Rugzakje om, naar het kinderdagverblijf

What's on mama's mind rugzak kids with flairRugzak om en naar het kinderdagverblijf! Oké, niet helemaal. Ze is pas (of al?) zes maanden oud, maar dochterlief heeft een eigen rugzak en die gaat mee naar het kinderdagverblijf.

Toen ze 3 maanden oud was heeft ze haar kennismaking gehad op hetzelfde kinderdagverblijf als mijn zoontje. Inmiddels verblijft ze daar dus, alweer enige tijd, twee dagen in de week.

Op het kinderdagverblijf
Op het kinderdagverblijf hebben alle kindjes een eigen haakje op de kapstok voor een jasje en tasje, maar ze hebben ook een eigen mandje. In het mandje leg je de spulletjes die de pedagogisch medewerkers graag bij de hand hebben voor je kleintje. Deze spulletjes nemen wij elke keer mee in hun rugzakjes. Dochterlief heeft nu dus ook haar eigen roze rugzakje van a little love company. Het rugzakje was een cadeautje van Kidswithflair. De superleuke webshop, vol met gave cadeaus voor je kleintje.

Wat zit er in het rugzakje?
Wat nemen wij mee? Reserve kleding (romper, broekje, trui en sokjes), een slaapzakje, een speentje, What's on mama's mind rugzak kids with flairhaar fles en een boekje waarin het kinderdagverblijf bijhoudt hoe haar dag is geweest.

Ik vind het altijd erg leuk om het boekje te lezen aan het einde van de dag. Uiteraard staan daar de praktische zaken in zoals hoe vaak en hoe laat gedronken, van wanneer tot wanneer geslapen en hoeveel volle luiers er waren. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk verhaaltje. Hoe heeft ze het gedaan die dag? Bij het vorige kinderdagverblijf van mijn zoontje (voordat we verhuisden) waren de verhaaltjes wel wat leuker. Vol met tekeningen en een gezellig verhaaltje. Hier zijn ze wat informatiever. Toch blijft het leuk om terug te lezen. Ze geven bijvoorbeeld aan dat ze druk haar buikspieren aan het trainen is geweest, de hele dag of dat ze even lekker buiten is geweest in de kinderwagen.

What's on mama's mind rugzak alittle kids with flairHet rugzakje is voor haar misschien nog wat groot, maar precies groot genoeg van alle spulletjes. Het rugzakje hangt de andere dagen in haar slaapkamertje.

Gaat ze straks een keer uitlogeren of zwemmen? Dan gaat het rugzakje uiteraard ook mee.
Wil je ook zo’n mooi rugzakje, of liever een gele of zwarte? Neem dan een kijkje bij de leuke webshop van Kidswithflair.

Het rugzakje roze ijsje is van A Little Lovely Company en kost € 14,95.

 

 

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *