Staartjes en haaraccessoires bij een peutermeisje

Staartjes, vlechtjes, haardbandjes, clipjes, speldjes, elastiekjes. Alles gaat tegenwoordig in het haar van mijn dochtertje. Deze maand wordt onze peuter alweer twee jaar en haar haren zijn echt al lang genoeg voor een mooie staart. Oké, een vlechtje gaat nog niet zo heel goed, maar ik oefen wel alvast.

haarelastiekjes zenner

Haarelastiekjes en speldjes

Van Zenner kreeg mijn dochtertje een heel mooi pakketje cadeau uit de blooming collectie, vol met prachtige haaraccessoires voor mijn peuterdochter. Het liefst maak ik een leuke hoge staart achterop en doe ik een speldje voor in haar haar. De Blooming Roll-up Elastieken zijn mijn favoriet. Strik of Glitters? Je kunt er leuk mee combineren. Verkrijgbaar in de kleur combi rood/blauw en okergeel/goud. De oktergeel met goud zijn mijn favoriet, doordat we juist in deze tinten heel veel leuke herfstkleding hebben voor haar.  De haarbanden en snapclips vindt ze zelf ook prachtig.

Haren doen bij een peuter

Toen mijn dochtertje nog een baby was en haar eerste staartje in kon, toen kon ik nog heel makkelijk aan haar haar zitten freubelen, maar naar mate ze ouder werd, werd haar haar steeds geschikter voor leuke haaraccessoires. Helaas kwam toen ook een beetje de opstand. Ze wilde niks in haar haar en als ze het wel toeliet, dan trok ze het er binnen een paar minuten weer uit. Jammer, want mama vindt het zooooo leuk! Gelukkig laat ze nu steeds meer toe, echt stil blijven zitten voor een vlechtje zit er nog niet in, maar dat komt vast ook vanzelf.

haarbandjes blooming zenner

Het trucje dat bij mij meestal werkt als mijn dochtertje geen elastiekje in wil, is dat ik haar elastiekje in mijn eigen haar doe. Dan roept ze "neeee van mij!". Ik zeg dan "nee, mama doet hem in, toch?!". "Nee, van mij, bij mij!". Hoppa, weer een elastiekje erin, haha. En ze laat ze zitten, meestal.

Een mooie disco haarband voor jouw meisje

Omdat het feest is, want mijn dochtertje wordt 2 jaar, is het ook tijd voor cadeautjes. Naast het geweldige voorleesboek, maak je deze maand ook kans op 1 van 2 superleuke haarbanden. Houd de blog in de gaten.

haarbandjes zenner

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *