Win: Haarpakket Trolls van Dermo Care

Win: Een Dermo Care Trolls haarpakket (Shampoo, 2 in 1 shampoo en anti-klitspray).

Deze winactie is afgelopen!

Wanneer: 1 november t/m 17 november 2018
Hoe: Laat weten waarom en voor wie je dit winnen. Hieronder bij reacties of op Facebook!

Dermo Care Trolls

Dermo Care

Dat is nog eens even verwennen, een cadeaupakket voor in bad of onder de douche. Wij kregen er eentje voor onze jarige jet, maar we mogen er vanwege de feestelijke gelegenheid ook eentje weggeven! Ken je Dermo Care al? Dermo Care heeft verzorgingsproducten die het badderen nog leuker maken voor baby’s, peuters en kinderen. Vrolijke kleurtjes en bekende figuren. Verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Door de geweldige thema’s heb je altijd een feestje in je badkamer. Of je nou gek bent op de Teletubies, Nijntjes, Paw Patrol of Freek Vonk. Voor alle kinderen is er een leuke verzorgingslijn, met daarbij behorende producten.

Trolls

De trolls kennen mijn kinderen van de poppetjes, niet van tv. Vroeger had ik ze zelf ook, met de leuke lange gekleurde haren. Mijn dochtertje heeft uiteraard een kleine roze, met roze haren, die exact lijkt op het trolletje op de anti-klitspray. Dus dat vindt ze fantastisch. In de Trolls-lijn van Dermo Care heb je diverse producten beschikbaar. Wij kregen een pakketje met twee soorten shampoo’s en de anti-klit!

Haarvlechten zenner antiklit derma care

Trolls anti-klitspray

Anti-klitspsray is een uitkomst. Vooral voor kinderen. Mijn dochter vond het vreselijk om haar haren te laten doen. Die staartjes konden haar gestolen worden en de borstel deed altijd pijn. Ik herkende dat wel, van vroeger. Vreselijk als die borstel weer door de haren moest. Maar de aankoop van anti-klitspray was echt een succes. Dat scheelt zoveel met het doorkammen.

De Trolls anti-klitspray is ideaal voor het doorkammen van de haren van jouw kind(eren). Het kan soms zo pijnlijk zijn. Als je de anti-klitspray in de haren spuit, kam je er zo doorheen. Extra leuk zijn de grappige trollen erop, lekker roze en kleurrijk. Met de haartjes recht omhoog.
Hier wordt harenkammen zonder anti-klitspray niet op prijs gesteld. Die dunne haartjes raken snel in klit, maar wanneer je anti-klitspray ook nog eens knalroze is, dan kan je dag niet meer stuk.

Troll anti-klits spray kost € 2,69.

Trolls shampoo en 2 in 1 shampoo

Met Trolls shampoo is haren wassen net zo’n feest als doorkammen, haha. Het staat zo gezellig in de badkamer die kleurtjes en het liefst pakken ze de flessen mee in bad om mee te spelen. In het pakketje zit een groene en een roze fles. Allebei shampoo, maar de 2 in 1 shampoo maakt het doorkammen nog eenvoudiger

Win het Dermo Care haarpakket

Doe gauw mee vo0r het Dermo Care haarpakket door hieronder te reageren. Let op, als je reactie er niet meteen bij staat, dan betekent het dat je reacties nog goedgekeurd moet worden door de spamfilter. Dus even geduld en dan komt hij meestal dezelfde dag er nog bij!

 

What's on mama's mind samenwerking

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Dermo Care Trolls
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

63 reacties op “Win: Haarpakket Trolls van Dermo Care

  wilmsen anita

  (16 november 2018 - 10:06)

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen

  trotsema fati

  (15 november 2018 - 21:55)

  Ik doe graag mee voor mijn dochter!

  Rianne

  (15 november 2018 - 20:35)

  Graag wil ik meedoen voor mijn dochter. Aangezien zij krullen heeft is kammen elke dag een gevecht. En trolls is natuurlijk leuk om mee in bad te spelen.

  Sarita

  (14 november 2018 - 20:42)

  Ik loot graag mee

  Danielle van de Donk

  (14 november 2018 - 18:24)

  Wat een geweldige prijs. Ik hoop dit te winnen voor ons dochtertje. Ze heeft een heel gevoelige huid en kan meestal niet de leuke shampoos met bekende figuren gebruiken voor haar huid. Daarom hoop ik dat we winnen, kan ze eindelijk ook eens vertellen dat ze gave haarproducten heeft

  cbdkl

  (12 november 2018 - 15:01)

  Haren goed verzorgen is belangrijk en we houden het leuk met shampoo uit leuke flessen. Iedere keer weer andere, deze zouden dus goed van pas komen.

  Femke Dekker

  (11 november 2018 - 21:20)

  Graag voor mijn dochter Sara … haren kammen blijft toch altijd een beetje een dingetje🙈

  Nancy Zonneveld

  (11 november 2018 - 01:07)

  Ik doe graag mee voor m’n dochter met lang haar!

  Anneliese de Waal

  (10 november 2018 - 15:43)

  Ik doe heel graag mee voor het pakket !!, zou super zijn om te winnen.

  Groetjes Anneliese

  Carina Peters

  (10 november 2018 - 13:46)

  Hier kan ik een meisje heel erg blij mee maken.

  Els

  (10 november 2018 - 11:27)

  Ik doe graag mee voor onze nichtjes en hun lange haren

  jacqueline de Waal

  (10 november 2018 - 06:24)

  Heel erg benieuwd naar de zachtheid van deze shampo en de werking en de geur.

  Claudia Diependaal

  (9 november 2018 - 21:12)

  Hoi hoi,

  Wauw wat een gave prijs. Als je 4 bent en al 2 jaar de haren tot op je billen hebt. Wordt het tijd dat deze oma eens voor makkelijk kambaar haar gaat zorgen voor haar prinsesje! Nu maar duimen!

  Groetjes Claudia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *