Zoef zoef dieren

What's on mama's mind vtech vrolijke vriendjesPeuters zijn gek op speelgoed, dat is je vast niet onbekend. Maar welk speelgoed is favoriet bij jouw kleintje?

Duplo, auto’s, de zandbak of liever tekenen en kleien?

Hier wordt voornamelijk met auto’s en duplo gespeeld. De Vtech toet toet auto’s zijn favoriet. Het hele gezin neuriet en zingt de liedjes mee, terwijl de ene baan aan de andere baan wordt gemonteerd voor een extra groot race circuit door de woonkamer heen.

Natuurlijk gingen op vakantie de auto’s mee. Zowel binnens- als buitenshuis wordt er druk rondjes gereden met de stoere autootjes. Veel plezier met Vtech, maar er is nog veel meer dan alleen auto’s. Afgelopen maand mocht ik al twee leuke Vrolijke Vriendjes verloten van Vtech en nu maakte ik kennis met een Dierenvriendje.

Zoef Zoef Dieren
De lieve schattige Zoef Zoef Dieren van VTech zijn dit voorjaar uitgebreid met vijf nieuwe dieren: Kalina Kat, Hidde Hond, Sara Schildpad, Hugo Hamster en Hendrik Haan zijn er klaar voor: spelen maar!
what's on mama's mind dierenvriendjes vtech

 

Welke kies jij?
Uiteraard was Hugo de Hamster qua naam het meest logisch geweest voor ons. Maar wij hebben Sara Schildpad thuis. Uiteraard ook reuze gezellig en dan hebben we ook geen verwarring over de naam, haha.

Sara Schildpad is de eerste uit de Zoef Zoef dierencollectie die onderdak vond bij ons, maar ze is met What's on mama's mind sara vtechalle liefde opgenomen in het gezin. Ook onze jongste telg bekijkt haar zeer geïnteresseerd. Naast Sara Schildpad heb je nu ook een pup, kitten, hamster en haantje.

Waarom zo leuk?
De dierenvriendjes zingen liedjes, spreken zinnetjes, gaan op avontuur en reageren stuk voor stuk op het baasje en op de eerder geïntroduceerde speelsets van Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s. Heel erg leuk om de favoriete Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren te kunnen combineren.

Zoef Zoef Dieren stimuleren de motorische vaardigheden, de zintuigelijke ontwikkeling en fantasierijk spelen. Elk dierenvriendje heeft zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes
Voor Hero Hond is er ook een Zoef Zoef Dieren Hondenhok.

Hoe het allemaal precies werkt qua combinatie met de andere speeltjes en het luisteren naar het baasjes, zijn de kiids nu aan het uitvogelen. Op instagram plaatste ik ook een filmpje van mijn dochtertje met Sara Schildpad.

Advies verkoopprijs: Zoef Zoef (huis) Dieren € 8,95 per stuk, Zoef Zoef Dieren Hondenhok inclusief Hero Hond € 19,95.

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *