Win en review: Studio Pets schattige huisdiertjes in koffertjes

Win: setje van 12 Studio pets in gekleurde koffertjes (Studio Pets 3D collection)

Felicitaties voor Mariska (je hebt een mailtje)
Wanneer: 10 t/m 20 mei 2019
Hoe: Laat hieronder een reactie achter voor wie je deze leuke studio pets wilt winnen.

Studiopets huisdiertjes in koffertjes speelgoed

Schattige mini huisdiertjes in een koffertje

Studiopets huisdiertjes in koffertjes speelgoed

Toen ik de doos opende met de schattige huisdiertjes van Studiopets wist ik al hoe mijn dochtertje hier op zou gaan reageren. Want zelfs ik, als volwassene, werd meteen enthousiast van al die kleine schattige diertjes. En dan een hele doos vol! Konijntjes, poesjes en hondjes! Poesjes Rayben, Bella, Prince en Rebel en de hondjes Snuggle, Gorgeous, Pinkie, Happy, Romeo, Star en Shady en het konijntje Mimi.

Welk kindje wil er nou geen huisdieren? Deze zijn nog extra makkelijk om te houden en verzorgen ook.

Studiopets huisdiertjes in koffertjes speelgoed

Dit is echt een ultiem cadeau voor jonge kinderen. Los zijn ze superleuk ook als schoencadeautje voor Sinterklaas. Hoewel het nu pas mei is, is het zo cute! Dit moeten we onthouden, ik zet hem alvast bij de tips voor komend jaar!

Studiopets huisdiertjes in koffertjes speelgoed

De studio pets zijn er ook in een groot formaat, maar ik heb nu de mini’s gereviewd en mag een setje weggeven, met 12 mini studiopets

Over Studio Pets 3D collection

Studiopets huisdiertjes in koffertjes speelgoed

Het idee achter Studio Pets By Myrna is ontstaan door de combinatie van liefde voor dieren, fotografie en design van de bekende modefotografe Myrna Huijing. Nu kun je de Studio Pets mini figuurtjes zelf verzamelen! Ze zijn verpakt in een schattig gekleurd koffertje. Elk diertje heeft een leuk accessoire. Er zijn 12 verschillende babydiertjes.

Een huisdier met Augmented Reality

Studio pets augmented reality app

Jouw diertje kan tot leven komen, dankzij augmented reality (een soort van virtual reality). In het koffertje zit een boekje, bij elk diertje, daarop staat een logo. Met de studio pets AR app kan je je huisdiertje van Studio Pets tot leven brengen.

Studio pets augmented reality app
Screenshot vanaf mijn telefoon

Photobooth Studio Pets

Studio Pets photoboot app

Er is nog een app. Je kan met de app van Studio Pets Photoboot ook de diertjes in een photoboot zetten. Je gaat ermee op de foto met superleuk templates. Je kan de dieretjes bewerken met leuke brillen enzo en je kan het delen via Instagram en Whatsapp.

Studio Pets photoboot app
Studio Pets photoboot app

Dankzij deze gratis apps, heb je nog veel meer speelplezier van Studio Pets, dan enkel de figuurtjes zelf!

De Studio Pets kosten € 3,99 per stuk,.


Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Studio Pets
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

60 gedachten over “Win en review: Studio Pets schattige huisdiertjes in koffertjes

  • 21 mei 2019 om 15:39
    Permalink

    Wat een schatjes, ik maak graag kans voor mijn nichtjes

    Beantwoorden
  • 21 mei 2019 om 08:44
    Permalink

    graag ik doe mee voor alle tantezeggers en mijn eigen dochter

    Beantwoorden
  • 20 mei 2019 om 20:40
    Permalink

    Supergraag voor mijn kleindochtertjes Aivy en Lilly.

    Beantwoorden
  • 20 mei 2019 om 00:25
    Permalink

    Graag zou ik ze willen voor een heel lief meisje. Door omstandigheden kan ze geen huisdier krijgen. Nu speelt altijd met haar knuffelhondje en doet alsof het echt is. Ik gun haar meer”huisdieren” en ik denk dat haar ouders hier geen problemen mee hebben. Want deze “huisdieren kosten niet en vragen geen verzorging en ryimte.

    Beantwoorden
  • 19 mei 2019 om 19:51
    Permalink

    Oh deze wil ik zeer graag winnen voor mijn 19 sloebers in de klas die gek zijn van klein popjes!

    Duimen maar

    Beantwoorden
  • 19 mei 2019 om 11:33
    Permalink

    Voor ons kleindochtertje die is gek op dieren.

    Beantwoorden
  • 18 mei 2019 om 06:28
    Permalink

    Jaaa ik doe graag mee voor onze twee dochters. Die vinden dit helemaal te gek.

    Beantwoorden
  • 17 mei 2019 om 12:33
    Permalink

    Ik weet zeker dat ons kleine meisje hier super blij mee zou zijn. Ze is gek op dieren!

    Beantwoorden
  • 17 mei 2019 om 09:30
    Permalink

    Doe graag mee.voor mijn meiden en hun vriendinnen en mijn gastkinderen.
    Dit gaat zoveel speelplezier opleveren.

    Beantwoorden
    • 17 mei 2019 om 22:02
      Permalink

      Wat schattig zijn ze! Om doe graag mee voir mijn dochter, ze is dol op diertjes!

      Beantwoorden
  • 14 mei 2019 om 19:00
    Permalink

    Wat zou ik mijn lieve meisje hier graag mee verassen, staat garant voor veel speelplezier!

    Beantwoorden
  • 14 mei 2019 om 09:36
    Permalink

    Oh wat schattig! Daar zou ik een heel lief meisje van 6 blij mee kunnen maken

    Beantwoorden
    • 19 mei 2019 om 09:16
      Permalink

      Ah leuk! Mijn meiden zijn dol op dit soort schattige beestjes! Wij maken graag kans!

      Beantwoorden
  • 14 mei 2019 om 07:38
    Permalink

    Liselotte is dol op dieren. In haar speelhuis zijn de hondjes en katjes dan ook favoriet. Verschillende rollenspellen komen aan bod. Zo leuk om te zien. Deze schatjes passen daar goed bij! Waag graag een kansje voor haar 😉

    Beantwoorden
  • 13 mei 2019 om 12:20
    Permalink

    Wat een schatjes! Hier zouden mijn dochters uren mee kunnen spelen 😀

    Beantwoorden
  • 12 mei 2019 om 21:06
    Permalink

    Ik weet zeker dat onze dochter dit heel leuk vindt. Echte huisdieren zullen er nooit komen, maar deze zijn zeer welkom, want een konijn wil ze heel graag !

    Beantwoorden
  • 12 mei 2019 om 11:15
    Permalink

    Awwww….cute!!! (Ik citeer mijn vier jarige dochter)
    Wij willen ook kans maken op zo’n schattige set!
    En dan is de Bulldog voor mij…want da’s mijn ‘lievelings’..haha

    Beantwoorden
  • 11 mei 2019 om 19:37
    Permalink

    Geweldig deze diertjes! Mijn dochter is 5 en zorgt voor alles wat leeft. En mijn zoontje an 3 speeltje hele rollenspellen met alle poppetjes die hij in huis kan vinden!
    Voor hun zou ik heel graag kans maken op deze geweldige set ❤️
    Voor mijzelf als fotografe eis ik dan wel het hondje met de fotocamera op ? Geweldig!!

    Beantwoorden
  • 11 mei 2019 om 18:23
    Permalink

    Ons dochtertje is gek op kleine prulspulletjes en ik weet zeker dat ze deze kleine diertjes ook fantastisch zal vinden. En als ze deze ook nog tot leven zou kunnen brengen, dan wordt het echt een dierenverzorgster.

    Beantwoorden
  • 11 mei 2019 om 17:10
    Permalink

    Wat een schatjes!! Mijn dochter zeurt al eeuwen om een hond, of ander huisdier. Dit lijkt mij de perfecte oplossing. Ze zal ze vast en zeker heel goed verzorgen!

    Beantwoorden
  • 11 mei 2019 om 11:25
    Permalink

    Wat zijn ze leuk, daar val je voor . Je zou eigenlijk allemaal van deze super leuke knuffeltjes moeten hebben . Iedereen zou happy zijn. Zeker de kinderen ze zijn niet groot en kunnen altijd en overal mee naar toe. Super graag doe ik dan ook mee aan deze leuke actie.

    Beantwoorden
  • 11 mei 2019 om 09:56
    Permalink

    Geweldig voor mijn dochter die vind deze kleine diertjes helemaal super!!

    Beantwoorden
  • 11 mei 2019 om 08:35
    Permalink

    Heel HÉÉL erg leuk leuk voor mijn meisje die gek is op diertjes.
    Leuk Verjaardagkado.

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 21:46
    Permalink

    Ik ben helemaal gecharmeerd van deze schattige huisdiertjes.
    En ik weet zeker mijn vijf kleinkinderen ook.
    Ze worden vast en zeker heel goed verzorgd door hen. en liefdevol geknuffeld.
    Ze worden zeker alle 12 door hen geadopteerd.
    Ik volg op Bloglovin en breng graag de adoptieprocedure op gang.

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 21:33
    Permalink

    Wat ontzettend leuk toch, die kleine diertjes. Ik weet zeker dat mijn kleinkinderen Niek en Fiene daar heel erg leuk mee zullen spelen en goed voor ze zorgen. Het zijn zo’n dierenvriendjes èn… deze kunnen ze ook nog eens overal mee naar toe nemen. Schattig!

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 21:16
    Permalink

    Oh wat cute onze kleindochters zullen dit geweldig vinden mocht ik de gelukkige zijn! Ik ?? duim!

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 20:50
    Permalink

    Super schattig! Mijn dochters zouden dit echt geweldig vinden, zo veel leuke diertjes om te verzorgen en mee te spelen. Lief!

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 20:32
    Permalink

    Ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochter van 9. Die is net als andere meisjes dol op kleine frutseltjes, poppetjes en diertjes

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 16:22
    Permalink

    Aaah wat schattig!! Ik zou ze willen winnen voor mijn 3 kids, voor tijdens de zomervakantie. Zodat ze tijdens de autorit met elkaar avonturen kunnen beleven en om de paar uur een nieuw diertje krijgen van mij. Ik denk dat ze daar wel even mee zoet zijn!

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 15:48
    Permalink

    Hier een papa die graag een kansje wil wagen voor zijn dochtertje van 8 jaar , die dit gewoon zeker tof zou vinden, hier wilde ze een varkentje in huis en kijk eens wat we nu in huis hebben , een varkentje , alhoewel het nu na bijna 2 jaar al eerder een varken is haha maar wel een lieverdje

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 13:44
    Permalink

    Kansje wagen zou mijn kleindochter van 8 jaar enorm leuk vinden ze is dol van diertjes , deze trotse oma waagt dus graag een kansje,

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 13:00
    Permalink

    Dit gaan mijn dochters zo leuk vinden! Ze zijn dol op katten en honden.

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 12:10
    Permalink

    ik doe graag mee voor mijn dochter ze vind poesjes heel schattig!

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 12:01
    Permalink

    Omg, wauw , deze zijn niet alleen leuk maar ook mega schattig ik ken een jonge dame , mijn jongste dochter Sharona die zou gewoon gek worden moest mama hier kans op maken , dus waag zeker een kansje voor mijn meisje

    Beantwoorden
    • 10 mei 2019 om 15:54
      Permalink

      Een eigen pony, dat wilde ze altijd super graag en nu staat bij moeke in de tuin , hun eigen pony , , kunnen ze steeds naartoe en is niet ver weg

      Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 10:41
    Permalink

    Dit is inderdaad erg schattig! Mijn meisje is een echte dierenvriend, deze lieve huisdiertjes zal ze met liefde een goed thuis geven!

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 08:30
    Permalink

    Echt iets voor mijn oudste. Ze is gek op dieren en laat graag haar fantasie de vrije loop gaan met allerlei soorten knuffels en poppetjes. Deze vriendjes passen goed bij de kleine hondjes en poesjes die ze heeft gekregen bij een indoorspeelparadijs. Zo kan ze nog meer verhalen verzinnen en uren spelen! En het komt goed uit voor mama, want die is allergisch voor dieren.

    Beantwoorden
    • 10 mei 2019 om 21:00
      Permalink

      Super schattig! Doe graag mee. Zal onze dochter en zoontje beiden leuk vinden. Gek op dieren!

      Beantwoorden
    • 17 mei 2019 om 12:40
      Permalink

      Deze zijn zo geweldig en zo levens echt , zou graag kansje willen wagen voor mijn 8 jarige kleindochter , die deze geweldig gaat vinden ??? ze is gek op dieren , zeker op eenhoorns , maar of ze dat ooit in het echt gaat vinden , mmm een eigen pony heeft ze alvast zonder de hoorn dan haha

      Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 08:19
    Permalink

    Mijn kleindochter is helemaal wild van diertjes en dit zou een superleuk cadeau zijn voor haar.

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 07:54
    Permalink

    Aaaaah wat een schatjes! Onze meisjes van 5 en 2 jaar zijn dol op alle dieren. Ze sjouwen hier de hele dag met knuffels rond. En zijn stapelgek op onze honden. ❤️ Wat een plezier zullen ze hiermee hebben. En als we de ruimte zouden hebben dan zou ik graag ook nog poezen, kippen en paarden hebben rondlopen.

    Beantwoorden
    • 10 mei 2019 om 08:59
      Permalink

      Onze zoontje wil graag een hondje,helaas hebben we daar geen tijd voor aangezien wij allebei werken. Zo kan hij toch voor een hondje zorgen

      Beantwoorden
      • 10 mei 2019 om 15:58
        Permalink

        Een flamingo in de tuin dat lijkt me wel wat. Als ik echter niet over de mitsen en maren hoef na te denken. Prachtig!
        Mijn kinderen hebben liever gewoon een hond. Of een kat. Of een varkentje. Of of of. Dierenvrienden zijn het.
        De oudste twee zijn wat oud voor deze diertjes in hun koffertje, maar mijn jongste zou er helemaal wild van worden!

        Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 07:48
    Permalink

    Super leuk die studio pets, hier zou mijn vriend zijn dochtertje Axelle (5jaar) haar wel een tijdje mee kunnen amuseren. Ik zie het al voor mij dat ze ze overal meeneemt in haar handtasje

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 07:31
    Permalink

    Ik zou het heel graag willen winnen, voor mijn kleinzoon Casey. Casey wordt in juni 3 jaar en is dol op dieren. Elke week wilt hij naar “de beestjes” , de kinderboerderij.
    Ook zijn 2 hondjes Hummer en Bunker worden de hele dag door hem geknuffeld.
    De diertjes van zijn speelgoedboerderij worden elke dag wel tentoongesteld.
    Leuk om dit voor Casey te winnen.

    Beantwoorden
    • 10 mei 2019 om 07:53
      Permalink

      Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn twee zoontjes. Zij zijn dol op kleine poppetjes/ diertjes om mee te spelen!

      Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 07:19
    Permalink

    hiermee zou ik mijn kleindochter graag willen verrassen, dit vind ik echt helemaal bij haar passen

    Beantwoorden
    • 19 mei 2019 om 13:11
      Permalink

      Ik doe mee voor dochter Julia, omdat ze dol is op dieren en dan vooral op katten. We hebben thuis 2 honden en een kat en daar zorgt ze graag voor, maar die dieren vinden dat niet altijd fijn?. Zo heeft ze een eigen huisdier.

      Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 07:17
    Permalink

    Wauww hier ga ik onze kinderen enorm blij mee maken, en stiekem mama ook! ?

    Beantwoorden
  • 10 mei 2019 om 07:08
    Permalink

    Wat een schatjes! Ik zou deze diertjes graag willen winnen voor mijn dochter van 3 jaar. Ze loopt dat en nacht rond met een mini schildpadje (5mm!), want dat is haar “huisdiertje” geworden. Dat ze hem nog niet is kwijtgeraakt geeft wel aan hoe goed ze ervoor zorgt ❤️. Alle diertjes zullen liefdevol geadopteerd worden door haar!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *