Who’s That Girl, hét beautymerk voor hippe meiden!

Houd jouw jonge dame van make up en glitter? Dan is Who’s that girl echt de uitkomst. We mochten een paar leuke producten uitproberen en daar werd onze peuterdame heel blij van. Hoewel het, denk ik, nog leuker is voor iets grotere meiden is het al heel leuk om met je peuter of kleuter samen op te doen. Grotere meiden kunnen er makkelijk zelf mee aan de slag, maar wij hadden een leuk moeder-dochtermomentje.

Who’s That Girl is het beautymerk dat speciaal voor jou is gemaakt. Je kunt nu de hotste trends volgen en leuke looks samenstellen net als je favoriete sterren met de make-up van Who’s That Girl! Van glitternagels tot haar met kleurstrengen en magische lippen, met Who’s That Girl kun je beautylooks samenstellen die je persoonlijkheid weerspiegelen. Mix en match al onze producten om een adembenemende eigen stijl te creëren waardoor iedereen zich afvraagt: ‘Who’s that girl’? ;).

Who’s That Girl Glitter Roots

Who's that girl glittergel voor in je haar

Glitter voor in je haar. Een potje vol met glittergel, aan de dop zit een kammetje waarmee je heel makkelijk en handig de glitter in je haren doet. Een kapsel vol glitter en shine. Naast een grote pot, zit er ook een kleine Glitter Roots sleutelhanger bij om je haar onderweg perfect te houden.

Leuk om een pluk in je vlecht vol glitter te maken, zoals hier bij mijn dochtertje, maar ook heel leuk om je “roots” of terwijl je haaraanzet vol glitters te hebben. Heel eenvoudig aan te brengen, maar ook weer simpel te verwijderen: onder de douche of in bad.

Who's that girl glitter roots
Who’s That Girl Moodlips

Who's that girl mood lips

Mood lips is een doorzichtige lippenstift met een verrassing binnenin. Als je de lippenstift aanbrengt, verandert de doorzichtige lippenstift van kleur om bij je stemming te passen! Gebruik de lippenstift om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je dagelijkse look, want Who’s that Girl Mood Lips ziet er bij iedereen ook anders uit. Kijk hoe de lippenstift anders reageert bij jou en je vriendinnen! Inclusief een kleine sleutelhanger.

Who’s That Girl Nail Polish Dip

Who's that girl glitternagellak dip

Glitter op je nagels: altijd goed! Polijst je nagels met de nagellak en dip je vingers vervolgens in de glitters. De glitters blijven uiteraard vast zitten op de nagellak, ook leuk om met verschillende kleurtjes nagellak te doen.

Ik ben vooral fan van de glittergel, die blijft heel goed zitten en is ook echt opvallend. Je wast het ook eenvoudig weer eruit, dat is ook altijd fijn. Leuk dat er bij elk item een sleutelhanger versie zit, dat vinden de meiden extra leuk! Een succes voor de kleintjes, maar ook voor de grote meiden.

Superleuk voor de feestdagen!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Who's that girl
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *