Win: Bluetooth koptelefoon

Win: Een bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl (PICUN BT08 Over-ear Bluetooth Koptelefoon)

Wow, wat veel reacties! Gefeliciteerd San, jij hebt een mail gehad!
Wanneer: 2 juli – 12 juli 2018
Hoe: Laat hieronder weten waarom jij de bluetoothkoptelefoon wilt. Meedoen kan ook via Facebook.

bluetooth koptelefoon

Bluetooth koptelefoon

Ik fiets elke dag naar mijn werk, dat is 8,5 km. Dat vind ik vooral met dit mooie weer altijd geen enkel probleem, maar ik luister wel graag naar de radio dan. Ik heb mijn muziek niet heel hard staan, maar vind het altijd wel leuk om naar iets te luisteren, dan gaat de tijd ook sneller. Eerst breng ik bij ons in de buurt de kinderen naar school en opvang en daarna fiets ik door naar kantoor. Ik luister graag muziek via mijn oordopjes of wireless earbuds, maar ik krijg vaak pijn in mijn oren doordat de wind langs mijn oren suist. Vooral als ik de brug over de Waal over moet, dat is best wel een open stuk, dan hoor ik en mijn muziek minder en het doet pijn aan mijn oren.

bluetooth koptelefoon inklapbaar

Ik moet ook een stukje door het centrum van Nijmegen, langs het station op, daar is veel lawaai van auto-, bus-, en treinverkeer. Dan kan de herrie er ook wel voor zorgen dat ik mijn muziek amper hoor. Een draadloze koptelefoon was dan ook wel echt de oplossing voor mij. Ik heb een mooie witte uitgezocht bij deze webshop en mag er ook eentje weggeven. Ik ben er heel blij mee, want het zorgt er echt voor dat omgevingsgeluid gedempt wordt, maar ik hoor wel wat er om mij heen gebeurt. Sowieso zet ik mijn muziek niet superhard, maar dat is nu ook echt niet nodig. Ik hoor het als er een scooter achter mij rijdt of als iemand belt, ik hoor het trein verkeer nog wel, maar het stoort niet meer, want ik hoor gewoon wat er op de radio wordt gezegd. Ik luister graag naar het geklets op radio 538 ‘s morgens, maar had vaak dat ik de helft van het verhaal miste en daarmee ook de grap gemist had.

Een groot voordeel van de bluetooth koptelefoons vind ik dat je draadloos bent, dus je hebt geen snoertje. Ik stop mijn telefoon in mijn rugzak en zet de koptelefoon op, ideaal. Daarnaast kan je hem inklappen en zo in je tas stoppen.

bluetooth koptelefoon

Bellen in de auto

Ik gebruik mijn oordopjes ook wel om te bellen in de auto, dat kan nu ook met de bluetooth koptelefoon, maar ik vind dat in principe niet zo fijn. Eigenlijk moet ik een draadloze headset hebben. Hoewel mijn auto ook beschikt over een mogelijkheid om via bluetooth te bellen, moet ik helaas nog wachten op een update dat mijn telefoon daar ook mee gekoppeld kan worden. Kennelijk was onze auto nog niet toe aan de iPhone 7, wat overigens best raar is, mijn iPhone 6 werkte uitstekend op het systeem. Maar goed, hopelijk bij de volgende service beurt ook een update, haha en anders een headset.

Doe je ook mee met de winactie?

Pamper 40 procent

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bluetoothkoptelefoons.nl
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

144 reacties op “Win: Bluetooth koptelefoon

  Xaviera Jamie

  (12 juli 2018 - 21:32)

  Ideaal voor als ik lekker mijn eigen programma’s en muziek wil luisteren! Helemaal ideaal tijdens het WK en het Wielrennen! Ik doe reuze graag mee aan de verloting!

  harry brants

  (11 juli 2018 - 18:11)

  leuk voor mijn kleindochter die van haar is stuk

  anita kempenaers

  (11 juli 2018 - 18:10)

  doe graag mee voor mijn kleindochter kan ze rustig muziek luisteren

  Roos

  (11 juli 2018 - 15:56)

  Lijkt me een super gadget!!

  Gretl

  (11 juli 2018 - 09:47)

  Laatst was ik lekker bezig in de sportschool. Komt er zo’n gespierde Bully naast me zitten en begint gewichten te heffen met veel lawaai. Ik dacht nog……..ach dat gaat zo weer over. Maar deze spierenbonk bleef kreunen uitstoten boven de muziek uit. Poeh zeg…..wat leidt dat af. Niet normaal. Tja dan zou ik het liefst dit soort geluiden willen buitensluiten en lekker naar mijn eigen muziek luisteren. En dan ook nog heerlijk vrij kunnen bewegen. Daarom waag ik hierheen gokje.

  Bets

  (10 juli 2018 - 21:55)

  Dit vind ik echt geweldig, zou het fantastisch vinden om met deze gave Bluetooth koptelefoon overal heerlijk naar muziek te luisteren. En hiermee zou zeker niemand er last van kunnen hebben als ik lekker geniet van mijn mooie muziek!!!

  Manouk

  (10 juli 2018 - 21:39)

  Ik zou deze knapperd willen winnen voor zoonlief, en eigenlijk ook voor mezelf.
  Enorm leuk die tablet en die cd’s met kinderliedjes….maar stiekem wil je die niet altijd aanhoren. En voor een rustige rit naar denemarken van de zomer…zou dit toch wel ewn uitkomst zijn! Duimen maar!!

  Rolf Hut

  (10 juli 2018 - 21:35)

  Zou deze koptelefoon graag winnen voor mijn stiefzoontje, gaan aankomende zomer voor het eerst met zn 3en op vakantie, kan hij onderweg lekker genieten van zijn eigen filmpjes en muziek😁

  Tamar

  (10 juli 2018 - 20:56)

  heerlijk! Voor tijdens het hardlopen!

  eline

  (10 juli 2018 - 19:04)

  Zou ideaal zijn, ga in aug. op vakantie. geen gedoe met snoertjes en geen last van geluiden in het vliegtuig! duimen maar.

  Corinne de Graaf

  (10 juli 2018 - 18:54)

  Voor mijn dochter die vaak op haar telefoon filmpjes of muziek luistert.

  loes

  (10 juli 2018 - 18:50)

  lijkt me super!

  Lucienne

  (10 juli 2018 - 17:01)

  Ideaal lijkt mij deze koptelefoon om op mijn oren te zetten als ik overprikkeld ben en even rustig naar mijn favoriete muziek te kunnen luisteren, zonder eerst het snoertje uit de knoop te moeten halen en een bijkomend voordeel is dat mijn zoontje er geen last van heeft als ik naar muziek luister.

  florine walraven

  (10 juli 2018 - 13:57)

  ik wil deze winnen voor mijn moeder, want dan kan ze lekker netflix kijken zonder dat wij het hoeven te horen! 🙂 en als ikz elf zit te gamen , hoeven zij het niet te horen. ook fijn!

  Marianne

  (10 juli 2018 - 11:25)

  Prachtig om te zien en ook nog eens erg handig, overal muziek luisteren zonder dat de baby wakker word.

  Esther

  (10 juli 2018 - 09:43)

  Hij ziet er in ieder geval al erg mooi uit! Ik gebruik nu draadloze oortjes, maar op een of andere manier gaan alle oortjes toch altijd pijn doen in mijn oren. Heel vervelend want ik wil toch echt sporten met muziek. Veel leuker! Deze koptelefoon lijkt me ideaal om de sportschool mee in te duiken 🙂

  Lyn

  (9 juli 2018 - 19:15)

  Erg mooi! Ik zou deze graag willen winnen omdat ik het heerlijk vind om in de tuin muziek te luisteren. Scheelt weer voor de buren 🙂

  Mariska

  (9 juli 2018 - 18:37)

  Met dit ding word het nog aantrekkelijk om een stuk te gaan hardlopen! 😉
  Super mooi, ik zet em graag binnenkort op om weer “in shape” te komen! 😀

  Marieke

  (9 juli 2018 - 18:30)

  Tsja wie wil die nou niet winnen! 🙂

  Vivian

  (9 juli 2018 - 11:50)

  Hee! Zou graag even de kids niet willen horen. En ook de fluittonen en gonzen willen dempen, want ik heb tinnitus.
  De geluiden zijn altijd in mijn leven, en met muziek is het onder controle te houden.
  In bed val ik ook altijd in slaap met muziek aan…

  Carina Peters

  (9 juli 2018 - 10:02)

  Dat zou geweldig zijn. Als mijn zoontje s`avonds op bed lig, kan ik studeren met deze koptelefoon op. Voor mijn werk heb ik geregeld e-learning waarbij er gebruik wordt gemaakt van video`s. Mijn huidige koptelefoon heeft het begeven, dus deze komt goed van pas.

  jolanda

  (9 juli 2018 - 08:36)

  Heerlijk muziek luisteren als ik in bed lig. Kinderen in bed, man tv kijken of gamen en ik luister heerlijk naar de muziek en val meestal dan ook zo in slaap omdat mn hoofd dan eindelijk leeg is. Of natuurlijk een serie kijken via de tablet, maar dat doe ik nu met oortjes en die vallen er toch wel regelmatig uit. Deze blijft zitten en ik zie er ook nog normaal uit met dit mooie ontwerp op mn hoofd

  Marjolein Schuurman

  (8 juli 2018 - 22:22)

  Lijkt me erg handig, voor als manlief tv kijkt en ik muziek wil luisteren.

  San3na

  (8 juli 2018 - 20:25)

  Deze koptelefoon lijkt mij ideaal als ik via apps op de tablet naar tv programma’s kijk waar ik niet aan toe ben gekomen door mijn drukke gezinsleven. De kids even tv kijken en ik mijn programma’s

  Jessica boonman

  (8 juli 2018 - 17:02)

  Graag voor mijn zoontje jij heeft autisme
  Daar kan hij lekker even aleen zijn

  Groetjes Jessica

  Anneliese de Waal

  (8 juli 2018 - 16:31)

  Ik doe graag mee, heel erg leuk.
  Ziet er prachtig uit.

  Zou het gebruiken tijdens het schoonmaken in huis, en op de sportschool/hardlopen.

  Clau-dya

  (8 juli 2018 - 11:14)

  Handig en veilig voor mijn werk-huisverkeer en vooral fijn dat het over de oren valt want daar heb ik vaak last van bij gebruik van koptelefoon als dat niet het geval is.

  Monique

  (8 juli 2018 - 08:00)

  Lijkt me heel fijn om te hebben voor de kinderen als we op vakantie gaan. Een autorit van 12 uur. Wij de radio aan en onze zoon op de achterbank met z’n iPad, dan is zo’n koptelefoon een verademing.

  Matanga

  (7 juli 2018 - 21:35)

  Superleuk koptelefoon voor de vakantie, handig in het vliegtuig, de trein of de auto!

  Ingrid

  (7 juli 2018 - 21:28)

  Dit lijkt mij ideaal. Vooral in de auto, trein of tijdens het hardlopen.

  Marian

  (7 juli 2018 - 20:49)

  Wil ik graag voor m’n dochter winnen.

  Christel Kennis

  (7 juli 2018 - 16:50)

  Te gek tijdens het sporten, te gek tijdens de vakantie, te gek tijdens vervelende klussen zoals poetsen, strijken en vooral te gek om luidkeels mee te zingen zodat ik mezelf niet hoor vals zingen 😀 😀 😀

  Gea Jager

  (7 juli 2018 - 09:08)

  fijn zodat ze altijd muziek kunnen luisten zonder dat een ander daar last van heeft

  Sandra Benedick

  (6 juli 2018 - 20:51)

  Ik doe graag mee voor de Bluetooth koptelefoon omdat het spelen van World of Warcraft soms veel arm en been bewegingen opleveren En zonder kabel zou het ook makkelijker zijn als je naar de wc gaat met een raid pauze 😛

  Will

  (6 juli 2018 - 20:41)

  Wow, deze draadloze koptelefoon is een uitkomst als iedereen naar de tv kijkt en ik graag een goed boek lees en op vakantie.
  Geen gesleep meer met draden, die op het lichtnet moeten worden aangesloten.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Auke

  (6 juli 2018 - 15:01)

  Te gek, voor Ise onderweg naar vakantie!

  Thea

  (6 juli 2018 - 13:58)

  Om tijdens het wandelen of fietsen lekker van muziek (wel zachtjes) te kunnen genieten

  chris de haas

  (6 juli 2018 - 13:43)

  hiermee kan ik thuis en op de sportschool ongestoord genieten van de muziek en trainen , zonder dat ik andere dingen hoor. en hij is nog mooi ook!

  Joke Somers

  (6 juli 2018 - 09:12)

  Ik vind dit ideaal. De oordopjes met draad trek ik nog wel eens per ongeluk uit de telefoon als ik een draai maak. Dat zal met deze set niet meer gebeuren en het geluid lijkt me daarnaast ook veel beter.

  Aïde

  (6 juli 2018 - 05:54)

  Wat een fijn idee, een koptelefoon zónder draden. Daar zou ik dan ook graag gebruik van maken tijdens het reizen of sporten

  Linda De Brouwer

  (5 juli 2018 - 21:10)

  Oh die zou ik heel graag willen winnen voor mijn kleine held.Die vind het heerlijk om muziek te luisteren en filmpjes te kijken als we onderweg naar familie zijn (dat is twee uur rijden). Maar mijn kleine held vind rock muziek erg leuk, en deze mama ook maar niet twee uur achter elkaar 😉 Dus met zo’n koptelefoon is niet alleen mijn kleine held blij, maar deze mama zou er ook blij mee zijn!

  Marlies van der Schoor

  (5 juli 2018 - 15:21)

  Het lijkt me heerlijk als het omgevingsgeluid gedempt wordt, vooral in een vliegtuig.

  Manon Laurier

  (5 juli 2018 - 15:04)

  Heel handig voor mijn dochter wanneer ze met haar tablet aan het spelen is.

  Alex Dekker

  (5 juli 2018 - 13:52)

  Prima koptelefoon voor de vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *