Win: 4 entreekaarten Monster Jam 2019

Win: 4 x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show met een waarde van € 52,90 per ticket voor Monster Jam op zaterdag 6 juli 2018 in De Kuip, Rotterdam.

Gefeliciteerd Anouk (noukjevroem) ik stuur je een mailtje voor je gegevens!


Wanneer: 11 t/m 20 maart 2019
Hoe: Laat hieronder of op Facebook een reactie achter en laat weten welke Monster Jam truck jouw favoriet is en waarom. Wie weet zit jij straks in De Kuip! Lees de spelvoorwaarden onderaan deze e-mail goed door.

Monster Jam 2019

DOE MEE EN WIN!

Op zaterdag 6 juli komt Monster Jam weer naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op 4 wielen! Meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Wij mogen 4 tickets weggeven voor de show, inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show. Wil jij winnen? Laat dan hieronder weten welke Monster Jam truck jouw favoriet is en waarom. Wie weet zit jij straks in De Kuip!

Spelvoorwaarden

De actie start op 11 maart en eindigt op 20 maart om 23.59 uur. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle inzendingen. De winnaar wordt geplaatst in de blog op de site, maar krijgt ook via e-mail of dm in facebook een bericht voor 31 maart 2019. Deelnemers maken kans op 4 x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show met een waarde van € 52,90 per ticket voor Monster Jam op zaterdag 6 juli 2018 in De Kuip, Rotterdam. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling. Kijk voor de uitgebreide actievoorwaarden op mamas-mind.nl/disclaimer.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

57 reacties op “Win: 4 entreekaarten Monster Jam 2019

  Nathalie Buttiens

  (20 maart 2019 - 19:58)

  Zeker Grave Digger. Ik vind dat hij veel lef heeft en haalt de stoerste trucks uit. Toen mijn broertje 4 jaar was, waren ze bij ons in het dorp. Ik ben er toen met hem naar toe geweest. Dit is hem altijd bijgebleven. Hij is nu 15 jaar. Ik zou het tof vinden om nu na zoveel jaar weer eens met hem te kunnen gaan. We hebben allang door omstandigheden niet iets leuks samen kunnen doen, dus dit zou zeer welkom zijn. Liefs grote zus van Joey.

  ikke

  (19 maart 2019 - 19:50)

  Grave Digger, omdat m’n dochters hier vaantjes en shirtjes van hebben. Ik hier dus elke dag naar moet kijken en hierdoor ook een Monster Jam-fan ben geworden!

  Elizabeth

  (18 maart 2019 - 18:39)

  De grave digger is hier de stoerste en de gaafste!! Zou te gek zijn om hier naartoe te kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *