Naamketting.nl; kindersieraden en mamasierden

Win: 50 euro shoptegoed bij naamketting.nl
Winnaar bekend!
Hoe: Laat weten voor wie je een naamketting zou willen uitzoeken

Naamketting

Een naamketting is niet anders dan het woord al zegt een ketting met een naam erop. Je kan natuurlijk je eigen naam als ketting dragen, want dat is veelal de associatie met een naamketting. Vrouwen die hun eigen naam om hun hals dragen, maar dat hoeft niet. Misschien wil je wel de namen van je kinderen of een dierbare altijd bij je dragen. Daarmee heb je meteen een waardevol sieraad.

familiesieraden
Afbeelding van: naamketting.nl

Naamketting.nl

Ik mocht bij naamketting.nl een ketting uitzoeken en besloot een mooie ketting voor oma te maken met de namen van de (klein)kinderen erin. Je hebt in deze webshop namelijk familiekettingen en daarbij stamboomnaamkettingen, waarin je meerdere namen kwijt kunt. Een mooi en dierbaar aandenken dat je altijd bij je kunt dragen.

Een naamketting is een mooi cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, maar ook gewoon voor iemand die je lief vindt (waaronder ook jezelf). Zelf draag ik geen ketting met mijn eigen naam, dat is niet mijn stijl, maar ik heb wel een armbandje met de naam van mijn zoontje en een hartjesketting met de naam van mijn dochtertje. Zo maakt iedereen zijn keuzes.

Mamasieraden
Afbeelding van: naamketting.nl

Cadeau voor vrouwen en meisjes

Ben je op zoek naar een cadeauidee voor vrouwen. Voor je moeder, je dochtertje, je zus, een vriendin of je vrouw binnenkort jarig? Dit is een uniek cadeau. Met het shoptegoed dat je kunt winnen van je winactie kun je zelf iets moois uitzoeken.

Winacties in de feestmaand oktober

Deze hele maand is het feest op www.mamas-mind.nl. Om die reden worden er superleuke spelletjes, speelgoed en meer mooie items weggegeven. Meedoen kan door een reactie achter te laten op de blog, maar vaak ook op Facebook en Instagram. Volg @mamasmind op beide kanalen en je zult de winacties voorbij zien komen. Doe je mee op meerdere kanalen, dan vergroot je je kansen! Voor winacties gelden altijd de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer op deze blog.
Doordat er een spamfilter op de blog zit, kan het zijn dat je je reactie niet direct hieronder ziet verschijnen, die wordt dan later verwerkt en goed gekeurd! Veel plezier en bekijk de huidige winacties op www.mamas-mind.nl/winacties.

Als je het shoptegoed wint, dan krijg je een mailtje van naamketting.nl waarin uitleg staat hoe je je bestelling kunt plaatsen in de shop. Je kunt een item kosteloos bestellen, of wanneer het bedrag hoger uit komt dan de 50 euro shoptegoed, met korting.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Naamketting.nl
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

53 gedachten over “Naamketting.nl; kindersieraden en mamasierden

 • 25 oktober 2019 om 18:01
  Permalink

  Ik zal graag een naamketting voor mijn nichtje willen uitzoeken!

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 17:26
  Permalink

  Als pas gescheiden mama moet ik soms een paar dagen achter elkaar mijn lieverds missen, ik zou graag zo’n mooi sierraad willen om ze dan toch een beetje bij me te hebben. Ik maak graag kans! ❤️

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:22
  Permalink

  Wat een leuke actie! Mijn dochter heeft zo’n mooie naam, die zou zeker schitterend staan op zo’n leuke ketting.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2019 om 21:44
  Permalink

  Ik zou voor mezelf meedoen. Zou mooi aandenken zijn van mijn kindje.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2019 om 18:05
  Permalink

  Denk dat ik er 1 voor mezelf zou kiezen met de namen van mijn kinderen.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2019 om 12:26
  Permalink

  Wauw super, zou graag een sieraad uitzoeken voor mezelf van onze drie zonen.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2019 om 07:38
  Permalink

  Ik zou de naam van mijn overleden zoon er op zetten en van de kleinkinderen

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 13:01
  Permalink

  Ik zou voor mezelf wat moois uitzoeken met de namen van onze 3 kinderen erop. Lijkt me fijn om te hebben!

  Beantwoorden
  • 24 oktober 2019 om 00:46
   Permalink

   Wat mooi en bijzonder! Dit zou een prachtig kerstkado zijn voor onze dochter!

   Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 20:30
  Permalink

  Voor mijn moeder, met de namen van haar kleinkinderen.

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 07:38
  Permalink

  super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle, ze doet volgend jaar haar eerste communie

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2019 om 21:50
  Permalink

  Een ketting is altijd een bijzonder en persoonlijk sieraad om te krijgen en te geven. Op dit moment denk ik dat ik hem aan mijn zus zou geven. En dan in de vorm van een familie of een stamboomketting, waarom? Zodat ze weet dat ze nooit alleen is ook al voelt het soms wel zo.

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2019 om 15:27
  Permalink

  Super gaaf om een ketting te hebben met de namen van onze kids

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2019 om 11:56
  Permalink

  Wat een mooie sieraden. Ik zoek al een tijdje naar iets leuks met de namen van mijn 3 kinderen erop. Ik zou dan ook graag iets moois voor mijzelf uitzoeken.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 17:04
  Permalink

  wat origineel! ik zou het graag kadodoen aan mijn dochter met de naam van haar dochtertje er op.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 14:47
  Permalink

  zou dit shoptegoed graag schenken aan mijn kleindochter zal er wel iets moois van uitkiezen

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 14:45
  Permalink

  doe graag mee voor mijn kleindochter mag zij er iets moois van uitkiezen

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 13:30
  Permalink

  Ik zou voor mezelf zo’n mooie ketting willen winnen en dan de namen van onze dochters erop.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 02:56
  Permalink

  Een dierbaar cadeau..voor mijn dochter die zwanger is..de moederhanger met kindje met de naam van ons kleinkind.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:36
  Permalink

  Zeer mooie actie. Mooi om cadeau te doen aan mijn dochter?

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 14:47
  Permalink

  Klinkt misschien wat naar, maar voor een vriendin die zeer recent haar beste vriend verloren heeft aan een slopende ziekte.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 12:23
  Permalink

  Zou erg graag een mooie ketting willen met de namen van mijn 2 kindjes!

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 20:57
  Permalink

  Mocht ik winnen…. dan gaat het onder de boom… wat een verrassing zou dat zijn voor mijn dochter!

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 19:14
  Permalink

  Wauw ik zou heel erg graag wat met de voorletter van de kleinkinderen laten maken! Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 13:33
  Permalink

  wat een mooie sieraden staan er op de site. ik zou graag een mooie ketting willen met de naam van mijn dochter

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 10:37
  Permalink

  Wat leuk! Er is zoveel moois. Ik ha er nog even over nadenken hoor, zelf zou ik wel een mooie ketting willen met de namen van de kinderen, of een leuke naamketting voor mijn dochter. Het gaat helemaal goedkomen hoor. Eerst maar eens zien te winnen 😉

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 21:59
  Permalink

  Ik zou mijn zoontje zijn meter een mooie ketting cadeau doen voor haar kerst, met de namen van haar kinderen en haar metekindje.

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 12:26
  Permalink

  Mooi, ik zou een familieaangelegenheid laten maken. Veel keuze op de site!

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 10:00
  Permalink

  Oh wauw! Na jaren worstelen met onvruchtbaarheid hebben we nu een prachtig pleeggezin, wat zou ik dat graag om mijn hals dichtbij mijn hart dragen! <3

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 15:05
  Permalink

  Wat een mooie exemplaren hebben ze zeg! Ik maak graag kans op shoptegoed 🙂

  Beantwoorden
  • 20 oktober 2019 om 09:53
   Permalink

   Doe graag mee voor mijn meiden van 7 en 9 jaar. Ik zie een prachtig Sint cadeautje …????

   Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 15:02
  Permalink

  Ik wil wel graag een sieraad uitzoeken voor een goede vriendin.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 13:42
  Permalink

  Deze is prachtig, mooie herinnering met de naam van oma erop o.a.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 09:13
  Permalink

  voor dochter elise van 8 die net als deze mama gek is op sieraden. erg mooi vind ik ze.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 00:11
  Permalink

  Ik zou mezelf trakteren op (shoptegoed voor) een ketting om persoonlijke redenen. Sommige dingen wil je altijd bij je dragen, ook als ze er even niet zijn..

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 23:17
  Permalink

  Ik zou graag een naamketting willen laten maken voor mijn kleindochter, die volgend jaar 10 jaar wordt.
  Dat vindt ze vast heel erg leuk als verjaardagscadeautje.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
  • 16 oktober 2019 om 09:21
   Permalink

   Jaaa leuk, ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze viert binnenkort haar zevende verjaardag. Ze wil graag een mooie ketting

   Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 22:57
  Permalink

  Ik zou er heel graag een voor mijzelf of voor mijn dochtertje willen hebben. Super mooi, persoonlijk en speciaal ?

  Beantwoorden
  • 15 oktober 2019 om 22:03
   Permalink

   ze zijn zo gaaf, ik denk dat ik er 1 zou kiezen voor oma, superleuk als bedankje voor het vele oppassen!!

   Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 19:51
  Permalink

  Mooi voor mezelf met de namen van mijn drie kinderen. Daar zou ik helemaal happy van worden.

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 19:34
  Permalink

  Wauw, dit wil ik al een hele tijd, dus maak heel graag kans, want ze hebben echt fantastische kettingen!

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 19:31
  Permalink

  mijn kleindochter is jarig in november, ik zou haar graag willen verrassen met een mooie ketting die bij haar zou pasen

  Beantwoorden
  • 14 oktober 2019 om 19:53
   Permalink

   Gaaf! Ik doe graag mee voor mezelf. Mijn dochtertje van 10 maanden heeft van de week mijn ketting kapot getrokken dus ik voel me heel “kaal” zonder ketting hihi. Heb normaal altijd een ketting om dus is best even wennen zo zonder. Dus het shoptegoed zou heel goed van pas komen

   Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 19:26
  Permalink

  Ik zou voor mezelf eentje willen uitzoeken met de naam van mijn dochter

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *