Kinderboek: Mijn papa is het grootst

Omdat papa’s met Vaderdag extra veel vrije tijd hebben, kunnen ze extra goed boekjes voorlezen. Wat dacht je van dit superleuke kinderboek: Mijn papa is het grootst. Kinderen zijn gek op dieren en (voor)lezen. Een boek over dieren doet het hier dan ook altijd goed.

Mijn papa is het grootst

Kinderboek Mijn papa is het grootst

Mijn papa is het grootst is een prachtig kinderboek. Zo’n stoffen kaft spreekt mij ook altijd meteen enorm aan, het ziet er heel luxe uit. Het boek heeft heel mooie prenten en staat vol met prachtige dieren.

Mijn papa is het grootst is een non-fictie prentenboek van Henriette Boerendans en bestaat uit ontroerend lieve zeefdrukken van dieren en hun ouders.

Kinderboek Mijn papa is het grootst

Het gewei van een eland wordt wel 1,9 meter breed. In de enorme snavel van een pelikaan past zo’n 12 liter water. Een walrus weegt maar liefst 1900 kilo. En een giraf is soms meer dan 6 meter lang. De kinderen van deze dieren weten zeker dat hun papa het grootst is. Maar dan hebben ze de máma van de blauwe vinvis nog niet gezien! Met prachtige houtsnedes verbeeldt Henriette Boerendans alle uithoeken van het dierenrijk.

Vaderdag

Mijn papa is het grootst is een non-fictieboek dat als een prentenboek te lezen is. Het perfecte boek voor Vaderdag, maar ook voor alle andere dagen van het jaar.
Zondag 16 juni 2019 is het weer Vaderdag. Veel leesplezier!

Kinderboek Mijn papa is het grootst

Auteur: Henriette Boerendans
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025771287
Pagina: 36 pagina’s,

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Mijn papa is het grootst
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *