Win: Kidsproof familyplanner

Win: 1 van de 2 Kidsproof Familyplanners 2018-2019

Gefeliciteerd Manon en Centine
Wanneer: 3
t/m 12 juli 2018
Hoe:
Laat weten wat het leukste is op de planning voor jou of je kinderen het komende jaar

family planner

Kidsproof Familyplanner 2018-2019

Plan jouw (vrije) tijd met je kids met de family planner.

De Kidsproof Familyplanner, al jaren een bestseller, is niet meer weg te denken bij veel gezinnen met kinderen. De kalender helpt om het overzicht te bewaren binnen een druk gezin. Vanmiddag gitaarles, morgen een kinderfeestje en vergeet die gezellige borrel met de buren niet. In een (samengesteld) gezin met kinderen is er altijd vanalles te doen en mama is tenslotte ook geen wandelende agenda. De Kidsproof Familyplanner, een weekkalender met elke maand een ander design, heeft ruimte voor 6 gezinsleden en kan van september 2018 tot en met december 2019 gebruikt worden. Verkrijgbaar vanaf mei 2018 in de boekhandel en online voor €16,99.

Handig in gebruik

Met de praktische Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je al je afspraken overzichtelijk per week bij elkaar hebt. Met ruimte voor zes gezinsleden is de kalender gemakkelijk samen te gebruiken: ouders en 4 kinderen. Of gebruik een vakje voor de oppas, verjaardagen, het uitlaatschema van de hond of wie wanneer de tafel dekt. Leg ‘m op de keukentafel of hang ‘m aan de muur. Naast voldoende ruimte voor eigen notities én wekelijkse tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin heeft de kalender nog een leuke extra: achterin de planner zitten meer dan 240 stickers waarmee de kinderen de kalender nóg leuker kunnen maken.

family planner

Looptijd Kidsproof Familyplanner

De kalender start in september 2018 en loopt tot en met december 2019. Zo bepaal je dus zelf of je de kalender voor een schooljaar of een kalenderjaar wil gebruiken. De eerste afspraakjes voor september heb je misschien al gemaakt dus haal de nieuwe kalender alvast in huis. Zo is je gezin al helemaal voorbereid voor het nieuwe schooljaar en kunnen jullie samen heerlijk genieten van de welverdiende zomervakantie.

– Met ruimte voor eigen notities
– Ruimte voor 6 personen
– 16 maanden kalender
– Mét meer dan 240 stickers
– Houd lekker veel vrije tijd over met je gezin

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kidsproof Familyplanner 2018 - 2019
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

39 reacties op “Win: Kidsproof familyplanner

  Liesbeth

  (11 juli 2018 - 18:47)

  Het leukste dit jaar? Te veel om op te noemen! Binnenkort de eerste stapjes van ons zoontje (loopt nu echt zijn loopkarretje) eerste zomervakantie in eigen land met zijn drietjes! Een famielie-uitje, een familie-dagje, en heeeeeelll veeelll leuke avonturen beleven met elkaar!

  Linda Smeets

  (10 juli 2018 - 00:33)

  Handig!
  Het leukste dat op onze planning staat is dat onze dochter mag gaan beginnen met zwemlessen! Ze kijkt er zo naar uit!

  Carina Peters

  (9 juli 2018 - 10:04)

  Als ik voor mezelf bekijk, dan zou het de vakantie zijn. Maar als ik mijn zoontje vraag is het toch wel het moment dat hij z`n puppy mag ophalen.

  jolanda

  (9 juli 2018 - 08:32)

  De aankomende vakantie natuurlijk, maar ook in de herfst het jaarlijkse uit met onze vrienden en kinderen. Wat ook nu al een veel besproken item is, is haar verjaardag in januari en dan natuurlijk het eerste kinderfeestje. Zou fijn zijn als ik kan laten zien wanneer dat is want ze begrijpt als 4 jarige helemaal niet wanneer het is..

  San3na

  (8 juli 2018 - 20:19)

  Volgend jaar gaat mijn dochter naar de middelbare school. Maar eerst groep 8 met alle dingen zoals verkeersexamen, EHBO lessen en -examen. Uiteraard de musical en kamp. Genoeg hoogtepunten en mijlpalen en andere onvergetelijke dingen zullen op deze kalender geschreven worden als we hem winnen.

  Anneliese de Waal

  (8 juli 2018 - 16:03)

  Super handig, doe heel graag.

  Danielle

  (8 juli 2018 - 10:51)

  Het allerleukste is de zomervakantie invullen en er samen naar uit kijken.

  Matanga

  (7 juli 2018 - 21:24)

  Het allerleukste dat op de planning het komende jaar staat is de uitbreiding van onze familie, een zusje of een broertje voor onze 3-jarige dochter!

  Marian

  (7 juli 2018 - 20:46)

  Dagje Efteling!

  Niels

  (7 juli 2018 - 16:00)

  Samen naar zee gaan!

  Marita

  (7 juli 2018 - 13:33)

  dat ons te bouwen huis klaar is en we gaan verhuizen,al lijkt het mij ook een drukke tijd ,verhuizen met twee kleine kinderen

  Centine Blaakman

  (7 juli 2018 - 09:53)

  Het leukste wat dit jaar op de kalender komt is het “hoera-we-zijn-eindelijk-10-weekendje” met mamma. Deze traditie met mijn oudste dochter begonnen. Vanaf je 10e om de vijf jaar een weekend met mamma weg voor je verjaardag. En ik heb een tweeling dus dat zijn twee weekendjes!! Op dat plekje op de kalender komen twee grote smileys!!

  Marise

  (6 juli 2018 - 13:11)

  Hoogte punt zal december zijn: 1e x sinterklaas voor onze dochter, haar eerste verjaardag, en kerstmis. Leuke feestmaand, goed te plannen met deze planner :).

  Marian B

  (6 juli 2018 - 10:39)

  Handig voor deze chaoot, ik heb overzicht nodig. De vakantie uiteraard en de bruiloft van mijn zusje! Al zal mijn oudste waarschijnlijk Sinterklaas noemen 😉

  Gerjan Palm

  (5 juli 2018 - 22:34)

  Dat lijkt me superhandig, nu ik in de 5 ploegendienst werk weet namelijk niemand meer wanneer ik vrij ben en word plannen een stuk lastiger.

  Stina

  (5 juli 2018 - 21:43)

  Het weekend van 7 juni wordt voor onze oudste dochter waarschijnlijk het leukste wat op de kalender komt. De bedoeling is dat ze met haar handbal team mee doen met een internationaal toernooi in Denemarken. Dus dat zal dan ook groot op de kalender komen

  Linda De Brouwer

  (5 juli 2018 - 21:15)

  wat een super toffe agenda!
  Die kunnen we hier wel gebruiken met een grote held van 12 met toetsen en ortho afspraken en een kleine man van 1 die ook af en toe prikjes moet halen. En daar kunnen dan ook de afspraken van papa en mama in. Dan kan niemand meer vergeten wanneer deze mama een dagje voor zichzelf heeft gepland!

  Manon Laurier

  (5 juli 2018 - 15:02)

  Er staan weer zoveel leuke dingen op de planning, maar de leukste blijven toch wel de vakanties.

  Fan

  (5 juli 2018 - 13:44)

  M’n dochtertje gaat deze week voor het eerst naar school om te wennen om na de zomervakantie echt naar school te gaan. Spannend en ook wel verwarrend opeens die schooldagen dus ik heb via internet een juli, augustus en september familieplannerpagina geprint om wat duidelijkheid te scheppen voor onze bijna kleuter. Handig, maar een echte mooie familieplanner is beter 🙂 Ik zou deze dus graag gebruiken voor deze nieuwe fase binnen ons gezin met straks een echt ‘schoolkind’ (en al het geplan dat daarmee komt).

  Vanessa Raffaela Sibma

  (4 juli 2018 - 20:03)

  Naar Dinoland in Zwolle. Hier kijkt mijn zoontje van 3 jaar enorm naar uit.

  Erika van Koert

  (4 juli 2018 - 13:53)

  Naast leuke dingen is het voor onze kinderen vooral noodzakelijk om duidelijkheid en inzicht te hebben in ons drukke schema.
  Komende maanden zijn er sowieso verjaardagen ( van onze kinderen, tante en oma ). Maar ook veel spannende dingen, zoals beginnen in een volgende groep en alles wat daarbij komt kijken.
  Nu gebruiken we een pictogrammen planning met magneten op de koelkast maar nu de kinderen groter worden wil ik graag eens proberen of zij hun weg al kunnen vinden in een gezamenlijke papieren versie.

  Anouk Nijmeijer

  (4 juli 2018 - 12:38)

  Dit zou handig zijn!
  Omdat ik onregelmatig werk moet alles gepland worden in ons gezin.
  De leukste dingen op de planning:
  Mama en Dochter na zomervakantie mama kind gym.
  Zoon mag gaan zwemlessen
  Papa en mama wekelijks twee keer sporten inplannen en dan gelijk overzichtelijk hebben of we ook nog ergens die week minimaal twee dagdelen tijd voor elkaar hebben.

  Niet altijd makkelijk dus deze planner zou goed van pas komen

  Marieke

  (4 juli 2018 - 08:32)

  Wat zou deze agenda fijn zijn voor ons gezin! We hebben dan wel geen vakantie ivm onze zieke zoon die wekelijks naar het ziekenhuis moet maar we kunnen wel dagen omcirkelen waarin we fijne dingen gaan doen zoals naar een terrasje met een ijsje of een keer naar een film. Onze kinderen zijn rond de kerstdagen jarig dus ook dan is het heel veel en druk en de zwemlessen en de vrije dagen van onze oudste kinderen moeten er ook op. Zou echt fijn zijn!

  Aartje de Graaf

  (4 juli 2018 - 07:58)

  Een familieplanner kan iedereen met kinderen gebruiken! Hier zou hij goed van pas komen. Eerste hoogtepunt: Curacao deze zomer. En verder natuurlijk verjaardagen en gezinstijd!

  lydia Verhoeff

  (4 juli 2018 - 07:52)

  Met een samengesteld gezin is het altijd puzzelen naar vrije tijd. Met de family planner wordt dat een stuk eenvoudiger en kan er naar leuke uitjes worden uitgekeken!

  Monique

  (4 juli 2018 - 06:04)

  Na vele jaren Groots van Guus Meeuwis samen met mijn zussen, gaan we volgend concert met ons gezin. Daar kijken vooral mijn dochter en ik heel erg naar uit. Dit komt Groots op de familyplanner te staan!

  Nina Mol

  (4 juli 2018 - 04:49)

  Leukste in de agenda: herfstvakantie naar Spanje!!

  Sonja Schaap

  (3 juli 2018 - 23:27)

  Super zo’n familyplanner met 2 opgroeiende jongens.

  Willyanne

  (3 juli 2018 - 22:13)

  Met mijn oudste dochter (13) naar London. We hadden een deal als ze op haar eindrapport alles 7 of hoger stond mocht ze kiezen wat te dien. Dit wordt dus london

  Anita te Gussinklo

  (3 juli 2018 - 21:50)

  De aankomende vakantie in Augustus, family quality time!

  Tamara v Bodegom

  (3 juli 2018 - 21:39)

  Nou da’s een makkelijke: het leukste is in november was we naar kerst-Disneyland Parijs gaan met onze kids voor onze 12,5 jarige trouwdag!! Maar verder wordt die kalender gewoon megadruk en zou het geweldig zijn als ik alles per persoon kan opschrijven… voetbal met m’n zoontje, volleybal met m’n dochter, logopedie met m’n zoontje, werken, tandarts, speeldates… ach je kent het wel… maar een beetje overzicht op m’n kalender zou heel erg welkom zijn!

  Frouke

  (3 juli 2018 - 21:30)

  Het afgelopen jaar is helemaal Niet leuk geweest.. Overlijdens, zelf in een burnout terecht gekomen en allemaal gebeurtenissen waar ik een boek over kan schrijven! Onze huidige family planner mist dus leuke activiteiten en dagjes uit.
  Eén leuke activiteit kunnen we wel noteren: een weekendje weg in januari!
  Hopelijk met deze leuke winactie, breekt een ‘zonnigere’ periode aan..

   Tamara v Bodegom

   (3 juli 2018 - 21:40)

   was = als 😉

  Marjo Van leeuwen

  (3 juli 2018 - 21:00)

  Hoogte punten van het jaar. Is eigenlijk augustus al. Dan zijn mijn dochter en ik jarig. Is mijn schoonzusje uitgerekend en mijn ouder 45 jaar getrouwd .begin september is mijn dochter jarig en gaan wij een nachtje weg met broers zussen opa oma klein kinderen en houden mijn ouders hun 45 jarig huwelijksjubileum
  Dan hebben wij 2 maanden rust en in december natuurlijk sint en kerst en oud en nieuw. Zoveel mooie dagen. Met daartussen gewoon zwemles voetbal streetdance gym blokfluit en keyboardles!

  Lottie

  (3 juli 2018 - 16:24)

  Dat zou 5 december worden: het hoogtepunt van de kinderen!

  Sandra Benedick Elzinga

  (3 juli 2018 - 16:06)

  Oktober is een drukke maand voor ons
  Mijn man is jarig op
  19 oktober
  Zoonlief op
  22 oktober
  En onze tweeling meiden
  25 oktober
  😛

  Nelly

  (3 juli 2018 - 15:53)

  superhandig zo’n planner

  Cato ten Brugge

  (3 juli 2018 - 11:57)

  De hoogtepunten van het jaar zijn voor onze kinderen hun verjaardagen. Daar (vooral op de cadeautjes natuurlijk…)verheugen ze zich maandenlang op!
  En op de kalender wordt de datum versierd en volgekliederd, dus een handige planner met veel ruimte zou hier dan ook heel welkom zijn!!
  Groetjes, Cato

  Imy

  (3 juli 2018 - 11:00)

  Leuk, deze agenda!! Zeker omdat ik 30 november 2018 groot zou gaan omcirkelen, omdat zij dan met zijn allen richting de bruiloft gaan van mijn schoonzus in Kenia. Zeker de kids kunnen niet wachten totdat zij echt een giraf zullen gaan zien in het wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *