Win Kaartje2go 25 euro shoptegoed

Win: 25 euro shoptegoed Kaartje2go
We hebben een winnaar gefeliciteerd Carmen!
Hoe? Laat hieronder in een reactie weten of je kerstkaartjes gaat sturen dit jaar. (Dit kan bijvoorbeeld met het shoptegoed van Kaartje2go).

Kaartje2go

Bij Kaartje2go kun je heel leuke kaartjes bestellen en personaliseren. Je kunt ze direct laten versturen, maar je kunt ook pakketjes met kaarten thuis laten bezorgen die je later nog zelf kunt beschrijven en versturen. Of het nu om kerstkaarten, uitnodigingen of beterschapskaarten gaat, je vindt er een heel uitgebreid assortiment aan kaarten, is dat niet genoeg? Dan personaliseer je ze tot je eigen unieke kaart.

Sinterklaas komt morgen in het land en ik begin over kerstkaarten. Wat een lef he? Maar toch ga ik deze blog richten op kerstkaarten, want met Sinterklaas verstuur je geen kaartjes toch? Of wel, mocht je dat wel doen, dan kan je ook gewoon het shoptegoed dat je eventueel wint daar aan besteden.

Kerstkaarten versturen

Verstuur jij nog altijd kaarten met Kerst, per post? Ik schrijf en verstuur ze nog altijd per post. Ik vind het ook superleuk om post te krijgen rond kerst. Eerlijk gezegd ben ik nog echt ouderwets als het om post rond kerst aankomt, want een kerstmailtje vind ik vreselijk suf! Stuur mij maar lekker een ouderwetse kerstkaart en als je niet al te ouderwets wilt zijn, dan mag je wel een moderne uitvoering digitaal maken en laten versturen bij bijvoorbeeld Kaartje2go. Coulant van mij he, haha.

kerstkaartje kaartje2go

Bij Kaartje2go zag ik al een aantal erg leuke kerstkaarten. Ik houd altijd wel van de kaarten met dieren of iets grappigs erop. Het liefst met sneeuw en bijvoorbeeld een pinguïn of sneeuwpop.

Wie weet kun jij straks met je 25 euro shoptegoed leuke kerstkaarten shoppen bij Kaartje2go. Je kunt ook menukaarten maken en nieuwjaarskaarten. Maar natuurlijk ben jij vrij om zelf uit te kiezen waar jij het shoptegoed aan gaat besteden.

Doe gauw mee! Heel veel succes en veel plezier!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

39 gedachten over “Win Kaartje2go 25 euro shoptegoed

 • 26 november 2017 om 20:33
  Permalink

  Ik denk dat het tijd wordt dat ik dit jaar maar weer eens kerstkaarten moet versturen!
  Hoe leuk is het om andere te verwennen met een ‘echt’ kerstkaartje op de deurmat!

  Beantwoorden
 • 26 november 2017 om 15:16
  Permalink

  Ik ben nog lekker ouderwets en schrijf de kaarten zelf en stuur ze via de post.
  Toch doe ik graag mee voor het shoptegoed daar onze dochter binnenkort 5 jaar wordt en ik graag de uitnodigingskaarten voor het feest via Kaartje2go laat maken.

  Beantwoorden
 • 25 november 2017 om 19:39
  Permalink

  Ik blijf echte kaarten super leuk vinden, ik verstuur nog elk jaar met kerstkaarten.

  Beantwoorden
 • 25 november 2017 om 10:02
  Permalink

  Super! Kaartjes krijgen is toch nog steeds leuk hè? Ik maak graag kans.

  Beantwoorden
 • 24 november 2017 om 00:32
  Permalink

  Jazeker sinds mijn dochters geboorte (bijna 9 jaar geleden) is dit traditie geworden en ook voor mijn zoontje natuurlijk. De familiefoto staat dan natuurlijk te pronken op de voorkant van het kaartje

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 23:15
  Permalink

  We gaan zeker kerstkaarten versturen. Al ontvangen we er eigenlijk nog maar een paar. Wat ik persoonlijk gewoon zonde vind, want kerstkaarten zijn zo leuk en gezellig om te ontvangen.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 22:07
  Permalink

  Ik doe graag mee zodat ik veel mensen blij kan maken met een mooie kaart.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 20:27
  Permalink

  Super leuke en originele kaarten om iedereen fantastische feestdagen te wensen!

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 17:50
  Permalink

  ja ik heb familie en kennissen die tever weg wonen en die ik heel graag een kaartje wil sturen alleen worden de postzegels zo duur gemaakt

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 17:14
  Permalink

  Ik heb een aantal vrienden en familieleden die ver weg wonen, dus dan is een kaartje wel leuk! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 12:00
  Permalink

  Ik blijf ook trouw aan originele kerstkaarten per post. blijft leuk, maar ik krijg er steeds minder normale terug helaas. ik blijf echter volhouden omdat ik anderen het pleziertje wel gun, is toch gezellig al die kerstkaarten in de bus en ophangen!

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 10:34
  Permalink

  Ook dit jaar zal ik weer kerstkaarten gaan versturen, ik vind dat zo leuk om te doen en om te krijgen, veel persoonlijker dan een digitale kaart.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 08:09
  Permalink

  Ik ga kerstkaarten sturen, want dat doe ik elk jaar. Hier in de regio is dat sowieso wel gebruikelijk om een kaartje te sturen naar al je vrienden en kennissen.

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 20:26
  Permalink

  Ik kan niet wachten om weer kaartjes te gaan sturen, want ik vind dat gewoon hartstikke leuk voor de kerstdagen!

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 17:29
  Permalink

  Wij sturen zeker een kerstkaart dit jaar! We doen het elk jaar, maar de eerste Kerst met onze kleine meid is natuurlijk extra speciaal. Hopelijk kunnen we zelf een foto op de kerstkaarten zetten, zodat haar lieve koppie bij al onze geliefden op de mat valt 🙂

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 00:20
  Permalink

  Ik zou deze prijs graag af willen staan aan een minimagezin bij mij in de stad. Voor gezinnen die van 50 euro per week rond moeten komen staat het sturen van een kaartje misschien wel op de aller laatste prioriteitenplaats. Maar ook zij hebben dierbaren. Hoe leuk zou het zijn als ze dit jaar de gelegenheid zouden krijgen om net als andere niet-minima gezinnen eens iets leuks te kunnen sturen. Het zal nog lastig worden om 1 van de gezinnen te selecteren want op de minima facebookgroepen in Zwijndrecht staan bijna 1000 gezinnen geregistreerd. Maar dat is mijn minste zorg. 🙂

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 23:24
  Permalink

  Superleuk, de fijnste tijd van het jaar. Kaartjes sturen met lieve kerstgroeten!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 19:01
  Permalink

  Een echte kaart via de post blijft toch wel het leukste vind ik.
  Ik doe graag mee aan deze leuke actie.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 17:51
  Permalink

  Ik ga zeker kaartjes sturen, doe ik altijd!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 17:05
  Permalink

  zekers stuur ik kaartjes via de post. Doe ik altijd en om welke redenen dan ook. Verjaardagen van vrienden, familieleden, gezinsleden. Geboorte, feestdagen, diploma’s wat dan maar ook. Post is leuk om te ontvangen dus ik stuur heel vaak nog ouderwetse post om mensen blij te maken

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 15:25
  Permalink

  Ik ben net als jou ouderwets wanneer het op ‘echte’ post aankomt. Van mijn vroegere verjaardagen herinner ik me de blijdschap bij het openen van kaartjes, dit had ik veel minder met cadeautjes. Ik ben een die-hard kaarten verstuurder ? ik grijp elk moment aan om iemand een kaartje te sturen. Een verjaardag, bedankje, of simpelweg een kaartje om te laten weten dat ik diegene waardeer. De reacties hierop zijn altijd hartverwarmend! Ik ga dus zeker weer kerstkaartjes sturen. Mijn favoriete site is kaartje2go, ze zijn altijd op tijd en de kaarten zijn gemakkelijk met je mobiel te maken. Ik zou graag een kansje maken op dit geweldige shoptegoed! Dan kan ik weer heel veel mensen een warme groet in hun brievenbus bezorgen. Liefs Carmen

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 14:54
  Permalink

  Ja ik blijf trouw kaartjes sturen naar vrienden en familie.. Het is altijd zo gezellig om (kerst)post te krijgen!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 12:16
  Permalink

  We proberen ieder jaar wel kerstkaartjes te versturen, maar helaas komt dat er vaak niet van. Moest ik het tegoed winnen, ik zou het gebruiken voor de geboortekaartjes die we binnenkort sowieso moeten versturen. Mooi meegenomen 🙂

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 23:57
  Permalink

  Mijn eerste kerst kaartjes zijn zelfs al verstuurd… Of nou ja. Ze zitten in de koffer van mijn ouders die 5 maand op reis zijn en elke week ogen ze een envelop openen.
  Ik stuur graag kerstkaarten omdat ik ze ook heel graag ontvang

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 23:34
  Permalink

  Dat ga ik zeker doen! Hopelijk natuurlijk met het tegoed, maar anders gebeurt het ook gewoon want dat is binnen onze familie echt traditie.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:47
  Permalink

  Geweldig echt super leuk is dit, ik stuur nog elk jaar voor de kerstdagen een mooi kaart, vind dit erg leuk om te doen, maar ook leuk om zelf een kaart te krijgen. Met verjaardagen komt er ook een mooie kaart naar de jarige. Zo stuur ik ook elk jaar als wij op vakantie zijn een kaart van de plek waar we zijn. Altijd leuk om de vakantie herinneringen te delen!!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:14
  Permalink

  Ja, dat zou ik wel heel erg leuk vinden. Vind het zelf ook leuk om kaartjes te krijgen met de kerst.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 20:33
  Permalink

  Ik ben niet (meer) van het massale sturen van (allemaal dezelfde) kaartjes met allen de naam als afzender…
  Opa van 93 krijg nog altijd een kaart, en verder een paar mensen van wie ik weet dat ze een persoonlijk berichtje wel kunnen gebruiken.

  Beantwoorden
 • 18 november 2017 om 22:08
  Permalink

  Ik doe heel graag mee, wij sturen nog steeds kaarten met kerst, vind het zo leuk! Ook gaan er veel kaarten naar de familie in Engeland dus dit shoptegoed zou goed van pas komen, aangezien de postzegels naar Engeland nog duurder zijn dan gewoon in Nederland.

  Beantwoorden
 • 18 november 2017 om 09:15
  Permalink

  Ik stuur het hele jaar door graag kaartjes,ook met de kerst.
  Zo leuk om een kaartje te sturen of te ontvangen,ik word er altijd erg blij van!

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 20:08
  Permalink

  Wij sturen elk jaar kerstkaartjes!!! Helaas worden het er steeds minder. Ik ben gestopt met sturen naar de mensen die nooit iets terugsturen !
  Het shoptegoed zou ik erg graag willen gebruiken voor de geboortekaartjes van ons zoontje. Die zijn al duur zat !! Dus ik doe graag mee ?

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 19:14
  Permalink

  Super leuk ik hou ervan om kerstkaarten te sturen. Jammer dat steeds minder mensen dit doen want het is zo leuk om post te geven en te krijgen 🙂

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 18:49
  Permalink

  Ik stuur elk jaar kerstkaarten met de post..! Vind ik zooooo leuk en ga ik dit jaar ook weer doen..!!

  facebook: An Na

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 18:38
  Permalink

  ik stuur de kleinkinderen altijd een leuke kaart ook als ze op vakantie zijn
  “echte”
  post krijgen vinden ze allemaal fijn

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 18:28
  Permalink

  Ik stuur niet zoveel kaartjes meer, wel nog altijd naar een paar naaste familieleden en naar oma van 94. Liever stuur ik het hele jaar door een kaartje. Zeker naar oma, die zit echt te wachten op post, verder kan ze zo weinig meer, het is dan zo fijn door een kaartje te laten weten dat we an haar denken. En zeker als we er een foto van de kinderen op kunnen zetten, dan zet ze die in de kast om er weer een poosje naar te kijken

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 17:46
  Permalink

  Super leuk voor de kerst! Vind het persoonlijk toch altijd nog veel leuker om “echte” post te ontvangen. Nog leuker om mensen daar natuurlijk blij mee te maken!

  Beantwoorden
 • 17 november 2017 om 15:13
  Permalink

  Leuk voor de kerst inderdaad! We krijgen elk jaar minder kaarten maar ik blijf stug volhouden. Gewoon leuk om te krijgen toch?! En gezellig, ik hang ze in onze kale nepboom met alleen maar verlichte takken, staat altijd erg leuk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *