3 en omega 7) en vitamines. Ook bepaalde celzouten kunnen helpen de balans te herstellen. Een uitwendig smeerseltje kan wel schelen maar doet niets aan de binnenkant.

  Wendy

  (21 maart 2019 - 14:53)

  We zijn hier al jaren lang fan van de bio-oil. Ik zag de pot gel voorbij komen en wil die heel graag uitproberen. Mijn zoontje heeft vaak last van eczeem en de bio-oil verricht dan wonderen. Alleen vindt hij het niet fijn dat je kleren dan aan je gaan plakken. Ik ben heel benieuwd hoe hij de gel ervaart. We gaan duimen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *