Wat een pech, mijn naam is weg

Ik ben gek op lezen, dat was ik als kind al. Ik las heel wat af, elke avond voor het slapen gaan. Voorlezen vind ik nu ook weer ontzettend leuk. Elke avond lezen wij ons kleintje voor uit de leukste boeken. Er bestaan zoveel leuke boeken voor kleintjes, dat we een hele kast vol hebben. Het hoort bij het slapen-gaan-ritueel bij ons thuis. Tandenpoetsen, omkleden, verhaaltje lezen, muziekje aan, lampjes uit en dan naar bed.

Ik maakte afgelopen week kennis met een heel nieuw en origineel boek; Wat een pech, mijn naam is weg. Of ook wel Lost my name. Zowel mijn zoontje als dochtertje mochten een persoonlijke variant bestellen.

Wil jij een echt magisch boek voor je kleintje? Dan is dit boek ook echt wat voor jou. In dit boek speelt jouw kleintje namelijk de hoofdrol. Het boek wordt helemaal gepersonaliseerd voor hem, met zijn naam. Samen met de magische figuren uit het verhaal ga je op zoek naar alle letters uit zijn naam.

Hoe het werkt
Op lostmy.name vul je de naam en het geslacht van je kleintje in, tevens kun je kiezen voor een taal. Kies je voor Nederlands, dan krijg je het boek “Wat een pech, mijn naam is weg”. Dit boek staat volledig in het teken van jouw kindje. Aan de inhoud van het verhaal verander je niks, maar voor elke naam is het boek uniek. Het draait namelijk om de letters uit de naam van je kleintje.

What's on mama's mind Lost my name

Voor elk letter komt een magisch wezen rijmend aan bod. Deze geeft jouw kleintje een letter uit zijn naam terug, zodat aan het eind van het verhaal de naam weer compleet is.

Het voorwoord
Het voorwoord kun je zelf schrijven. Het begin van het voorwoord is al voor jou geschreven, maar kun je wel zelf aanvullen. Of als je het begin niet leuk genoeg vindt, dan herschrijf je toch gewoon het hele voorwoord. Door een voorwoord in je boek te kunnen schrijven kun je een persoonlijk bericht meegeven, wat ik zelf heel bijzonder vind voor later. Of wanneer je het als (kraam)cadeau geeft kun je daar op deze manier een mooie boodschap bijvoegen.

What's on mama's mind voorwoord wat een pech mijn naam is wegVoorbeeld
Tijdens het maken van het boek, kun je het verhaal meteen inzien. Je kunt zelfs in sommige gevallen karakters nog veranderen. Bij sommige letters, zoals de ‘E’, de ‘R’ en de ‘A’ zijn er meerdere magische wezens waaruit je kunt kiezen voor je verhaal.

Hartstikke leuk dus om het boek alleen al samen te stellen, je gaat meteen op in het verhaal. Je krijgt zin om het in je handen te hebben, want dat heb ik wel met boeken. Ik vind het heerlijk om een boek vast te houden. Een e-reader is dan ook nog niet aan mij besteed. Ik houd van boeken en het vasthouden van boeken.

Taal
Het boek is in diverse talen te bestellen en waar je hem ook naar toestuurt, je betaalt nooit verzendkosten. Wil je vast beginnen met het oefenen van Engels met je kleintje. Dan is het misschien een idee om de Engelstalige variant te bestellen.

Afhandeling
Je kunt het boek eenvoudig betalen. Je kunt kiezen uit diverse betaalmethodes, waaronder sindskort ook iDeal en Bancontact. Daarnaast kun je ook met diverse Valuta betalen. Het is echt een wereldboek. Zoals ik al zei is in elk land de verzending gratis en als je meerdere boeken bestelt krijg je een staffelkorting op elk volgend boek.

Lost my name is ook te volgen op Facebook. Wat ook superleuk is voor jullie, ik mag een boek weggeven. De winactie komt 20 november online.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Wat een pech, mijn naam is weg

  Ilse

  (18 november 2015 - 22:15)

  Ja, super hè.
  Die heb ik ook gekregen en over geblogged.
  Mijn twee oudsten vinden het een super boekje, al gaat het over de jongste 😉

   mamasmind

   (19 november 2015 - 04:42)

   Wat leuk! Ik zal je blog eens bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *