Win een Bobike voorzitje + windscherm

What's on mama's mind bobike One Win: Een voorzitje + windscherm t.w.v. € 97,95 (Bobike ONE mini en ONE+ windscherm)
Helaas deze winactie is afgelopen
Gefeliciteerd Kim! Je hebt gewonnen. Ik stuur je ook een e-mail.

Hoe? Waar gaat jouw eerste fietsritje in het BoBike fietsstoeltje naar toe? Laat ons ook weten welke kleur stoeltje zou willen winnen, er zijn wel 7 kleuren.

BoBike ONE mini en ONE+ windscherm
Met een kindje van 1 jaar kun je gaan fietsen, dus Bobike geeft graag een voorzitje + windscherm t.w.v. € 97,95 weg (Bobike ONE mini en ONE+ windscherm).

Voor het eerst met je kindje op de fiets! Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram.
De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap. Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

De Bobike ONE is verkrijgbaar in maar liefst zeven fashionable kleuren. Choose ONE.
What's on mama's mind bobike kleuren

Verjaardagcadeau éénjarige
Omdat je met je kleintje vanaf ongeveer 1 jaar stukken kan gaan fietsen is het natuurlijk een zeer geschikt verjaardagscadeau. Wij fietsen heel veel met onze kinderen. Sinds dat ons dochtertje ongeveer 10 maanden was is ze met ons mee gegaan op de fiets. In het begin vooral nog heel kleine stukjes. Ze vindt het prachtig en lacht de hele tijd. Ik breng beide kinderen met de fiets naar het kinderdagverblijf ‘s morgens en daarna fiets ik door naar mijn werk. Eentje voorin, eentje achterop en mama met de tassen op het zadel. Druk en volbeladen maar reuze gezellig.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

117 reacties op “Win een Bobike voorzitje + windscherm

  Tess

  (31 oktober 2016 - 22:39)

  Met een mooie strawberry red Bobike stoeltje naar de geitjes!

  Sigrid

  (31 oktober 2016 - 12:05)

  Oh, ik heb deze actie even helemaal gemist in deze volle maanden maar hier doe ik wel heel graag aan mee.
  Onze jongste fietst sinds de zomer ook gezellig mee voorop. Wat een mobiel en vrij gevoel geeft dat! De ritjes zijn voornamelijk naar school brengen, ophalen, speelafspraakjes van broers en zus, naar de sport, boodschappen… Het lot van de jongste.
  Maar hij geniet ervan: leunt heerlijk relaxt naar achteren, voetjes op de stang… Prachtig gezicht. En soms fietsen we ook wel even naar de paardjes en schapen toe hoor 😉
  Het Bobike Classic stoeltje hebben we ook voor onze andere drie kinderen gebruikt en het zit nog steeds maar het windscherm is niet meer bruikbaar, het voetsteuntje wil niet meer goed vast…
  Niet ellendig, zeker niet, maar als ik zo’n nieuw stoeltje zie dan word ik wel heel blij. Gewoon, om de jongste ook een beetje te “verwennen”, dat gevoel. Zal voor hem vast voelen als een overgang van een houten stoel naar een luxe fauteuil 😉 Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik gaan voor de kleur Snow.

  We zouden gaan fietsen naar een lieve, oudere, kennis waar ik graag eens naar toe zou willen gaan maar wat er telkens maar niet van komt.
  En eigenlijk is het ook gewoon heerlijk om met dit prachtige herfstweer een heel eind te fietsen…

  Ineke

  (30 oktober 2016 - 20:29)

  Sky blue vindt ik een mooie kleur en ik fiets met hem gelijk naar opa en oma!

  Nadia

  (30 oktober 2016 - 13:45)

  Eerste rit gaat naar de kinderboerderij! Graag in rood.

  Matanga

  (29 oktober 2016 - 23:10)

  Ons eerste ritje in het zwarte fietsstoeltje zal naar het dierenpark zijn!

  Milou

  (29 oktober 2016 - 23:10)

  Wat mooi! onze dochter word 4 november 1 jaar. Een heel mooi verjaardadscadeau lijkt mij haha. Wij zouden dan voor de witte gaan met z’n alle op de fiets naar de dierentuin!

  Luisa Hansen

  (29 oktober 2016 - 21:20)

  Oooh wauw de blauwe!! Dat wordt spannend de eerste keer ☉🍀

  T. Berkers

  (29 oktober 2016 - 12:07)

  Urban black. Toen ik zelf klein was, maakten mijn ouders altijd fantastische fietstochten bij ons in de buurt en vertelden ze er de mooiste verhalen bij. Ik hoop dat zij dat ook nu nog kunnen (met de elektrische fiets) voor ons kleintje. Dit fietszitje is er perfect voor.

  Marjo

  (28 oktober 2016 - 23:08)

  Jaaa super graag! Mochten we het stoeltje winnen, dan gaan we op de fiets naar opa en oma om daar het stoeltje af te geven. Dan kunnen zij ook gaan fietsen met ons meisje. En dan het liefste de kleur grijs.

  Marjolein Kok

  (28 oktober 2016 - 20:04)

  Love to win Bobike ONE Mini en ONE windscherm! Met mijn dochter fietsen naar de regenboog! Kan niet kiezen welke kleur 🙂 #bobike #oktoberfeestmaand #mamasmind @mamasmind Leuke acties!

  shere

  (25 oktober 2016 - 21:51)

  Gaaf!! heel graag voor onze jarige in Maart, hij kan nu wel goed zitten, dus straks een ritje naar de stadt. Graag in blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *