Win: Kidsproof familyplanner

Win: 1 van de 2 Kidsproof Familyplanners 2018-2019

Gefeliciteerd Manon en Centine
Wanneer: 3
t/m 12 juli 2018
Hoe:
Laat weten wat het leukste is op de planning voor jou of je kinderen het komende jaar

family planner

Kidsproof Familyplanner 2018-2019

Plan jouw (vrije) tijd met je kids met de family planner.

De Kidsproof Familyplanner, al jaren een bestseller, is niet meer weg te denken bij veel gezinnen met kinderen. De kalender helpt om het overzicht te bewaren binnen een druk gezin. Vanmiddag gitaarles, morgen een kinderfeestje en vergeet die gezellige borrel met de buren niet. In een (samengesteld) gezin met kinderen is er altijd vanalles te doen en mama is tenslotte ook geen wandelende agenda. De Kidsproof Familyplanner, een weekkalender met elke maand een ander design, heeft ruimte voor 6 gezinsleden en kan van september 2018 tot en met december 2019 gebruikt worden. Verkrijgbaar vanaf mei 2018 in de boekhandel en online voor €16,99.

Handig in gebruik

Met de praktische Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je al je afspraken overzichtelijk per week bij elkaar hebt. Met ruimte voor zes gezinsleden is de kalender gemakkelijk samen te gebruiken: ouders en 4 kinderen. Of gebruik een vakje voor de oppas, verjaardagen, het uitlaatschema van de hond of wie wanneer de tafel dekt. Leg ‘m op de keukentafel of hang ‘m aan de muur. Naast voldoende ruimte voor eigen notities én wekelijkse tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin heeft de kalender nog een leuke extra: achterin de planner zitten meer dan 240 stickers waarmee de kinderen de kalender nóg leuker kunnen maken.

family planner

Looptijd Kidsproof Familyplanner

De kalender start in september 2018 en loopt tot en met december 2019. Zo bepaal je dus zelf of je de kalender voor een schooljaar of een kalenderjaar wil gebruiken. De eerste afspraakjes voor september heb je misschien al gemaakt dus haal de nieuwe kalender alvast in huis. Zo is je gezin al helemaal voorbereid voor het nieuwe schooljaar en kunnen jullie samen heerlijk genieten van de welverdiende zomervakantie.

– Met ruimte voor eigen notities
– Ruimte voor 6 personen
– 16 maanden kalender
– Mét meer dan 240 stickers
– Houd lekker veel vrije tijd over met je gezin

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kidsproof Familyplanner 2018 - 2019
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

39 gedachten over “Win: Kidsproof familyplanner

 • 11 juli 2018 om 18:47
  Permalink

  Het leukste dit jaar? Te veel om op te noemen! Binnenkort de eerste stapjes van ons zoontje (loopt nu echt zijn loopkarretje) eerste zomervakantie in eigen land met zijn drietjes! Een famielie-uitje, een familie-dagje, en heeeeeelll veeelll leuke avonturen beleven met elkaar!

  Beantwoorden
 • 10 juli 2018 om 00:33
  Permalink

  Handig!
  Het leukste dat op onze planning staat is dat onze dochter mag gaan beginnen met zwemlessen! Ze kijkt er zo naar uit!

  Beantwoorden
 • 9 juli 2018 om 10:04
  Permalink

  Als ik voor mezelf bekijk, dan zou het de vakantie zijn. Maar als ik mijn zoontje vraag is het toch wel het moment dat hij z`n puppy mag ophalen.

  Beantwoorden
 • 9 juli 2018 om 08:32
  Permalink

  De aankomende vakantie natuurlijk, maar ook in de herfst het jaarlijkse uit met onze vrienden en kinderen. Wat ook nu al een veel besproken item is, is haar verjaardag in januari en dan natuurlijk het eerste kinderfeestje. Zou fijn zijn als ik kan laten zien wanneer dat is want ze begrijpt als 4 jarige helemaal niet wanneer het is..

  Beantwoorden
 • 8 juli 2018 om 20:19
  Permalink

  Volgend jaar gaat mijn dochter naar de middelbare school. Maar eerst groep 8 met alle dingen zoals verkeersexamen, EHBO lessen en -examen. Uiteraard de musical en kamp. Genoeg hoogtepunten en mijlpalen en andere onvergetelijke dingen zullen op deze kalender geschreven worden als we hem winnen.

  Beantwoorden
 • 8 juli 2018 om 10:51
  Permalink

  Het allerleukste is de zomervakantie invullen en er samen naar uit kijken.

  Beantwoorden
 • 7 juli 2018 om 21:24
  Permalink

  Het allerleukste dat op de planning het komende jaar staat is de uitbreiding van onze familie, een zusje of een broertje voor onze 3-jarige dochter!

  Beantwoorden
 • 7 juli 2018 om 13:33
  Permalink

  dat ons te bouwen huis klaar is en we gaan verhuizen,al lijkt het mij ook een drukke tijd ,verhuizen met twee kleine kinderen

  Beantwoorden
 • 7 juli 2018 om 09:53
  Permalink

  Het leukste wat dit jaar op de kalender komt is het “hoera-we-zijn-eindelijk-10-weekendje” met mamma. Deze traditie met mijn oudste dochter begonnen. Vanaf je 10e om de vijf jaar een weekend met mamma weg voor je verjaardag. En ik heb een tweeling dus dat zijn twee weekendjes!! Op dat plekje op de kalender komen twee grote smileys!!

  Beantwoorden
 • 6 juli 2018 om 13:11
  Permalink

  Hoogte punt zal december zijn: 1e x sinterklaas voor onze dochter, haar eerste verjaardag, en kerstmis. Leuke feestmaand, goed te plannen met deze planner :).

  Beantwoorden
 • 6 juli 2018 om 10:39
  Permalink

  Handig voor deze chaoot, ik heb overzicht nodig. De vakantie uiteraard en de bruiloft van mijn zusje! Al zal mijn oudste waarschijnlijk Sinterklaas noemen 😉

  Beantwoorden
 • 5 juli 2018 om 22:34
  Permalink

  Dat lijkt me superhandig, nu ik in de 5 ploegendienst werk weet namelijk niemand meer wanneer ik vrij ben en word plannen een stuk lastiger.

  Beantwoorden
 • 5 juli 2018 om 21:43
  Permalink

  Het weekend van 7 juni wordt voor onze oudste dochter waarschijnlijk het leukste wat op de kalender komt. De bedoeling is dat ze met haar handbal team mee doen met een internationaal toernooi in Denemarken. Dus dat zal dan ook groot op de kalender komen

  Beantwoorden
 • 5 juli 2018 om 21:15
  Permalink

  wat een super toffe agenda!
  Die kunnen we hier wel gebruiken met een grote held van 12 met toetsen en ortho afspraken en een kleine man van 1 die ook af en toe prikjes moet halen. En daar kunnen dan ook de afspraken van papa en mama in. Dan kan niemand meer vergeten wanneer deze mama een dagje voor zichzelf heeft gepland!

  Beantwoorden
 • 5 juli 2018 om 15:02
  Permalink

  Er staan weer zoveel leuke dingen op de planning, maar de leukste blijven toch wel de vakanties.

  Beantwoorden
 • 5 juli 2018 om 13:44
  Permalink

  M’n dochtertje gaat deze week voor het eerst naar school om te wennen om na de zomervakantie echt naar school te gaan. Spannend en ook wel verwarrend opeens die schooldagen dus ik heb via internet een juli, augustus en september familieplannerpagina geprint om wat duidelijkheid te scheppen voor onze bijna kleuter. Handig, maar een echte mooie familieplanner is beter 🙂 Ik zou deze dus graag gebruiken voor deze nieuwe fase binnen ons gezin met straks een echt ‘schoolkind’ (en al het geplan dat daarmee komt).

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 20:03
  Permalink

  Naar Dinoland in Zwolle. Hier kijkt mijn zoontje van 3 jaar enorm naar uit.

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 13:53
  Permalink

  Naast leuke dingen is het voor onze kinderen vooral noodzakelijk om duidelijkheid en inzicht te hebben in ons drukke schema.
  Komende maanden zijn er sowieso verjaardagen ( van onze kinderen, tante en oma ). Maar ook veel spannende dingen, zoals beginnen in een volgende groep en alles wat daarbij komt kijken.
  Nu gebruiken we een pictogrammen planning met magneten op de koelkast maar nu de kinderen groter worden wil ik graag eens proberen of zij hun weg al kunnen vinden in een gezamenlijke papieren versie.

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 12:38
  Permalink

  Dit zou handig zijn!
  Omdat ik onregelmatig werk moet alles gepland worden in ons gezin.
  De leukste dingen op de planning:
  Mama en Dochter na zomervakantie mama kind gym.
  Zoon mag gaan zwemlessen
  Papa en mama wekelijks twee keer sporten inplannen en dan gelijk overzichtelijk hebben of we ook nog ergens die week minimaal twee dagdelen tijd voor elkaar hebben.

  Niet altijd makkelijk dus deze planner zou goed van pas komen

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 08:32
  Permalink

  Wat zou deze agenda fijn zijn voor ons gezin! We hebben dan wel geen vakantie ivm onze zieke zoon die wekelijks naar het ziekenhuis moet maar we kunnen wel dagen omcirkelen waarin we fijne dingen gaan doen zoals naar een terrasje met een ijsje of een keer naar een film. Onze kinderen zijn rond de kerstdagen jarig dus ook dan is het heel veel en druk en de zwemlessen en de vrije dagen van onze oudste kinderen moeten er ook op. Zou echt fijn zijn!

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 07:58
  Permalink

  Een familieplanner kan iedereen met kinderen gebruiken! Hier zou hij goed van pas komen. Eerste hoogtepunt: Curacao deze zomer. En verder natuurlijk verjaardagen en gezinstijd!

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 07:52
  Permalink

  Met een samengesteld gezin is het altijd puzzelen naar vrije tijd. Met de family planner wordt dat een stuk eenvoudiger en kan er naar leuke uitjes worden uitgekeken!

  Beantwoorden
 • 4 juli 2018 om 06:04
  Permalink

  Na vele jaren Groots van Guus Meeuwis samen met mijn zussen, gaan we volgend concert met ons gezin. Daar kijken vooral mijn dochter en ik heel erg naar uit. Dit komt Groots op de familyplanner te staan!

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 23:27
  Permalink

  Super zo’n familyplanner met 2 opgroeiende jongens.

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 22:13
  Permalink

  Met mijn oudste dochter (13) naar London. We hadden een deal als ze op haar eindrapport alles 7 of hoger stond mocht ze kiezen wat te dien. Dit wordt dus london

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 21:50
  Permalink

  De aankomende vakantie in Augustus, family quality time!

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 21:39
  Permalink

  Nou da’s een makkelijke: het leukste is in november was we naar kerst-Disneyland Parijs gaan met onze kids voor onze 12,5 jarige trouwdag!! Maar verder wordt die kalender gewoon megadruk en zou het geweldig zijn als ik alles per persoon kan opschrijven… voetbal met m’n zoontje, volleybal met m’n dochter, logopedie met m’n zoontje, werken, tandarts, speeldates… ach je kent het wel… maar een beetje overzicht op m’n kalender zou heel erg welkom zijn!

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 21:30
  Permalink

  Het afgelopen jaar is helemaal Niet leuk geweest.. Overlijdens, zelf in een burnout terecht gekomen en allemaal gebeurtenissen waar ik een boek over kan schrijven! Onze huidige family planner mist dus leuke activiteiten en dagjes uit.
  Eén leuke activiteit kunnen we wel noteren: een weekendje weg in januari!
  Hopelijk met deze leuke winactie, breekt een ‘zonnigere’ periode aan..

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 21:00
  Permalink

  Hoogte punten van het jaar. Is eigenlijk augustus al. Dan zijn mijn dochter en ik jarig. Is mijn schoonzusje uitgerekend en mijn ouder 45 jaar getrouwd .begin september is mijn dochter jarig en gaan wij een nachtje weg met broers zussen opa oma klein kinderen en houden mijn ouders hun 45 jarig huwelijksjubileum
  Dan hebben wij 2 maanden rust en in december natuurlijk sint en kerst en oud en nieuw. Zoveel mooie dagen. Met daartussen gewoon zwemles voetbal streetdance gym blokfluit en keyboardles!

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 16:24
  Permalink

  Dat zou 5 december worden: het hoogtepunt van de kinderen!

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 11:57
  Permalink

  De hoogtepunten van het jaar zijn voor onze kinderen hun verjaardagen. Daar (vooral op de cadeautjes natuurlijk…)verheugen ze zich maandenlang op!
  En op de kalender wordt de datum versierd en volgekliederd, dus een handige planner met veel ruimte zou hier dan ook heel welkom zijn!!
  Groetjes, Cato

  Beantwoorden
 • 3 juli 2018 om 11:00
  Permalink

  Leuk, deze agenda!! Zeker omdat ik 30 november 2018 groot zou gaan omcirkelen, omdat zij dan met zijn allen richting de bruiloft gaan van mijn schoonzus in Kenia. Zeker de kids kunnen niet wachten totdat zij echt een giraf zullen gaan zien in het wild

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *