Sinterklaascadeautip kindertasje

What's on mama's mind puck and pumpkinEen leuk sinterklaascadeautje voor je kleintje is natuurlijk een tasje. De roze en blauwe tasjes ken je van de winactie die eerder deze week online kwam. De winnares van het roze tasje is vandaag bekend gemaakt. Ben jij het?

Sinterklaas

Natuurlijk is het tasje ook een hartstikke leuk schoencadeautje of cadeau voor 5 december. Daarom breng ik het graag nog even onder je aandacht. Mijn dochtertje heeft ook een tasje gehad, de roze. Wij vinden het tasje vooral heel makkelijk om spulletjes in te doen voor bijvoorbeeld uitlogeren. Heel handig om kleding of producten mooi bij elkaar te houden. Wat dacht je van de toilletspullen. Wat neemt jouw kleintje allemaal mee als hij of zij gaat logeren?

In de tas, we gaan logeren

Als mijn dochtertje van net 1 jaar uit logeren gaat dan gaat er een hoop mee:
What's on mama's mind puck and pumpkin
Toiletspullen: tandenborstel, tandpasta, haarborstel, haarclipjes, billen crème, douchegel, babyshampoo, bodylotion, voldoende luiers en billendoekjes. Allemaal in het mooie roze tasje.

Kleding: een heel hoop kleding gaat mee, want misschien wordt er iets vies en dat kan ook weer vies worden haha. Dus twee rompertjes, twee truitjes, een broekje, een maillot, een rokje, twee shirtjes, een vestje, de winterjas, handschoenen, muts, sjaal, schoentjes, slofjes en twee paar sokken.
O ja, en een slabbetje.

Voeding: onze dame is helemaal van borst- en kunstvoeding af.
Ze krijgt gewone melk en drinkt inmiddels ook uit een opendrinkbeker. Ze eet boterhammetjes en met de pot mee. Dus hier hoeven we gelukkig niet meer over na te denken. Wel geven we een beker voor haar mee, waar ze makkelijk uit drinkt.

Speelgoed: Natuurlijk moet de favoriete knuffel mee: konijn. Haar tandjes zitten soms een beetje dwars, dus een bijtring gaat ook mee. En haar pop. Misschien nog een puzzel?

Alles gepakt? Ja, dan kunnen we gaan!

Over de tas

Wil jij ook het handige roze of misschien het blauw tasje van Puck&Pumpkin? Je kunt kiezen uit twee What's on mama's mind puck and pumpkinvarianten. De blauwe met een vrolijke giraffe en lieverheestbeestje erop of een roze met een mooie olifant en vlinder.
De binnenkant van het tasje is geïsoleerd. Hierdoor is het ook goed geschikt voor het bewaren van de lunch. De boterhammetjes, de drinkbeker en het fruit kunnen dus handig mee naar school genomen worden. Wat een vrolijke gekleurde tasjes zijn dit!
De verkoopprijs is € 12,95.  Een perfect sinterklaascadeautje, kraamcadeau of verjaardagcadeau toch?!

Kenmerken:
Binnenkant is van isolerend materiaal
Rits is aan twee kanten te openen
Gemaakt van 600D Polyester
Makkelijk schoon te maken
Formaat: 16x12x20 cm
Exclusief tassenlabel

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *