Win: Shoptegoed van Kaartje2go

Win: 25 euro shoptegoed van Kaartje2go, 2 winnaars krijgen € 25 shoptegoed voor de leukste kaarten.
Hoera! We hebben 2 winnaars die kaartjes mogen gaan versturen:

Update 6 november, 1 van de winnaars heeft zich niet gemeld, dus we gaan opnieuw loten! Stay tuned!

Hoe: Laat hieronder weten voor welke gelegenheid jij kaartjes wilt maken.

Maak een leuke uitnodiging voor een kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan is het reuze leuk om uitnodigingen te versturen voor een kinderfeestje, natuurlijk. Mijn dochtertje heeft al haar neefjes en nichtjes en vriendjes uitgenodigd voor zaterdag 21 oktober. Dan viert ze haar tweede verjaardag. Dit deden wij middels een

uitnodigingskaarten kaartje2go

Geboortekaartjes maken

In Nederland zijn wij gewend om naar al onze vrienden, familie, collega’s en buren een geboortekaartjes te sturen. Het liefst een persoonlijk kaartje. Ook dat kun je samenstellen bij Kaartje2go. Ik zag ook nog een heel leuke actie op de website van Kaartje2go, want als jij op de uitgerekende datum bevalt, dat zal toeval zijn, dan krijg je je geboortekaartjes gratis. Natuurlijk is daar voor jou niet veel aan te plannen, maar het is wel mooi meegenomen mocht het zo zijn toch? Bij mij was het overigens de eerste bevalling wel het geval. Toen werd mijn zoontje op de datum geboren, mijn dochtertje was 1 dag voor de uitgerekende datum. Volg voor de actie wel even de spelregels zoals je ze op de website treft.

geboortekaartjes kaartje2go

Winactie

Omdat het feest is hebben we een aantal leuke winacties op What’s on mama’s mind. Met het shoptegoed van € 25 kun je bij Kaartje2Go setjes kaarten bestellen, maar ook verschillende kaarten los versturen. Denk aan een verjaardagsfelicitatie of juist een uitnodigingskaart voor een feestje.
Waar ga jij het shoptegoed van 25 euro aan besteden? Er worden twee winnaars gekozen!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

65 reacties op “Win: Shoptegoed van Kaartje2go

  Sandra Benedick Elzinga

  (12 november 2017 - 17:29)

  Ik zou kaartjes gaan versturen aan minima kindjes
  We zijn zelf minima maar vinden het leuk om andere kindjes blij te maken
  We hebben vorige maand nog een eeneiige tweeling (jongentjes) blij gemaakt met kaartjes voor hun 2de verjaardag, en we hebben nog andere mensen erbij betrokken die kaartjes stuurden maar ook slingers cadeautjes en kleding gaven

  Matanga

  (21 oktober 2017 - 16:35)

  Ik zou het shoptegoed van 25 euro aan uitnodigingen voor mijn partner’s verjaardagsfeest besteden.

  Marja

  (19 oktober 2017 - 00:50)

  Om zo maar iemand een kaartje te kunnen sturen

  wilmsen anita

  (17 oktober 2017 - 09:00)

  Ik zou kerstkaartjes laten maken

  Lieke van Veen

  (16 oktober 2017 - 22:56)

  Wat een leuke winactie. Ik vind het altijd super leuk om kaarten te versturen, dus ik doe graag mee. Ik ga heel veel leuke verjaardagspost versturen als ik dit shoptegoed win.

  nicky v loon

  (16 oktober 2017 - 21:50)

  Ik zou graag een kaartje maken voor onze familie en vrienden om hun te uitnodigen bij ons voor een BBQ met buffet. Als dank dat ze zoveel voor ons gedaan hebben toen ons zoontje in het ziekenhuis heeft gelegen. Ook al die tijd dat wij in het ziekenhuis waren ben ik zo dankbaar dat ons huis hebben bijgehouden en onze was hebben gedaan en voor ons oudste zoontje hebben gezorgd. Daar hoort dus wel een bijzonder kaartje bij.
  En uiteraard zijn wij nu dankbaar dat ons zoontje nu thuis is.

  Moortje

  (16 oktober 2017 - 15:30)

  Ik zou kaarten versturen voor diverse verjaardagen, en af en toe een kaartje zomaar.
  En misschien kerstkaarten.

  Isolde

  (16 oktober 2017 - 10:28)

  Op de één of andere manier staan mensen voor me op in de tram en trein! Ik verwacht (letterlijk haha) over 3,5 week toch wel kaartjes nodig te hebben!

  Anneliese de Waal

  (15 oktober 2017 - 16:47)

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Nicky, hij is 18 oktober jarig, in de herfstvakantie, en wil naar de herfstvakantie zijn verjaardag vieren, erg leuk om uitnodigingen te versturen.

  Denise

  (14 oktober 2017 - 22:08)

  Wat een superleuke actie! Ik wil heel graag bedankkaartjes maken voor de gasten die vandaag het feestje van Mila en Jade bijwoonden ❤️

  Daan

  (14 oktober 2017 - 14:11)

  Leuk, die worden besteed aan kerstkaartjes. 🙂

  Linda Smeets

  (14 oktober 2017 - 13:51)

  Onze dochter wordt binnenkort 5 jaar en ik zou het shoptegoed dab ook besteden aan de uitnodigingskaarten voor het feest! 😊

  Claudia Diependaal

  (13 oktober 2017 - 15:47)

  Oh geweldig. Ik zou losse versturen om bij te kletsen met vriendinnen. Of leuke spreuken in een lijst doen ook heel erg leuk.

  joze

  (13 oktober 2017 - 13:06)

  ik hou van kaartjes zenden! Maar de feestdagen komen eraan en dan leuke kaartjes voor prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar. Maar waarschijnlijk heb ik mijn lieve vriendinnen al verrast met zomaar kaartjes 🙂

  Sophia Grootjans

  (12 oktober 2017 - 21:48)

  Lekker vlak voor de feestdagen. Dat worden kerstkaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *