Win: FamilyPlanner Kidsproof

Win: 1 van 2 family planners van Kidsproof 2019 – 2020

Gefeliciteerd Marije en Marijke!
Wanneer: 14 t/m 21 juni 2019
Hoe: Laat weten wat het leukste is op de planning voor jou of je kinderen het komende jaar

Kidsproof Familyplanner 2019-2020

Kidsproof familyplanner plannen met kinderen

Plan jouw (vrije) tijd met je kids met de family planner. Net als vorig jaar hebben wij weer een Familyplanner in huis. Superhandig, want ondanks dat we gezamenlijk een Google Agenda hebben, is op schrift ook ideaal. Vooral omdat we hem in de keuken hebben liggen en je er snel even op kijkt. Ook bedenken we zo vaak zo rond etenstijd, wat we allemaal voor een plannen op de agenda hebben.

De kalender om te plannen

De Kidsproof Familyplanner, al jaren een bestseller, is niet meer weg te denken bij veel gezinnen met kinderen. De kalender helpt om het overzicht te bewaren binnen een druk gezin. Vanmiddag zwemmen, morgen een kinderfeestje en vergeet die gezellige barbecue op je werk niet. In een (samengesteld) gezin met kinderen is er altijd van alles te doen en mama is tenslotte ook geen wandelende agenda. De Kidsproof Familyplanner, een weekkalender met elke maand een ander design, heeft ruimte voor 6 gezinsleden en kan van september 2019 tot en met december 2020 gebruikt worden.

Kidsproof familyplanner plannen met kinderen

Verkrijgbaar in de boekhandel en online voor €16,99.

Handig in gebruik

Met de praktische Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je al je afspraken overzichtelijk per week bij elkaar hebt. Met ruimte voor zes gezinsleden is de kalender gemakkelijk samen te gebruiken: ouders en 4 kinderen. Of gebruik een vakje voor de oppas, verjaardagen, het uitlaatschema van de hond of wie wanneer de tafel dekt. Leg ‘m op de keukentafel of hang ‘m aan de muur. Naast voldoende ruimte voor eigen notities én wekelijkse tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin heeft de kalender nog een leuke extra: achterin de planner zitten meer dan 240 stickers waarmee de kinderen de kalender nóg leuker kunnen maken.

family planner

Looptijd Kidsproof Familyplanner

De kalender start in september 2019 en loopt tot en met december 2020. Zo bepaal je dus zelf of je de kalender voor een schooljaar of een kalenderjaar wil gebruiken. De eerste afspraakjes voor september heb je misschien al gemaakt dus haal de nieuwe kalender alvast in huis. Zo is je gezin al helemaal voorbereid voor het nieuwe schooljaar en kunnen jullie samen heerlijk genieten van de welverdiende zomervakantie.

 • Met ruimte voor eigen notities
 • Ruimte voor 6 personen
 • 16 maanden kalender
 • Mét meer dan 240 stickers
 • Houd lekker veel vrije tijd over met je gezin

Ik schreef eerder al eens een blog over plannen met jonge kinderen. Deze Familyplanner van kidsproof is een echte uitkomst. Ik verloot er twee. Doe mee door hieronder een reactie achter te laten. Als je je reactie niet meteen ziet, dan komt het door het spamfilter. Geen zorgen, hij wordt er zo snel mogelijk bij geplaatst. Soms duurt dit 2 dagen, maar altijd voor dat we de prijs verloten, worden alle reacties uit de spam gehaald.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Family planner
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

22 reacties op “Win: FamilyPlanner Kidsproof

  Liesbeth

  (19 juni 2019 - 22:16)

  Dit heb ik nodig! Lijkt mij ideaal! Met creche, sport een allerlei activiteiten moeten mijn man en ik veel te vaak de agenda’s bij elkaar houden. Een goed overzicht zou ideaal zijn.

  Carina

  (19 juni 2019 - 11:39)

  Komt goed van pas, deze mama is toch begonnen met rust en regelmaat en overzicht.

  Marijke

  (19 juni 2019 - 10:36)

  Onze 8-jarige dochter is een enorm controlefreak, vraagt elke dag wat we gaan doen en welke datum het is . Zou leuk zijn om met haar alles samen in te plannen. Helemaal omdat ze nu zelf goed kan schrijven. 🙂

  Shiv Chin

  (18 juni 2019 - 12:02)

  Onze zomervakantie naar mijn schoonouders in Koerdistan! Mijn kinderen hebben hun opa en oma al een paar jaar niet gezien en hier kijken wij erg naar uit.

  S. Wolfswinkel

  (18 juni 2019 - 08:23)

  Ik waag graag een kansje voor deze handige kidsplanner!

  Linda Smeets

  (17 juni 2019 - 09:25)

  Ideaal! Ik doe graag mee!
  Het leukste in het komende jaar is dat onze dochter van 6 jaar eindelijk mag starten met de zwemlessen. Medisch nog niet mogelijk/verantwoord maar wij hebben nu dan toch groen licht gekregen. ?

  Marije

  (16 juni 2019 - 17:48)

  Wat ontzettend handig en fijn. Het allerleukste dit jaar is de verjaardag van onze tweeling die in de grote vakantie alweer 7 jaar zal worden .Wat vliegt de tijd. Hun kleine zus wordt 5 jaar. Een drukke tijd met werkende ouders en zwemlessen en voetbal en turnlessen.

  Rosemary

  (16 juni 2019 - 13:02)

  Dit is zo handig..ook voor de oppasoma, dan kan ik meteen zien of er vrije dagen van school zijn. .of de sportdagen, of de partijtjes.
  Dan kunnen de kinderen ook alle hobby’s en sporten er in schrijven of plakken.

  lottie

  (16 juni 2019 - 10:40)

  Lijkt mij super handig voor ons drukke gezin! (4 kinderen)

   Jessica

   (16 juni 2019 - 15:58)

   Het leukste tot nu toe is het afstudeerfeestje van mijn 2de zoontje die volgend schooljaar naar het 1ste leerjaar mag ?

  Nina Mol

  (16 juni 2019 - 05:09)

  Handig!! Ik doe mee!

  Danielle

  (15 juni 2019 - 21:33)

  Wat een uitkomst, zo’n mooie kalender zouden wij heel goed kunnen gebruiken nu mijn zoon naar het voortgezet onderwijs gaat!

  Jan

  (15 juni 2019 - 21:17)

  Nu wordt er zeker niets meer vergeten !

  Anita te Gussinklo

  (15 juni 2019 - 16:57)

  Ideaal zo’n planner, ik kan me verheugen om de zomervakantie te plannen.

  Jan en Eline

  (15 juni 2019 - 15:06)

  Wij willen graag een familieplanner winnen om wat rust en structuur aan te bieden in ons bruisende gezin

  Anneliese de Waal

  (15 juni 2019 - 11:47)

  Wat handig om alle afspraken in te zetten, ik doe heel graag mee, ziet er super uit ???? Groetjes Anneliese

  Nelly

  (15 juni 2019 - 10:45)

  Het grote familiefeest

  Susan

  (15 juni 2019 - 10:39)

  Leuke actie, super handig zo’n familyplanner. De schoolvakanties, de verjaardagen, sinterklaas, kerst en pasen en natuurlijk wanneer we op vakantie gaan!

  SophiaG

  (14 juni 2019 - 22:37)

  Het examen voor de gele slip (judo) van mijn oudste dochter (6)

  Richie van lochem

  (14 juni 2019 - 13:50)

  O wat zou dat fijn zijn. Met 3 kids. Beide werken en alle hobby’s is dit een heerlijke planner. Ik denk dat bij ons de vakantie en de verjaardagen het leukste is wat er gepland gaat worden. Daarvan weten we zeker dat we met het gezin compleet zijn. Is wat lastig met mijn wisselende diensten en veel weekenden werken.

  Suzanne Spanjaard

  (14 juni 2019 - 11:21)

  Ons leukste op de planning dit jaar is natuurlijk de zomervakantie!
  Nu de oudste in groep 3 zit merken we dat een planner wel echt handig is voor het overzicht.

  Marian B

  (14 juni 2019 - 10:29)

  Deze planner zag ik eens bij een vriendin. Het lijkt me erg handig, want ik ben nogal een chaoot en vergeet nog wel eens wat … Hier heeft ieders gezinslid zijn eigen kolom en kan er genoeg genoteerd worden erg overzichtelijk. Ja, ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *