Win een Bobike voorzitje + windscherm

What's on mama's mind bobike One Win: Een voorzitje + windscherm t.w.v. € 97,95 (Bobike ONE mini en ONE+ windscherm)
Helaas deze winactie is afgelopen
Gefeliciteerd Kim! Je hebt gewonnen. Ik stuur je ook een e-mail.

Hoe? Waar gaat jouw eerste fietsritje in het BoBike fietsstoeltje naar toe? Laat ons ook weten welke kleur stoeltje zou willen winnen, er zijn wel 7 kleuren.

BoBike ONE mini en ONE+ windscherm
Met een kindje van 1 jaar kun je gaan fietsen, dus Bobike geeft graag een voorzitje + windscherm t.w.v. € 97,95 weg (Bobike ONE mini en ONE+ windscherm).

Voor het eerst met je kindje op de fiets! Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram.
De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap. Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

De Bobike ONE is verkrijgbaar in maar liefst zeven fashionable kleuren. Choose ONE.
What's on mama's mind bobike kleuren

Verjaardagcadeau éénjarige
Omdat je met je kleintje vanaf ongeveer 1 jaar stukken kan gaan fietsen is het natuurlijk een zeer geschikt verjaardagscadeau. Wij fietsen heel veel met onze kinderen. Sinds dat ons dochtertje ongeveer 10 maanden was is ze met ons mee gegaan op de fiets. In het begin vooral nog heel kleine stukjes. Ze vindt het prachtig en lacht de hele tijd. Ik breng beide kinderen met de fiets naar het kinderdagverblijf ’s morgens en daarna fiets ik door naar mijn werk. Eentje voorin, eentje achterop en mama met de tassen op het zadel. Druk en volbeladen maar reuze gezellig.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

117 gedachten over “Win een Bobike voorzitje + windscherm

 • 31 oktober 2016 om 22:39
  Permalink

  Met een mooie strawberry red Bobike stoeltje naar de geitjes!

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2016 om 12:05
  Permalink

  Oh, ik heb deze actie even helemaal gemist in deze volle maanden maar hier doe ik wel heel graag aan mee.
  Onze jongste fietst sinds de zomer ook gezellig mee voorop. Wat een mobiel en vrij gevoel geeft dat! De ritjes zijn voornamelijk naar school brengen, ophalen, speelafspraakjes van broers en zus, naar de sport, boodschappen… Het lot van de jongste.
  Maar hij geniet ervan: leunt heerlijk relaxt naar achteren, voetjes op de stang… Prachtig gezicht. En soms fietsen we ook wel even naar de paardjes en schapen toe hoor 😉
  Het Bobike Classic stoeltje hebben we ook voor onze andere drie kinderen gebruikt en het zit nog steeds maar het windscherm is niet meer bruikbaar, het voetsteuntje wil niet meer goed vast…
  Niet ellendig, zeker niet, maar als ik zo’n nieuw stoeltje zie dan word ik wel heel blij. Gewoon, om de jongste ook een beetje te “verwennen”, dat gevoel. Zal voor hem vast voelen als een overgang van een houten stoel naar een luxe fauteuil 😉 Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik gaan voor de kleur Snow.

  We zouden gaan fietsen naar een lieve, oudere, kennis waar ik graag eens naar toe zou willen gaan maar wat er telkens maar niet van komt.
  En eigenlijk is het ook gewoon heerlijk om met dit prachtige herfstweer een heel eind te fietsen…

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2016 om 20:29
  Permalink

  Sky blue vindt ik een mooie kleur en ik fiets met hem gelijk naar opa en oma!

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2016 om 13:45
  Permalink

  Eerste rit gaat naar de kinderboerderij! Graag in rood.

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2016 om 23:10
  Permalink

  Ons eerste ritje in het zwarte fietsstoeltje zal naar het dierenpark zijn!

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2016 om 23:10
  Permalink

  Wat mooi! onze dochter word 4 november 1 jaar. Een heel mooi verjaardadscadeau lijkt mij haha. Wij zouden dan voor de witte gaan met z’n alle op de fiets naar de dierentuin!

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2016 om 21:20
  Permalink

  Oooh wauw de blauwe!! Dat wordt spannend de eerste keer ☉?

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2016 om 12:07
  Permalink

  Urban black. Toen ik zelf klein was, maakten mijn ouders altijd fantastische fietstochten bij ons in de buurt en vertelden ze er de mooiste verhalen bij. Ik hoop dat zij dat ook nu nog kunnen (met de elektrische fiets) voor ons kleintje. Dit fietszitje is er perfect voor.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2016 om 23:08
  Permalink

  Jaaa super graag! Mochten we het stoeltje winnen, dan gaan we op de fiets naar opa en oma om daar het stoeltje af te geven. Dan kunnen zij ook gaan fietsen met ons meisje. En dan het liefste de kleur grijs.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2016 om 20:04
  Permalink

  Love to win Bobike ONE Mini en ONE windscherm! Met mijn dochter fietsen naar de regenboog! Kan niet kiezen welke kleur 🙂 #bobike #oktoberfeestmaand #mamasmind @mamasmind Leuke acties!

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2016 om 21:51
  Permalink

  Gaaf!! heel graag voor onze jarige in Maart, hij kan nu wel goed zitten, dus straks een ritje naar de stadt. Graag in blauw

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2016 om 11:36
  Permalink

  Gaaaaaaf, dit hebben wij nog nodig voor onze kleine meid! Ons eerste ritje zal door het bos naar de kinderboerderij zijn. Lijkt me echt fantastisch, ik kan niet wachten om haar te zien stralen in het zwarte kinderzitje voor op de fiets bij papa of mama 😀

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2016 om 13:48
  Permalink

  een superleuk stoeltje voor op de fiets, graag zou ik hem in het zwart (urban black) willen dan kunnen we leuke fietstochtjes maken!

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2016 om 10:23
  Permalink

  Ik zou graag de grijze willen winnen.

  Mijn zus is nu zwanger van haar eerste kindje en ik heb een vaste oppasdatum, de maandag! Ze is bijna 37 weken zwanger, dus het kan elk moment gebeuren. Nu moet ik hem/haar natuurlijk ook kunnen vervoeren en lekker door de natuur fietsen met hem/haar lijkt me super ontspannend.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2016 om 22:42
  Permalink

  zwart 🙂 Gezellig langs opa en oma fietsen om ze dan mee te nemen naar de kinderboerderij.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2016 om 15:47
  Permalink

  Er zijn zoveel plekken waar ik wel met de kleine heen wil fietsen, maar ik zou het eerste naar m`n zus fietsen, die woont vlak bij mij en dus voor de eerste rit is dat een geschikte bestemming.
  Ik loot dus graag mee voor de blauwe variant, nu flink duimen.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2016 om 09:29
  Permalink

  Oh deze wil ik wel heel graag winnen! Het is nu zo mooi in de polder waar wij wonen met alle herfstkleuren. Daar wil ik graag doorheen fietsen samen met m’n meisje. En dan zijn we lekker buiten (want het dorpje zijn we zo doorgewandeld) en krijgt mama ook wat meer beweging ? Van de zomer zijn we voor het eerste wezen fietsen (huurfiets) en ze vond het echt geweldig! Armen wijd en gillen de hele weg ?
  Ik ga voor de kleur snow white. Past gewoon mooi bij mijn fiets.

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2016 om 17:29
  Permalink

  Wij gaan voor de strawberry red. Ons meisje is nu 8 maanden, dus we gaan in de winter voor het eerst uit fietsen! Lekker ingepakt, eerst maar eens een klein stukje over de hei, en dan kijken of ze niet ondertussen in slaap is gevallen (zoals haar grote broer vroeger…)

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2016 om 20:06
  Permalink

  – ik vind de Sky Blue mooi
  – mijn eerste ritje zou zijn.. als ik oppas opa ben naar de peuterspeelplaats of het kinderdagverblijf

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2016 om 10:52
  Permalink

  Met ons dochtertje Lott zou ik gaan fietsen naar de omaatjes en opaatjes in het verzorgingstehuis. Deze mensen bloeien helemaal op als ze een “klein” baby’tje zien! Ze zijn er helemaal verzot op en vergeten dan eventjes alles! Ons dochtertje vind t geweldig om daar elke vrijdag naar toe te gaan, al die aandacht! En de kleur wordt dan chocolate brown! <3

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2016 om 08:23
  Permalink

  Wow, dit zal heel leuk zijn voor onze zoon van 7,5 maand! We hebben al veel met hem gefietst met behulp van een maxicosidrager op de fiets, maar daar is hij nu te zwaar voor. Met dit stoeltje zouden we weer heerlijk kunnen fietsen 🙂 Ons eerste ritje zal naar de kinderboerderij gaan, een dorpvl verderop. Wij zouden graag de bruine variant willen winnen.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2016 om 21:00
  Permalink

  Wauw dat is gaaf. Mijn kleine man wordt in april 1. We gaan dus een leuke tijd tegemoet met hopelijk mooi weer. Ht zou dus super zijn om een blauw stoeltje te winnen zodat we lekker opvallen. Het eerste ritje gaat naar de opa’s en oma’s en daarna de ooms en tantes. Lekker showen!

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2016 om 15:50
  Permalink

  Ik zal voor urban black kiezen dan past de kleur bij elke fiets, eerste ritje boodschappen doen!

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2016 om 14:27
  Permalink

  Owwww wij willen zoooo graag gaan fietsen!!! Naar opa en oma, naar de andere opa en oma, naar tantes en ooms en naar vrienden. Om boodschappen te doen. Of gewoon als het mooi weer is gewoon een lekker stukje fietsen!!!

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2016 om 09:41
  Permalink

  Ohhh gaaf! Heeeel graag dan kan deze oppastante mooie tochtjes maken door het bos, dat nu zo mooi is in de herfst!! en de lente kan ons eigen kindje erin, die nu nog in de buik zit ???

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2016 om 09:34
  Permalink

  Mijn zoontje wordt over 3 weken 1 jaar. Zijn eerste fietsritje moet nog komen. Hij is te vroeg geboren en motorisch nog niet zo ver dat hij stevig genoeg zit. We hopen dat dit snel kan. Dan zal het eerste ritje naar de kinderboerderij gaan, want hij vindt dieren geweldig!
  Zwart, grijs of bruin vinden wij een mooie kleur, maar de andere kleuren zijn ook prachtig.

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2016 om 21:04
  Permalink

  Wauw, ik doe heel graag mee voor mijn nichtje! Zou zo gaaf zijn om mijn schoonzus hier mee te verassen. De Chocolate Brown is wel erg gaaf, maar ik denk dat ze werkelijk blij is met elke willekeurige kleur…Ik denk dat ze werkelijk een gat in het plafond springt! ** Duimen..!!

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2016 om 12:20
  Permalink

  Wauw wat gaaf! Ons nieuwsgierige meisje zal dit geweldig vinden! Ze kan dan mooi rondkijken en haar oogjes goed de kost geven 😉 ons eerste ritje zal naar het dierenparkje + park zijn. Een leuke kleine afstand voor de 1e keer! Grijs of zwart lijkt ons erg mooi!

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2016 om 17:59
  Permalink

  ons kindje is pas 6 maanden, we hebben nog geen zit voor de fiets gekocht maar ik vindt deze echt leuk vooral de windscherm is erg handig, ik zou kiezen voor sky blue

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2016 om 10:54
  Permalink

  Ik kies voor Urban black en zou hem graag winnen voor mijn man. Past mooi bij zijn zwarte fiets en dan kan hij heerlijke tochtjes maken met ons zoontje van 9 maanden.

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2016 om 01:41
  Permalink

  Naar de geitenboerderij. er zijn net biggetjes geboren, dus dat wordt een heerlijk uitje! En bruin past mooi bij mijn klassieke Sparta ?

  Beantwoorden
 • 13 oktober 2016 om 22:14
  Permalink

  Snow White, zo kunnen we samen op de fiets bij opa op bezoek op de boerderij

  Beantwoorden
 • 13 oktober 2016 om 22:00
  Permalink

  Een zwarte voor oma, kan ze mooi met onze jongste fietsen!

  Beantwoorden
 • 13 oktober 2016 om 20:57
  Permalink

  Jaaa! Voor ons zoontje wat we eind nov verwachten. Kan hij vd zomer samen met zijn “grote” zus op de fiets! De witte vind ik mooi!

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 19:25
  Permalink

  Ons eerste fietsritje zal waarschijnlijk naar mijn ouders gaan. Dat is een mooi stukje om te fietsen. Niet te ver niet te kort. Bij mijn ouders heeft ons zoontje het altijd naar zijn zin. Eindelijk niet meer in de auto maar gewoon op de fiets kunnen.. heerlijk!

  Ik ga voor chocolade bruin

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 15:40
  Permalink

  10 december uitgerekend van ons eerste kindje… Kan niet wachten tot hij er is. Hoe fijn om dan ook nog eens erg mooi fiets stoeltje te winnen voor wanneer hij oud genoeg is om met mama op pad te gaan de fiets.

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 15:26
  Permalink

  Lekker naar het bos met m’n mannetje voorop, daar kan ik ontzettend naar uitkijken! Ik zou graag de urban black winnen.

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 12:26
  Permalink

  Voor mijn kleinzoon want dan kan hij bij opa op de fiets! Vinden ze geweldig.

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 11:57
  Permalink

  Heerlijk dat kan mijn kleine meid ook mee. Ik doe alles op de fiets en het zou leuk zijn als om het samen met mijn meisje te doen.

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 09:59
  Permalink

  Wauw wat een mooi voorzitje!
  Ik zou heel graag de Urban Grey winnen voor onze stoere meid!
  Het eerste ritje gaat naar opa en oma, want daar is het altijd feest!

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 08:21
  Permalink

  Wat een ontzettend leuke actie! Voor mijn tweeling die bijna een jaar zal worden een rode voor mijn dochter –dan koop ik er een blauwe of grijze bij voor mijn zoon!Heerlijk om samen te kunnen gaan fietsen!
  NOEMEN ZE DAT NIET HET ECHTE GELUK?

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 06:18
  Permalink

  Wauw wat een super gave winactie ! Ik doe heel graag mee voor deze super veilige Bobike ONE en ga voor de rode voor mijn kleindochter en dan gaan we eerst lekker voor het eerst de stad (eindhoven) in .

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 21:48
  Permalink

  Ooh wat fijn zou dit zijn dky bleu voor mijn 2de kindje die nog een zitje moet hebben
  🙂 zou dus heel fijn zijn.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 21:17
  Permalink

  Wat zou het urban black zitje mooi passen op de nieuwe papa fiets van mijn man en wat zal onze kleine Fiene genieten om met haar vader te gaan fietsen langs de Rotte en door het Kralingse Bos!

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 20:59
  Permalink

  Binnenkort mag ik gaan fietsen met mijn kleinzoon. Ik ben dus al aan het zoeken naar een goed en mooi fietszitje voor hem.
  Zou fijn zijn om hem mee te kunnen nemen in een rode bobike.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 20:43
  Permalink

  ik ga voor de chocolate brown zodat mijn zoontje eens fijn mee kan op de fiets.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 20:40
  Permalink

  Lekker stukje naar delft door de bossen…met een chocolate brown zitje voorop..en mijn dochtertje erin

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 20:37
  Permalink

  Ik zou deze graag cadeau willen doen aan mijn moeder (in het zwart), zodat zij ook met mijn zoontje kan gaan fietsen!

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 20:32
  Permalink

  Ik doe graag mee, super handig, ik doe graag mee voor de kleur grijs.
  Erg leuk om zo de kinderen mee te nemen op de fiets.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 15:44
  Permalink

  Ik zou graag de zwarte of grijze winnen om met ons dametje naar opa en oma te fietsen! Lekker samen genieten.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 13:51
  Permalink

  Ik verras graag mijn lieve vrouwtje met een fietsstoeltje voor Indira,samen fietsen ze veel! Rood…

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 13:50
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn dochter,en kleindochter! Samen fietsen we veel! Ik kies rood

  Beantwoorden
  • 11 oktober 2016 om 13:48
   Permalink

   En we fietsen naar Indira haar opa&oma! 😀

   Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 12:55
  Permalink

  Als trotse mama van onze eerste telg doe ik graag mee voor het Urban grey stoeltje. De mamafiets is net binnen nu het stoeltje nog… fingers crossed dan kunnen we samen op bezoek bij opa en oma Beesel!

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 10:41
  Permalink

  Het wordt de hoogste tijd om een fietstochtje te maken naar de opa en oma van Bente! Wij vinden de Urban Grey het mooist.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 06:04
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn zus die altijd aan het fietsen is met haar kleinkind! Meestal naar de duinen en de zee 🙂 Dat is natuurlijk super gezond en gezellig! Zo’n prachtige fietsstoel met scherm is dan super mooi want ze gaan door wind- en weer. Kleur is echt onbelangrijk.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 23:32
  Permalink

  Ikzelf heb al een bobike zitje voor onze dochter op de fiets en bobike is echt super.

  Ik doe dus niet mee voor mezelf maar voor mijn zus, zij heeft een super cute klein mannetje en ze woonde in een aardig grote stad waarin het op de fiets makkelijker gaat dan met de auto. Dus dit zou echt een geweldig kado voor haar zijn.

  Haar eerste ritje verwacht ik heerlijk met haar zoontje door het park, en daarna zal er volop gebruik van worden gemaakt.
  En wat betreft de kleur zou een blauwe natuurlijk top zijn met haar stoere mannetje

  Beantwoorden
  • 10 oktober 2016 om 23:33
   Permalink

   Ikzelf heb al een bobike zitje voor onze dochter op de fiets en bobike is echt super.

   Ik doe dus niet mee voor mezelf maar voor mijn zus, zij heeft een super cute klein mannetje en ze woond in een aardig grote stad waarin het op de fiets makkelijker gaat dan met de auto. Dus dit zou echt een geweldig kado voor haar zijn.

   Haar eerste ritje verwacht ik heerlijk met haar zoontje door het park, en daarna zal er volop gebruik van worden gemaakt.
   En wat betreft de kleur zou een blauwe natuurlijk top zijn met haar stoere mannetje

   Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 23:32
  Permalink

  Wat een mooi fietsstoeltje is het en zo praktisch me de windscherm.
  Graag zou de zwarte willen winnen voor mijn dochter.
  Dan kan ze met haar kindje mij komen opzoeken.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 23:30
  Permalink

  Vind de urban black super gaaf!! Maak heel graag kans op deze variant om lekker op de fiets met de kleine de wereld te gaan ontdekken

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 22:43
  Permalink

  Een hele gave stoel is dit. Een doen ook erg graag mee. Een bruine of grijze vind ik het mooist.

  Eerste ritje is langs de grote auto’s naar oma toe.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 22:41
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor de eerste verjaardag van ons nichtje Tess ? dat is inderdaad magisch. Bijna net zo magisch als haar grote neefje en nichtje Lucas & Eva (tweeling) die op 5 december jarig zijn hihi. Dus ik twijfel nog of ik het Tess op 5 december zou geven (haar eerste sinterklaas) of met haar eerste verjaardag. ? Ik heb sowieso alles uit de kast getrokken voor haar ?
  Graag voor mijn zus die hopelijk het eerste tochtje met Tess naar ons maakt 😀

  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg )
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 22:36
  Permalink

  Doe heel graag mee voor de urban black… het eerste ritje zal zeker naar de dierentuin zijn want ze is helemaal gek van dieren… Ook zullen er veel ritjes naar der opa en oma plaats gaan vinden.. Zonder rijbewijs komt dit heel goed uit voor op de moederfiets.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 22:02
  Permalink

  Met onze jongste kleindochter ga ik altijd in de auto naar de kinderboerderij.
  Maar straks ga ik misschien wel op de fiets, met haar in dit mooie en veilige kinderzitje.
  Veel gezelliger en bij mooi weer ook veel gezonder. Lekker samen naar buiten.
  Als ik voor een kleur moet kiezen, wordt dat Sky blue .
  Blauw is mijn favoriete kleur.
  Voor mijn kleindochter doe ik natuurlijk graag mee.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 21:18
  Permalink

  Oeehh super leuk!! Wij wagen graag een kansje voor de zwarte? (Ik weet niet of deze evt op m’n mountainbike zou passen maar anders is die ook perfect voor bij opa en oma!)
  Super leuk om ook eens met Ezra te kunnen gaan fietsen!

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 21:04
  Permalink

  Ons eerste ritje over ongeveer 5 maanden zal naar opa en oma zijn!! De blauwe zou super zijn! Groetjes Leonie.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 20:31
  Permalink

  Het oog wil ook wat dus graag de witte die mooi zou passen op mama’s fiets. Mijn zoontje is nu bijna 9maand en kan dan gemakkelijk mee op de fiets om grote broer weg te brengen naar school. Duimpjes omhoog

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 17:23
  Permalink

  Oooooh, de strawberry red zou ik heel graag winnen voor mijn allerliefste ( en eerste :-)) nichtje! Ze is al met papa en mama mee geweest, op de fiets, maar in zo’n derdehands ouderwets ding…. Ja, het is waar, wij hebben ze ook overleefd, maar deze moderne zien er toch een stuk veiliger en hipper uit!
  Het eerste ritje? Ik denk naar opa en oma aan het andere eind van het dorp, even showen :-)).

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 17:21
  Permalink

  Wat een prachtig stoeltje! Ik zou heel graag de Urban Black willen winnen, dan kunnen we er eindelijk op uit op de fiets! Mijn dochter is nu 1 jaar en ze wil dolgraag de wereld verkennen!

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 17:05
  Permalink

  Ik wil graag de Urban Grey winnen, voor mijn neefje Lucas.

  Die heeft over een tijdje een fietsstoeltje nodig, zodat zijn papa en mama lekker met m kunnen gaan toeren.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 17:00
  Permalink

  Chocolat Brown heeft de voorkeur.

  Onze eerste fietstocht zal door het Maximapark zijn, heerlijke fietsroute en zo dicht bij huis

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 16:52
  Permalink

  de zwarte is erg mooi! (Urban Black). Dat wordt veel over de hei fietsen… vinden we prachtig. Vooral straks in het voorjaar als ons meisje 1 jaar wordt.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 15:35
  Permalink

  Sky blue is duidelijk mijn favoriet hopelijk dat ik hem mag winnen!!

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 15:09
  Permalink

  Ik zou graag mijn kleinzoon willen meenemen in dit mooie fietszitje, om boodschappen te gaan doen en zijn broer van school te gaan halen. (De blauwe is zijn lievelingskleur)

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 14:10
  Permalink

  wat een gave stoeltjes, doe graag mee voor de kleur urban grey.
  Lijkt me heerlijk om binnenkort met mijn zoontje te kunnen gaan fietsen. lekker voorop bij mama, zodat ik die vrolijke snoet en geluidjes zie en hoor als we langs de eendjes in het water, de loeiende koeien in de wei of langs opa en oma fietsen, die achter de geraniums staan te zwaaien 🙂

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 14:06
  Permalink

  Heel leuk in de kleur sky blue. Ideaal om naar de kinderdagverblijf te fietsen!

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 13:53
  Permalink

  De urban black voor mijn schoonzusje. Zij is nu zwanger, de eerste baby in de familie. Zou erg leuk zijn om dit aan haar te kunnen geven!

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 21:34
  Permalink

  Een roze zitje zou gaaf zijn om het eerste ritje naar de stadsboerderij op de fiets mee te maken samen met Demy

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 20:20
  Permalink

  Een sky blue voor onze stoere dochter om heerlijk naar het bos te gaan!

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 19:59
  Permalink

  waauw, wat een leuke set. Doe graag mee voor deze set in de kleur bruin .
  Zou leuk zijn mijn zusje mee te mogen verrassen, zodat ze samen met haar zoontje, die eind deze maand 1 jaar wordt, mee te mogen verrassen.
  Als peettante zijnde zou het natuurlijk geweldig zijn hun hier mee te mogen verrassen. Mooi apart cadeau.

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 19:14
  Permalink

  De Bobike ONE is een superleuk kinderzitje! ik zou die heel graag winnen. Dan maken we een tochtje door de polders hier. Zalig fietsen hier langs alle weien en koetjes, kunnen wij zo van genieten!!! Ik vind de Urban Black en Urban Grey heel mooi 😉

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 17:08
  Permalink

  Ik zou de zwarte aan mijn schoonzus willen geven…

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 12:34
  Permalink

  Wat een gave actie! Het eerste ritje zou naar opa en oma zijn! 🙂 een mooi klein stukje om te wennen!

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 11:36
  Permalink

  Deze oma zou graag de urban black op haar fiets monteren. Kan ze in het voorjaar lekker met de kleine er op uit en heeft mams even rust 🙂

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 00:33
  Permalink

  strawberry red..heerlijk allebei de hummels mee op de fiets..ik pas nl ook op mijn buurmeisje..dan kan ze zo lekker mee. als we mijn zoon naar school brengen..hertjes voeren ..zo gemakkelijk

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 23:30
  Permalink

  Wat ontzettend leuk!!! Heel erg graag een kansje om met onze kapoen te ‘cruisen’ door de stad! <3 Favo kleurtje : Urban Grey <3 <3 <3

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 21:04
  Permalink

  Ooooh, wat zou het gaaf zijn om met mijn beide meiden tegelijk met de fiets op pad te kunnen!
  Zal inderdaad wel lekker druk, volbeladen en gezellig worden 😉

  Het eerste uitje maken we dan naar de hertjes bij de hertenkamp!
  Lekker fietstochtje door het bos, en op de terugweg vast nog wel ‘even’ langs de kinderboerderij!
  Strawberry Red is een vrolijk en lekker opvallend kleurtje voor zo’n mooi BoBike zitje. Daar mogen wij absoluut mee gezien worden!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 20:29
  Permalink

  Ik zou de bruine zo graag winnen. Ons eerste ritje zou waarschijnlijk naar de dagopvang zijn, waar we nu nog met veel gedoe (en heel tijdrovend) met de trams en metro naartoe moeten. De kleine kan al zelfstandig zitten, maar een fietsstoeltje hebben we nog niet, dus dit zou zo perfect zijn en ons ’s ochtends zoveel tijd besparen.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 20:28
  Permalink

  Het eerste ritje zou naar opa en oma zijn. Ik zou hem graag in de kleur urban grey willen winnen.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 20:17
  Permalink

  Wow! Wat gaaf. Onze kleine Sepp kan bijna mee op de fiets. Toen ik op internet aan het kijken was voor een fietsstoeltje dwaalde ik af naar de pagina mamas- mind en zag deze winactie. wat een toeval! Ik kan niet wachten tot ik eindelijk met mijn mannetje op de fiets lekker naar de stad kan. Zonder auto is het echt uitkijken naar het moment dat je samen op de fiets kan!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 19:28
  Permalink

  Wat een gave winactie’s deze week! Ik ben de week aan het terug lezen.. Onze kindjes zijn bijna even oud.. Dus wat een toepasselijke cadeau’s ook allemaal! Ik doe heel graag mee voor urban black!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 19:16
  Permalink

  Wauw wat een leuke prijs, wij, ik Teun en mijn moeder, kunnen niet wachten tot het weer voorjaar wordt. Tuurlijk kun je in de winter ook fietsen maar mijn mama is een beetje een koukleum en leest mij de wintermaanden heel veel boekjes voor. Van het voorjaar gaan we lekker fietsen in het Lutterzand misschien tracteert mijn moeder we wel op een ijsje bij florilymfa als we op weg gaan naar opa en oma Beuningen. Gaan we daar spelen met de hondjes en de kipjes voeren en kalfjes aaien. Ooh ik kan niet wachten op het mooie weer. Misschien hebben ik en mijn mama wel heel veel geluk wie weet… ik ga maar eens eerst leren zitten! Groetjes Teun

  Beantwoorden
  • 9 oktober 2016 om 19:24
   Permalink

   Ik was zo enthousiast dat ik vergat te vertellen dat ik de oranje wel wil ? en mijn mama had een typfout gemaakt in haar mail adres dus het mailadres in deze reactie is goed ? groetjes Teun

   Beantwoorden
   • 10 oktober 2016 om 08:55
    Permalink

    haha, ik zal er op letten qua mailadres!!

    Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 18:26
  Permalink

  Ja ze zien er heel erg leuk uit! De bruine zou ik kiezen voor mijn zoontje Teun mocht ik winnen. Ons allereerste rondje wordt over de haven langs de vuurtoren en gezellig naar de kottertjes kijken. Hij is nu bijna 8 maanden dus nog even wachten. Dus als het dan een mooie zachte winterdag is met een lekker zonnetje, kunnen we hem uit proberen! Doe dus heel graag mee:)

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 17:28
  Permalink

  Wat een mooie prijs weer! Wij wachten even op het voorjaar want tegen die tijd kan de kleine er in. Ons eerste ritje zal niet zo ver zijn, dus dat wordt wat rondfietsen in het dorp en uiteraard naar oma en opa om te laten showen. Als de ritjes wat langer worden gaan we zeker door het bos, hei en langs het water naar de andere opa en oma! Wij gaan voor de Urban Black.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 14:25
  Permalink

  Wat een leuke actie! Dit fietsstoeltje is wel heel erg mooi en hip! Hier wagen wij graag een kansje voor ?
  Mijn dochter Robin vindt het heerlijk om buiten te zijn. We wonen dichtbij het strand, duinen en bos, dus daar zal ons eerste fietsritje zeker naar toe gaan! ?
  De bruine of zwarte vind ik het allermooiste ?

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 13:22
  Permalink

  Zou gaan voor de donker grijze, ons eerste rit zou naar opa en oma zijn.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 12:39
  Permalink

  Wauw helaas nog geen stoeltje voor mijn net 1 jarige meisje. Ik zou graag een zwarte of grijze willen winnen. Ons eerste tochtje zou ivm het wennen aan fietsen naar desupermarkt om de hoek zijn of naarschool van de oudstE en daarna naar opa en oma

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 12:06
  Permalink

  Mijn kleine mannetje is nu 13 maanden en met een lichte ontwikkelingsachterstand kan hij nu eindelijk zelf gaan zitten. Tijd om dus de fiets op te gaan…..We hebben er veel zin in! Met deze mooie Bobike gaan we in stijl op pad 🙂 Ik zou graag een kans willen maken op een zwarte!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 11:35
  Permalink

  Wat supergaaf, deze staat al een tijdje op mijn wishlist en waag dan ook graag een kansje?? mijn dochtertje Lilly wordt deze maand 1 jaar en het lijkt me heerlijk om fijne fietstochtjes met haar te maken. De rest van onze familie woont een half uurtje fietsen verderop en ook de Efteling zal een geliefde bestemming zijn voor ons om heerlijk op de fiets naartoe te gaan. Mijn man is vaak met de auto op pad en met dit fietstoeltje kunnen wij ook heerlijk samen (er wat verder) op uit.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 09:54
  Permalink

  Een blauwe graag! Op mijn fiets zit al een groen zitje van Bobike maar op de fiets van papa mist nog een zitje. We fietsen graag door de Biesbosch en naar opa en oma.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 09:47
  Permalink

  Wat een leuke actie! Ik zou graag de grijze willen winnen. Ons eerste ritje zou naar opa en oma gaan

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 09:30
  Permalink

  Wat gaaf! Ik ga voor de grijze! Past goed bij het grijze achterzitje en mijn witte fiets. Zodra Ezra kan zitten gaan we hier lekker langs de Amstel fietsen

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 08:34
  Permalink

  Ik zou de grijze willen winnen zodat onze kleine voorjaar 2018 ook makkelijk bij Opa of oma op de fiets mee kan naar omi (oma van mijn man) of terugbrengen naar ons. Ze houden erg van fietsen met onze dochter en pakken nu meestal mijn fiets, voor onze kleine uk zou het dus super zijn om zijn eigen fiets stoeltje te krijgen.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 08:31
  Permalink

  Een mooie rode! Zo kunnen we in stijl naar het kinderdagverblijf. Het rode achterzitje hebben we al voor de grote broer! Lijkt me een leuk kadootje voor z’n eerste verjaardag deze maand!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 08:22
  Permalink

  Met de kleine man zou ik graag naar oma willen fietsen om haar te verrassen. Bij de 1e kon ik niet goed/ver fietsen en bij de 2e voel ik mij zo anders dat het fietsen ook vast gaat lukken. Wat zal ze verrast zijn, en ik ook!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 07:48
  Permalink

  sky blue die is mooi, dat worden hele toffe ritjes met mijn kleinzoon naar de kinderboerderij #duimen

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 07:35
  Permalink

  Ik ga voor de urban black en het eerste ritje zal door broek gaan daar zijn veel dieren te bekijken en dan aanlanden bij opa en oma

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *