Zomercollectie lief!

What's on mama's mind broek en shirt liefNatuurlijk is er ook weer een mooi zomercollectie van lief! voor kleintjes van maatje 56 t/m 116. Mijn zoontje kreeg een leuk setje toegestuurd. Een heerlijk comfortabele en vrolijke outfit.

Ik verheugde mij al op de spiksplinternieuwe kleertjes van lief!. Je krijgt er zin van in de zomer. De zomercollectie is weer erg leuk en heel kleurrijk. Vol lieve jurkjes, stoere broekjes en vrolijke T-shirts. Daar houd ik wel van. Ik vind kleurtjes voor kleintjes erg leuk. “Bring colour to your family” pronkt er dan ook als motto op de website van lief!

Zomerjassen
Hoewel het deze dagen nog niet warm genoeg is voor blote armen en korte broeken, krijg ik van de zomercollectie enorm zin in de zomer. Zwembroek uit de kast en zonnebril op. Helaas, 15 of 16 graden is nog niet voldoende om het badje in de tuin op te zetten. Om eerst nog even de minder warme dagen door te komen heeft lief! heel leuke zomerjassen. Wat een feest met deze kleuren. Jongens en meisjes, voor ieder wat wils.

What's on mama's mind zomerjassen lief

Blote armen
Binnen kunnen de shirtjes uiteraard wel al aan; dit leuke shirt met korte mouw is er in drie kleuren: wit,What's on mama's mind broek lief rood en blauw. Allemaal met een andere opdruk. Het rode shirtje heeft “ready to bake” als tekst en een afbeelding van een spatel en een deegroller. De shirtjes zijn € 9,95 per stuk.

De comfortabele en vrolijke grijze broek met kleurrijke driehoekjes heeft een handig elastiek en koortjes om hem strakker te trekken. De multi-colour broek kost € 14,95.

Meer inspiratie nodig? Shop hier de zomercollectie van lief!.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *