Kinderboekenweek en de Week van de Opvoeding

Dit jaar vallen zowel de Kinderboekenweek als de Week van de Opvoeding in de eerste week van oktober. Een prima aanleiding de feëen boekenreeks van Difrax onder de aandacht te brengen. Dit zijn 5 boeken ter ondersteuning bij het opvoeden van een kind, ieder met een eigen thema. Wij kregen de 5 boeken cadeau.

Over de opvoedboeken van Difrax

Mimi de Eet fee en haar collega-feëen spelen de hoofdrollen in de Difrax boeken, die kinderen op weg helpen bij belangrijke leerervaringen zoals stoppen met de speen, zindelijk worden, gezond leren eten en het aanleren van goede mondhygiëne en het ontwikkelen van een regelmatige nachtrust. In elk boek wordt het onderwerp stapsgewijs besproken en begrijpelijk gemaakt met ehulp van voorleesverhaaltjes, spelletjes, kalenders en beloningsstickers. Net als alle andere producten van Difrax zijn de boeken gemaakt in overleg met medische specialisten, zoals een kinderarts en logopediste.

Stoppen met Foppen

Het stoppen met Foppen boek biedt onder begeleiding van SoeSoe de fopspenen fee een stappenplan om binnen 15 dagen zonder speen te leren jezelf te troosten en in slaap te vallen.

What's on mama's mind - uitgelicht

Hap Slik Weg

Eten en drinken gaat bij de één vanzelf goed, maar is bij de ander minder vanzelfspreken. Met Mimi de Eetfee wordt leren eten en leren lusten een leuke ervaring en ontdekkingsreis voor je kind.

Schone Smoelen

Een praktisch, maar vooral leuk hulpmiddel bij het goed leren tandenpoetsen. Samen met Tootsie de Tandenpoetsfee leert je kind een gezonde mondhygiëne.

Droge Broeken

Hoe geef ik mijn peuter zindelijkheidstraining? Wanneer is een kind zindelijke? Met dit boek is zindelijk worden een leuke ervaring. Pipi de WC-fee neemt je kind mee op ontdekkingsreis door de wereld van plas en poep.

potje peuter

Gaap en Slaap

Is slapen gaan een dagelijkse strijd? Of wordt je kind ‘s nachts vaak wakker? Heoveel slaap heeft een kind eigenlijk nodig? De handige tips & tricks van Suzie de Slaapfee werden haar ingefluisterd door een specialist op het gebied van slaap en slaapstoornissen.

De boeken worden verkocht via www.difrax.com in gedrukte vorm en inclusief stickers, maar om ze toegankelijk te maken voor iedereen, kunnen ze daar ook gratis worden gedownload als e-book.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *