Kinderkamerstyling: Funny paper

What's on mama's mind funnny paperVia de leuke webshop Simply Dutch maakte ik kennis met Funny Paper meubels. Een geweldige uitvinding voor de kinderkamer. Deze kindermeubelen bestaan uit kartonnen stoeltjes, krukjes, tafels en speelhuisjes.

Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met de inrichting en aankleding van onze kinderkamertjes. Het is fijn als je kleintjes blij zijn met hun kamertje. Je wilt dat ze er heerlijk in kunnen slapen en er fijn in kunnen spelen als ze wat ouder zijn.

De Funny Paper kinderkamermeubeltjes zijn dan ook heel geschikt:

Miley House
Ik merk aan mijn zoontje dat hij tenten heel leuk vindt. Een kartonnen huisje zoals de Miley House is ook een soort tent, maar dan nog gaver en van karton. Erg leuk en perfect voor je kinderkamerstyling. Het speelhuisje is fantastisch voor kinderen. In het dak van het Miley House vind je sterren, hartjes en manen. Je kunt er een lichtje in plaatsen en door de gaten in het dak verandert het plafond in de kinderkamer in een echte sterrenhemel.
Een Miley House kost € 44,95.

What's on mama's mind miley chairMiley Chair
De ‘Miley Chair’ heeft vier verschillende gezichtjes die een glimlach, frons, knipoog of zelfs een boze bui uitdrukken. Een leuk detail waarmee kinderen spelenderwijs hun emoties beter mee leren uiten. Je kunt de gezichtjes zelf makkelijk veranderen.

De Miley Chair kost € 17,95.

 

MileyDesk Table
Naast een huisje en een stoel is er een ook een heel leuke tafel of ook wel het lichtste bureautje van “de wereld”. Hij weegt 1,67 KG en is daarom ook door kinderen heel makkelijk te tillen. Zet het prachtige stoeltje eraan en je kleintje kan er lekker aan tekenen en spelen. De MileyDesk table kost € 19,95.

De stoelen en tafels kunnen ook een kleurtje What's on mama's mind Miley Chair stickerkrijgen door een ‘sticker’ te gebruiken. Dit geeft naast bescherming ook een leuk effect. Dus je kunt hier veel plezier mee beleven aan jouw kinderkamerstyling.
De Miley Chair sticker kost € 4,95.

Over Simply Dutch
Simply Dutch bestaat uit twee vriendinnen met een passie: Simply Dutch! Begin dit jaar hebben zij Simply Dutch overgenomen. De naam zegt het al: alle merken zijn op Nederlandse bodem bedacht en ontworpen. In hun webshop is vanalles te vinden voor baby, kind en vrouw. Denk aan kleding, tassen, cosmetica, sieraden, school en kantoorspullen en wonen. Zoek je een cadeau? Dan ben je bij Simply Dutch aan het goede adres. Van Oilily tot My Jewellery!

Een oud jasje dat nieuw wordt. Ze zijn momenteel druk bezig met het ontwerpen van een nieuwe website, die binnenkort online komt!

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *