Zenner tropics

Een kleurrijke tropische zomercollectie voor kids; Zenner Tropics. Denk daarbij aan papegaaien, flamingo’s, ananassen en veel fleurige bloemen. Wil je jouw dochter ook die vintage Cubalook geven? Dan is dit een collectie om verliefd op te worden. Hier houden we wel van tutten, dus we zijn we lekker in de weer geweest met staartjes en vlechtjes maken.

zenner haar

Zenner Tropics look

De Tropics collectie bestaat uit een royaal kleurenpallet. Van zalmroze tot koraal blauw. Laat jouw meisje haar zomerse look afmaken met deze prachtige haaraccessoires van de Tropics collectie. Gebruik de ananas en bloemen clipjes om dat zomerse jurkje nog meer te laten schitteren, maar ook om de loshangende plukjes trendy op te steken. Ook een simpel staartje maak je speels door middel van de bloemen haarband.

zenner haarband

De Tropics collectie bevat genoeg leuke accessoires waarmee je meisje zich automatisch in een tropisch paradijs waant.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zenner tropics
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *