Win een Foto op Aluminium

Win: Een foto afgedrukt 30 x 40 cm op aluminium van FotoOpAluminium.nl
We hebben een winnaar!! Gefeliciteerd Denise! Je krijgt een e-mail van mij!

Hoe: Laat hieronder weten wat jij zou willen afdrukken op aluminium. Wordt het een familiefoto of een foto van een huisdier, een vakantie? Ik ben benieuwd!

Over FotoOpAluminium.nl

FotoOpAluminium.nl is een zusje van FotoOpGlas.nl. Op What’s on mama’s mind maak je de komende twee weken kans om zelf een mooie foto te laten afdrukken. Ik liet een foto afdrukken van mijn zoontje tijdens een fotoshoot van Shoesme waar we onlangs aan meewerkten. Een mooi aandenken deze foto aan de muur.

What's on mama's mind foto op aluminium

Ik vind het erg leuk om familiefoto’s in huis te hebben. Vooral omdat tijd zo (lekker cliche) snel gaat. Voor je het weet zijn ze weer een paar cm gegroeid, hebben ze langer haar en kunnen ze weer nieuwe dingen. Herinneringen aan de muur, waar je elke dag naar kunt kijken. Ook leuk voor de kinderen. Heb jij ook foto’s in huis van opa’s en oma’s, ooms en tantes etc.? Als je kleintje een jaar of één is kun je zo goed oefenen met het uitspreken van namen en onthouden wie wie is. Loop met je zoontje of dochtertje op de arm geregeld langs de foto’s en wijs aan wie je ziet. Vertel bijvoorbeeld over de hond of kat van oma en waar oma woont. Goed voor het trainen van het geheugen en oefenen van spraak.

Sinds kort hebben wij een aantal foto’s hangen die afgedrukt zijn op aluminium. Ik vind het zowel in kleur als in zwart-wit erg mooi. Langs onze trap hebben wij twee grote foto’s in zwart-wit. De foto op mijn zoontjes kamer is dus in kleur. Dezelfde kleur als zijn gordijnen en een kleur die ook in zijn vloerkleed en behang terugkomt. Ik kende het principe eerder nog niet eigenlijk en wist niet zo goed wat ik mij er bij moest voorstellen. Het resultaat mag er zeker wezen en er zit een handig ophangsysteem bij. Een spijkertje in de muur en hoppa de foto hangt.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

91 reacties op “Win een Foto op Aluminium

  Margo

  (24 maart 2017 - 20:54)

  Een foto van de kinderen.

  Renée

  (24 maart 2017 - 20:54)

  Een foto van mij met mijn vriendinnen.

  Jeanne

  (24 maart 2017 - 20:53)

  Een vakantiefoto vanwege de mooie herinneringen.

  Paula

  (24 maart 2017 - 20:52)

  Ik wil dan graag een foto van een van mijn huisdieren.

  Jolanda

  (24 maart 2017 - 20:44)

  Een foto van mijn dochter met haar verzorgpony. Dat zal ze fantastisch vinden.

  Bea

  (24 maart 2017 - 20:43)

  Ik wil heel graag een foto van mijn kinderen.

  Margo

  (24 maart 2017 - 20:42)

  Dan wordt het een foto van mijn hamster 🙂

  Linda Smeets

  (23 maart 2017 - 22:42)

  Een familiefoto op aluminium zou ontzettend welkom zijn in ons nog vrij nieuwe huisje met nog kale muren.

  Tamara

  (23 maart 2017 - 13:40)

  Een mooie foto van onze zoon!

  Linda Post

  (22 maart 2017 - 19:54)

  Dat is een gemakkelijke vraag! Daar komt dan een foto van onze dochter op!! We zijn in oktober j.l. voor het eerst ouders geworden, precies op de dag dat we 5 jaar verkering hadden. Een mooier cadeau kun je je niet wensen toch?

  samira lehkamp

  (22 maart 2017 - 12:34)

  wauw, een foto van mijn dochter!

  Marleen

  (21 maart 2017 - 14:00)

  Een familiefoto.
  Met onze drie kinderen. Gefotoshopt zodat Lieke* er ook op staat

  Marjolijn

  (21 maart 2017 - 12:02)

  Zou het super leuk vinden om een mooie foto van mijn dochters op aluminium te laten afdrukken. Ik heb gigantisch veel foto’s van ze doordat fotografie mijn hobby is en ik het heerlijk vind om foto’s van ze te maken.

  Willie

  (20 maart 2017 - 15:30)

  Mijn kleinkinderen allemaal bij elkaar! Een plaatje omdat ze een internationaal (door adoptie)gezelschap vormen!Een droomwens!

  Danielle van Bethraij

  (20 maart 2017 - 13:14)

  Oehh dit wordt zeker weten een foto van mijn zoontje die in april 1 jaar wordt.
  We hebben een geweldige Cake Smash shoot laten doen!
  Hoe speciaal is de allereerste verjaardag van je zoontje!
  Het lijkt me geweldig om dit bijzondere moment op zon grote aluminium foto te hebben!
  Ik hoop zo dat ik deze win zodat we een super gaaf cadeau hebben voor zijn eerste verjaardag. Een herinnering die hij zijn hele leven blijft zien!
  Is toch leuker dan iets wat hij over een jaar niet meer naar om kijkt 🙂
  Nu dus duimen draaien!

  MarliesS

  (20 maart 2017 - 10:56)

  Van de afgelopen vakanties heb ik verscheidene mooie foto’s waarvan ik er graag wel eentje op aluminium afgedrukt wil hebben.

  Vera Limpens

  (20 maart 2017 - 10:12)

  Een mooie vakantiefoto, met veel natuur om bij weg te dromen.

  Nelly

  (19 maart 2017 - 23:26)

  Dat wordt zeker een leuke familiefoto

  Debbie

  (19 maart 2017 - 23:19)

  Ik zou een foto kiezen die ik tijdens een vakantie met mijn ouders maakte. Een reis waar we allemaal warme herinneringen aan hebben

  Michoe Emanuelson

  (19 maart 2017 - 22:43)

  Een foto van onze zoon. Hij is al 2 jaar blijkbaar heb ik al lang niks meer af laten drukken, dus het lijkt alsof we alleen een dochter hebben. Oeps.

  esther

  (19 maart 2017 - 22:33)

  Op de verjaardag van ons moppie mooie foto 😍

  Jessica Woudenberg

  (19 maart 2017 - 22:18)

  Ik zou heel graag een foto van ons kleine meisje willen ze is ons wondertje na veel ziekenhuis bezoeken medicatie etc en de moed had opgegeven was ik onverwachts zwanger van haar nooit gedacht dat wonderen bestaan zo trots om mama en papa te zijn

  Hamdi

  (19 maart 2017 - 22:18)

  Wij hebben een mooie, grote familie en we willen graag een fotoshoot doen met 4 generaties. Totaal zullen dit denk ik 18/19 personen zijn en met deze mooie foto op aluminium zal dit een geschenk worden voor de grote oma in de familie. Zal een fantastisch cadeau worden voor haar 85ste verjaardag in Juli!!

  SophiaG

  (19 maart 2017 - 22:13)

  Een foto van mijn twee prachtige meiden van 4 jaar en 5 maanden

  Sieneke van Biessum

  (19 maart 2017 - 22:02)

  Mijn prachtige dochter met haar mooie gezin!

  Natasja

  (19 maart 2017 - 21:59)

  Het lijkt mij zo gaaf om de foto van het behalen van zwemdiploma A van mijn zoontje erop te zetten. Met zijn waterangst moet hij hier keihard voor knokken. Zo reuzetrots op hem. Weet zeker dat hij dit straks haalt. Deze foto zal hem herinneren dat doorzetten beloond wordt en dat hij met zijn angsten kan omgaan. Tevens een mooie wijze les voor ons allemaal. Trots. Echt.

  Josien Hillebrands

  (19 maart 2017 - 21:58)

  Mijn lieve stoere dochter met haar kleine pasgeboren broertje! ♥♥

  Tamara v Bodegom

  (19 maart 2017 - 21:54)

  Net terug van wintersport kan ik uit veel prachtige plaatjes kiezen… wat zou ik er daar graag eentje van in de huiskamer hangen!

  Wil Visser

  (19 maart 2017 - 21:54)

  Duidelijk een foto van de kleinkinderen!

  Luisa

  (19 maart 2017 - 21:49)

  Een familiefoto, wordt nog moeilijk kiezen! Leuk dit!

  brants

  (19 maart 2017 - 21:47)

  voor een foto van mijn kleinkinderen heb ik altijd nog een plaatsje in de woonkamer

  Nancy van Heck

  (19 maart 2017 - 21:45)

  Ik doe graag mee met deze actie zo dat ik een mooie foto van mijn zoontje aan mijn muur kan hangen. Zodat ik hem elke dag even kan zien ondanks hij niet bij mij is door omstandigheden.

  kempenaers

  (19 maart 2017 - 21:45)

  doe graag mee voor een foto van mijn kleinkinderen

  Cora van der Bijl

  (19 maart 2017 - 21:42)

  ow heel graag de foto van mijn met me twee kleinkids!

  Rebecca van Egmond

  (19 maart 2017 - 21:42)

  Wat een leuke winactie !!
  Ik ben de trotse mama van 2 wondertjes ! Bruce is 3 en Brandy 2 jaar oud. En natuurlijk maakt ook deze mama ontelbare foto’s van deze 2.
  Maar verder dan ze op de telefoon laten staan komt het niet, best zonde.
  Dus door mee te doen hoop ik een prachtige afdruk van onze wondertjes te winnen !

  Charlotte

  (19 maart 2017 - 20:26)

  Een familie foto, heb helaas weinig familie maar waardeer ze enorm!! Een prachtige foto aan de muur zou ontzettend fijn zijn 😀

  Manon

  (19 maart 2017 - 16:30)

  Ik zou een mooie nieuwe foto van mijn kinderen willen laten afdrukken. Die babyfoto’s zijn we nu wel op uitgekeken..

  Anita

  (19 maart 2017 - 13:35)

  Ik zou graag een mooie herinnering willen hebben van mijn lieve hond die onlangs is overleden. Lijkt me heel erg mooi bij de urn.

  Anouk

  (19 maart 2017 - 11:00)

  Binnenkort reizen wij af naar de Franse Alpen om mee te doen aan de Alp duzes in de Alpen wil ik graag een mooie landschapsfoto maken met misschien ergens op de achtergrond mijn kinderen of zelfs de hele familie. Maar duidelijk geen portret foto. Deze zou prachtig staan in onze woonkamer of in de bijbouw. In beide ruimtes hebben we nog helemaal niks aan de muur hangen.

  Gea Jager

  (19 maart 2017 - 00:16)

  erg leuk om een leuke vakantie foto er op te laten zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *