Win: Shoptegoed van Kaartje2go

Win: 25 euro shoptegoed van Kaartje2go, 2 winnaars krijgen € 25 shoptegoed voor de leukste kaarten.
Hoera! We hebben 2 winnaars die kaartjes mogen gaan versturen:

Update 6 november, 1 van de winnaars heeft zich niet gemeld, dus we gaan opnieuw loten! Stay tuned!

Hoe: Laat hieronder weten voor welke gelegenheid jij kaartjes wilt maken.

Maak een leuke uitnodiging voor een kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan is het reuze leuk om uitnodigingen te versturen voor een kinderfeestje, natuurlijk. Mijn dochtertje heeft al haar neefjes en nichtjes en vriendjes uitgenodigd voor zaterdag 21 oktober. Dan viert ze haar tweede verjaardag. Dit deden wij middels een

uitnodigingskaarten kaartje2go

Geboortekaartjes maken

In Nederland zijn wij gewend om naar al onze vrienden, familie, collega’s en buren een geboortekaartjes te sturen. Het liefst een persoonlijk kaartje. Ook dat kun je samenstellen bij Kaartje2go. Ik zag ook nog een heel leuke actie op de website van Kaartje2go, want als jij op de uitgerekende datum bevalt, dat zal toeval zijn, dan krijg je je geboortekaartjes gratis. Natuurlijk is daar voor jou niet veel aan te plannen, maar het is wel mooi meegenomen mocht het zo zijn toch? Bij mij was het overigens de eerste bevalling wel het geval. Toen werd mijn zoontje op de datum geboren, mijn dochtertje was 1 dag voor de uitgerekende datum. Volg voor de actie wel even de spelregels zoals je ze op de website treft.

geboortekaartjes kaartje2go

Winactie

Omdat het feest is hebben we een aantal leuke winacties op What’s on mama’s mind. Met het shoptegoed van € 25 kun je bij Kaartje2Go setjes kaarten bestellen, maar ook verschillende kaarten los versturen. Denk aan een verjaardagsfelicitatie of juist een uitnodigingskaart voor een feestje.
Waar ga jij het shoptegoed van 25 euro aan besteden? Er worden twee winnaars gekozen!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

65 reacties op “Win: Shoptegoed van Kaartje2go

  Sandra Benedick Elzinga

  (12 november 2017 - 17:29)

  Ik zou kaartjes gaan versturen aan minima kindjes
  We zijn zelf minima maar vinden het leuk om andere kindjes blij te maken
  We hebben vorige maand nog een eeneiige tweeling (jongentjes) blij gemaakt met kaartjes voor hun 2de verjaardag, en we hebben nog andere mensen erbij betrokken die kaartjes stuurden maar ook slingers cadeautjes en kleding gaven

  Matanga

  (21 oktober 2017 - 16:35)

  Ik zou het shoptegoed van 25 euro aan uitnodigingen voor mijn partner’s verjaardagsfeest besteden.

  Marja

  (19 oktober 2017 - 00:50)

  Om zo maar iemand een kaartje te kunnen sturen

  wilmsen anita

  (17 oktober 2017 - 09:00)

  Ik zou kerstkaartjes laten maken

  Lieke van Veen

  (16 oktober 2017 - 22:56)

  Wat een leuke winactie. Ik vind het altijd super leuk om kaarten te versturen, dus ik doe graag mee. Ik ga heel veel leuke verjaardagspost versturen als ik dit shoptegoed win.

  nicky v loon

  (16 oktober 2017 - 21:50)

  Ik zou graag een kaartje maken voor onze familie en vrienden om hun te uitnodigen bij ons voor een BBQ met buffet. Als dank dat ze zoveel voor ons gedaan hebben toen ons zoontje in het ziekenhuis heeft gelegen. Ook al die tijd dat wij in het ziekenhuis waren ben ik zo dankbaar dat ons huis hebben bijgehouden en onze was hebben gedaan en voor ons oudste zoontje hebben gezorgd. Daar hoort dus wel een bijzonder kaartje bij.
  En uiteraard zijn wij nu dankbaar dat ons zoontje nu thuis is.

  Moortje

  (16 oktober 2017 - 15:30)

  Ik zou kaarten versturen voor diverse verjaardagen, en af en toe een kaartje zomaar.
  En misschien kerstkaarten.

  Isolde

  (16 oktober 2017 - 10:28)

  Op de één of andere manier staan mensen voor me op in de tram en trein! Ik verwacht (letterlijk haha) over 3,5 week toch wel kaartjes nodig te hebben!

  Anneliese de Waal

  (15 oktober 2017 - 16:47)

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Nicky, hij is 18 oktober jarig, in de herfstvakantie, en wil naar de herfstvakantie zijn verjaardag vieren, erg leuk om uitnodigingen te versturen.

  Denise

  (14 oktober 2017 - 22:08)

  Wat een superleuke actie! Ik wil heel graag bedankkaartjes maken voor de gasten die vandaag het feestje van Mila en Jade bijwoonden ❤️

  Daan

  (14 oktober 2017 - 14:11)

  Leuk, die worden besteed aan kerstkaartjes. 🙂

  Linda Smeets

  (14 oktober 2017 - 13:51)

  Onze dochter wordt binnenkort 5 jaar en ik zou het shoptegoed dab ook besteden aan de uitnodigingskaarten voor het feest! 😊

  Claudia Diependaal

  (13 oktober 2017 - 15:47)

  Oh geweldig. Ik zou losse versturen om bij te kletsen met vriendinnen. Of leuke spreuken in een lijst doen ook heel erg leuk.

  joze

  (13 oktober 2017 - 13:06)

  ik hou van kaartjes zenden! Maar de feestdagen komen eraan en dan leuke kaartjes voor prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar. Maar waarschijnlijk heb ik mijn lieve vriendinnen al verrast met zomaar kaartjes 🙂

  Sophia Grootjans

  (12 oktober 2017 - 21:48)

  Lekker vlak voor de feestdagen. Dat worden kerstkaarten!

  Joke Dezijn-Oosterling

  (12 oktober 2017 - 12:18)

  Ik ga dan voor geboortekaartjes. Ik verwacht mijn zoontje op 25-12-2017.

  Nancy van Heck

  (11 oktober 2017 - 21:42)

  Ik zal er verjaardagskaarten mee kopen en ook een hele mooie kaart voor mijn lieve zoontje. Zodat hij weet dat zijn moeder aan hem denkt en van hem houdt.

  Marian

  (11 oktober 2017 - 20:10)

  Voornamelijk verjaardagskaarten! Een echte kaart is toch het leukst.

  Rebecca

  (11 oktober 2017 - 14:59)

  Ik zal het dan besteden aan leuke verjaardags kaarten, want er komen een boel verjaardagen aan van lieve, kleine kindjes en die vinden het geweldig om een leuke kaart te krijgen.En ik vind het ook zo leuk om een mooie kaart te schrijven voor ze. Ik vond het zelf als kind ook zo leuk, als ik veel kaartjes op mijn verjaardag kreeg, dus doe nu ook graag voor de kindertjes uit mijn familie en vrienden kring.

  Marlies

  (11 oktober 2017 - 14:51)

  Samen met mijn vriend ben ik verhuisd naar de andere kant van het land. Eigenlijk moeten we nog verhuiskaartjes naar iedereen sturen :-). Het zou fantastisch zijn om dit shoptegoed te winnen en veel kaartjes te kunnen versturen!

  Mirjam Hellingman

  (11 oktober 2017 - 09:46)

  Mijn vader Pieter wordt binnenkort 75 jaar jong (24 oktober) en mijn opa Thijs zelf 102 jaar oud (27 oktober). Beide gun ik dus een prachtige kaart om deze mijlpalen te vieren!

  Linda raaijmakers

  (11 oktober 2017 - 08:52)

  Ik zou het aan mijn zus geven zodat zij dat bij haar geboortekaartjes kan leggen straks 😀

  Michael noo

  (11 oktober 2017 - 02:51)

  Perfect voor kaartjes voor de uitnodigingen voor mijn dochters haar verjaardag 6 november

  Lyn

  (10 oktober 2017 - 21:42)

  Oooh heel erg leuk, ik stuur nog steeds graag kaartjes want dat is veel leuker dan een standaardbericht via whatsapp.

  Barbara Beun

  (10 oktober 2017 - 20:58)

  Voor verjaardagen van mijn kinderen en familie en vrienden. En speciale gebeurtenissen zoals geslaagd, nieuw huis, 25 jaar getrouwd etc.

  Will

  (10 oktober 2017 - 20:41)

  Ik heb vijf kleinkinderen, die als ze jarig zijn van mij altijd ook een mooie kaart krijgen en met de Kerst ook een speciale kaart.
  Dus het shoptegoed kan ik daar mooi voor gebruiken.
  Graag doe ik mee en ik volg je op Bloglovin.

  inge groenen

  (10 oktober 2017 - 20:30)

  Aan wekelijkse ‘opbeurende’ kaartjes voor mijn lieve zus wil ik graag dit shoptegoed besteden,
  want dan geef ik een oppepper aan haar humeur en doorzettingsvermogen
  en is zij blij tevreden!

  Johanna

  (10 oktober 2017 - 20:21)

  Voor de verjaardagen van alle kinderen van mijn vriendinnen!

  Susan de Lange

  (10 oktober 2017 - 20:18)

  Ik zou vriendschapskaarten maken voor iedereen die mij lief is.

  A.

  (10 oktober 2017 - 19:21)

  Een voorraadje kaarten voor als er iemand ziek is of een geboorte etc. Ideaal wij doen mee met dit leuke idee 👍🏻🎁😉

  Dianne

  (10 oktober 2017 - 19:02)

  Ik zou alvast leuke geboortekaartjes ontwerpen en bestellen!!

  Xaviera Jamie

  (10 oktober 2017 - 18:07)

  Ik ga voor een mooie Kerstkaart waar we allemaal op staan. Dat lijkt me nu eens reuze leuk!

  Moniek

  (10 oktober 2017 - 16:08)

  Ik zou wat eenzame mensen blij maken met een kaart: Op bezoek kan niet altijd i.v.m. de afstand, maar een persoonlijk kaartje is altijd leuk!

  Christel

  (10 oktober 2017 - 15:49)

  Aan verjaardagskaartjes, bedankt kaartjes, gefeliciteerd met je zwemdiploma kaartjes en 10 uitnodigingen voor kinderfeestje van mijn zoontje.

  anja

  (10 oktober 2017 - 13:33)

  erg leuk ik maar zelf graag kaartjes maar heb niet altijd tijd om ze te maken dus zou ik graag wat leuke kaartjes op achterhand hebben om te kunnen versteuren

  Lies

  (10 oktober 2017 - 12:03)

  Onwijs leuk!! Ik hou echt van kaartjes en stuur er ook heel veel :-). Ik zou het tegoed besteden aan leuke fotokaarten voor mijn opa en oma, omdat zij daar zo vrolijk van worden!

  melissa van stipdonk

  (10 oktober 2017 - 11:38)

  Ik ga voor uitnodigingen voor het kinderfeestje denk ik, al kan het ook zijn dat ik los kaarten verstuur, want ik ben wel van de originele post-kaarten ipv digitaal! vooral omdat ik het zelf ook zo leuk vindt om kaartjes te krijgen!

  Lisa

  (10 oktober 2017 - 11:00)

  Het misschien een hele domme of vreemde reden.. Maar, ik heb een chronisch zieke kitten geadopteerd zo’n negen maanden geleden (ik wist niet dat ze ziek was). En veel mensen hebben mij geholpen met donaties voor alle onderzoeken omdat ik wekelijks naar de dierenarts moest en dit niet meer kon betalen. Nu is ze zo goed als gezond en wil ik de mensen bedanken die mij geholpen hebben met donaties en hun steun dit zou ik graag doen met een leuke kaart!

  Maaike tH

  (10 oktober 2017 - 10:26)

  Leuk zeg! Ik zou heel graag een kaartje willen sturen naar mijn zus die vanaf dit jaar op kamers is…

  Daphne

  (10 oktober 2017 - 10:20)

  Er zijn zoveel bevallingen in aantocht dat het wel heel leuk is om direct een kaartje te kunnen sturen nog voordat het geboortekaartje er is

  Carmen

  (10 oktober 2017 - 07:06)

  Ik ben een hele grote voorstander van ‘brievenbus post’ en dus niet die appjes die je met een klik verzonden hebt. Wanneer je iemand een kaartje stuurt laat je echt zien dat je om diegene geeft en er moeite voor hebt gedaan. Ik stuur mijn familie, vriendinnen en zelfs partner regelmatig een kaartje met bijzondere woorden waarvan ik hoop dat het ze goed doet. Ik hoop dat dat wonderlijke gevoel van die brievenbuspost nooit verloren gaat. Het wordt helaas wel een stuk minder in deze digitale wereld. Mocht ik een kansje maken op het shoptegoed dan gaan binnenkort heel wat lieve mensen een kaartje op hun deurmat vinden. Liefs Carmen

  Nina Mol

  (10 oktober 2017 - 05:37)

  Als ik win ga ik alvast mijn kerstkaarten voorbereiden en bestellen!

  Paula

  (9 oktober 2017 - 22:39)

  Mijn beste vriendin en ik wonen een heel eind uit elkaar. De afgelopen jaren waren niet makkelijk voor haar, ik stuur met regelmaat een kaartje om haar te laten weten dat ik aan haar denk en met haar meeleef. Om dit te blijven doen zou dit shoptegoed van €25 van Kaartje2Go daarom heel erg welkom zijn!

  cobi

  (9 oktober 2017 - 21:25)

  Dat zou leuk zijn voor de supriseparty voor mijn man die 40 wordt

  Tamara

  (9 oktober 2017 - 21:01)

  Heel fijn, het kinderfeestje van Emma is over paar weken, leuk om haar vriendinnen te verrassen met echte post!

  Bets

  (9 oktober 2017 - 20:43)

  Geweldig echt super leuke actie, ik zou het gebruiken voor verjaardagskaarten , beterschapskaarten, en ook voor kaarten om vrienden en familie sterkte te wensen die ernstig ziek zijn. Een kaartje geeft toch een mooi en goed gevoel om te sturen en te krijgen.

  Lianne

  (9 oktober 2017 - 20:32)

  Ah wat leuk. Ik zou kaartjes regelen voor ons 12 1/2 jarig huwelijk. Dat hebben we nog niet kunnen vieren omdat we onverwachts zwanger werden. In maart is ons wondertje geboren, dus een verlaat 12 1/2 jarig feestje zou heel leuk zijn!

  Anita te Gussinklo

  (9 oktober 2017 - 19:43)

  Ik zou het leuk vinden om dit jaar een leuke foto kerst kaart van ons gezin naar familie en vrienden te sturen

  Charlotte

  (9 oktober 2017 - 17:07)

  Aan mijn vriend die is bijna jarig, zal dus een leuke extra verrassing zijn.

  Marjolijn

  (9 oktober 2017 - 16:44)

  Ideaal voor kerstkaarten! Elk jaar maak ik een mooie foto van mijn dochters en daar maak ik dan een kerstkaart van op kaartje2go. Dus een waardebon is erg welkom.

  l tromp

  (9 oktober 2017 - 14:55)

  de eerste kerstdagen als gezinnetje voor ons

  Marjo Van leeuwen

  (9 oktober 2017 - 13:50)

  Super leuk stuur graag een kaartje naar mensen ter felicitatie geboorte of bemoediging dus dit komt goed van pas

  Anita H.

  (9 oktober 2017 - 12:37)

  Mocht ik winnen, dan zou ik dit tegoed besteden aan verjaardagskaartjes. Handig dat je die alvast vooruit kunt bestellen, hoef ik daar niet meer aan te denken.

  Brigitte

  (9 oktober 2017 - 12:21)

  O, wat leuk. Er komen weer heel veel kinder verjaardagen aan. En post vinden ze allemaal even leuk. Dus ook ik doe hier graag aan mee.

  Cindy

  (9 oktober 2017 - 11:40)

  De eerste kaartjes zouden naar mijn twee kindjes gaan, om ze te laten weten hoe bijzonder ze zijn en om ze te leren dat er geen speciale gelegenheid hoeft te zijn om mensen te vertellen dat je van ze houdt.

  Marian B

  (9 oktober 2017 - 11:35)

  Echt post is toch veel leuker! Ik denk dat ik het shoptegoed aan kaartjes zou besteden als uitnodiging voor mijn dochtertjes eerste verjaardag, en natuurlijk een mooie kaart voor haarzelf. En anders staan er weer genoeg verjaardag op de planning 😉

  Desiree

  (9 oktober 2017 - 11:35)

  Onze dochter wordt in november 1 jaar!
  Het zou heel leuk zijn de uitnodigingen per kaart te versturen!

  Marianne Scholten

  (9 oktober 2017 - 11:32)

  Er zijn deze maand weer verschillende gelegenheden: de verjaardagen van zus, schoonvader, schoonmoeder en vriendin. De hart onder de riem kaart naar een kennis. Het maandelijkse kaartje naar schoonzus en familie op Curaçao.
  Eer gaat toch niks boven een klepperende brievenbus met een gezellig kaartje.

  Laura

  (9 oktober 2017 - 11:31)

  Uitnodigingen voor het feestje van ons zoontje en er komen weer heel wat verjaardagen aan, dus het shoptegoed zou goed van pas komen. Een kaartje ontvangen is altijd leuk! =D

  Gonny Aarts

  (9 oktober 2017 - 11:24)

  Het volgende wat ik/we ga(an) versturen zijn, Save the date kaartjes.
  He asked… I said Yes!
  Dus: Volgend jaar bruiloft!!!
  Heb er enorm veel zin in.

  Marian Zw

  (9 oktober 2017 - 11:13)

  Ik zou het tegoed gebruiken om mijn oma van 94 eens te verrassen met wat kaartjes. Vooral als er foto’s van de kids op staan vind ze dat super leuk. Haar wereld is zo klein geworden. en natuurlijk krijgen alle nichtjes en neefjes een verjaardagskaart. Niets leuker dat dat de postbode naar jou komt op je verjaardag

  Henrieke

  (9 oktober 2017 - 10:43)

  Dat zou ik natuurlijk voor de kerstkaarten gebruiken! Voor babykaartjes zou het ook handig zijn maar ik denk dat we eindelijk uit de kaartkeuze zijn en die hebben ze niet bij Kaartje2Go. En een andere babykaart uitzoeken ga ik écht niet meer aan beginnen. 😉

  Fraukje de graaf

  (9 oktober 2017 - 09:37)

  Geboorte van mijn 3e zoontje 25 oktober, maar ook staat onze bruiloft voor volgend jaar augustus gepland…. . Dus alleen maar leuke dingen. En genoeg te vieren met vrienden en familie!!

  Erika van Koert

  (9 oktober 2017 - 09:31)

  Wat leuk ! 23 oktober is een goede vriendin jarig. Zij zou dan het eerste kaartje krijgen

  elisabeth maria martina

  (9 oktober 2017 - 09:27)

  mijn kleinkinderen vinden gewone post het leukste wat er is
  ik doe heel graag mee om ze te verrassen, er komen veel verjaardagen aan
  dus dat shoptegoed zal daaraan zeker opgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *