Stoere bontgevoerde winterboots van Shoesme voor jongens

Brrr, wat is het af en toe koud. Is jouw garderobe er al op afgesteld? De voeten van mijn zoontje in elk geval wel. Zijn voeten groeien maar door, dus hij had alweer nieuwe schoenen nodig, maar dan ook wel iets wat winterproof is.

shoesme bontgevoerde jongenslaars

Bonte voering in je boots fake fur!

De schoenen die we uitzochten voor hem zijn heerlijk warm. Ze zijn namelijk gevuld met een Faux Fur imitatiebontje, dat is lekker warm. En niet zielig voor diertjes! We gaan natuurlijk geen echt bont kopen, laten we dat even voorop stellen en daar hoef je bij Shoesme ook echt niet bang voor te zijn. Geen bont, maar ook geen wintertenen of koude rillingen, want nepbont is ook heerlijk warm.

De stoere boots die wij uitzochtend kunnen mooi over de (spijker)broek heen gedragen worden. Wel zo lekker, want dan heb je ook geen blote stukjes als je op de fiets zit. En ook heel handig, wanneer je kleintje weer eens in een nachtje 5 cm is gegroeid en hoogwater heeft met zijn broek, haha. Ohja, dat soort magie gebeurt hier in huis. De boots zijn warm en zitten lekker. Ze vallen perfect op maat en er zitten (heel handig) ritsen in, dus geen gestuntel met losse veters of hulp bij het strikken, maar je ritst met gemak open en dicht.

shoesme bontgevoerde jongenslaars

Wij kozen de Shoesme stoere bruine jongens laars met patch en bontvoering: vanaf € 84,95,
Maatadvies: Deze boots vallen mooi op maat, en zijn iets breder in de pasvorm. Twijfel je over de maat, check dan de Shoesme Service.
Artikelnummer: DE8W097-B
Verkrijgbaar in de maten: 20 t/m 30
Kleur: Bruin

Zand in de ritsen

Bij ons komt er weleens zand in de ritsen van jassen en schoenen. Dit komt door het groene schoolplein op onze basisschool. Er staat een waterpomp en er is voornamelijk zand. Een tip van een moeder met veel modder-ervaring. Als de ritsen moeilijk opengaan, door het vele gespeel in zand. Laat er even (alleen over de rits) wat water over lopen, dan spoel je het zand weg. Niet juist heel hard trekken aan de rits, want dan trek je hem kapot. Geldt ook voor jassen, maar die kan je nog beter, even in de wasmachine gooien.

Lees hier de blog van Shoesme over bontgevoerde baby- en kinderschoenen.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Shoesme Winter boots met nepbont
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *