Fingerlings® HUGS genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2018

Volgende week is de Speelgoed van het jaar verkiezing, ik schreef afgelopen week een blog over alle genomineerde spellen. Fingerlings® HUGS is genomineerd in de categorie 4 & 5 jaar. Ik heb ze zelf nooit getest, maar graag deel ik nog wat informatie met je, waar ga jij op stemmen? Stemmen kan nog tot en met 4 november.

Fingerlings

Fingerlings HUGS:

een knuffel die kusjes teruggeeft!

Fingerlings van WowWee kwam dit jaar met HUGS. Een interactieve knuffelaap die je kusjes geeft, boertjes laat en ‘auw’ zegt wanneer hij/zij valt. Ze reageren op aanraking, beweging en geluid. Het zijn softies als het gaat om affectie! Hun lange armen zijn perfect voor grote knuffels en deze knuffelapen willen je nooit laten gaan. Zwaai ze, aai ze en wieg ze in slaap, of geef ze een zoen en kijk hoe ze je terug kussen! Ook zeggen ze je na op een grappige manier. Gooi en draai ze in de lucht: “WHIIIEEEE”. In totaal maken ze meer dan 40 geluidjes.

Wat kan je Fingerlings® HUGS ™ knuffelaapje bijvoorbeeld?

• Ze zeggen je na op een grappige manier
• Klop op hun ruggetje en hoor ze boeren
• Gooi en draai ze in de lucht: “WHIIIEEEE”
• Ze snurken wanneer ze gaan slapen
• En.. geeuwen wanneer je ze weer wakker worden
• Druk ze tegen je wang aan voor een kusje, lang / kort, wat jij wilt!
• Wanneer je ze laat vallen zeggen ze “AUWTSS”
• En nog veel meer….

Wist je dat Boris en Bella tweelingbroer en -zus zijn? Ze maken deel uit van de welbekende Fingerlings® familie en ze zijn genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018!

Speelgoed van het jaar

Dit is mening van de jury:

“Dit is een interactieve knuffelaap om mee te knuffelen en te stoeien. Leuk om mee te nemen met zijn lange armen en benen. Je wordt vrolijk van deze knuffel met hele hoge emotionele waarde. Hij maakt veel leuke geluidjes. In roze en blauw verkrijgbaar.”

De Fingerlings HUGS zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer over WowWee

Het Canadese bedrijf WowWee ontwikkelt high tech-speelgoed en consumentenelektronica voor zowel kinderen als volwassenen. Creatieve ontwerpen, innovatieve technologie en plezier zijn daarbij belangrijke stelregels. WowWee maakt speelgoedrobots die jouw fantasie overstijgen!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *