Zwitsal naturals

Hoe herken je Zwitsal, behalve aan de geur? Uiteraard aan de gele verpakking!! Van Shampoo tot creme, maar ook wasmiddel.

Nee, niet meer, alleen maar geel, want heb je de prachtige Zwitsal Naturals al gezien?

Zwitsal Naturals

Zwitsal Naturals

Zwitsal introduceert een natuurlijke babyverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje: Zwitsal Naturals. De range bestaat uit Micellair Water, Bad- & Wascrème, Shampoo & Wasgel, Body Crème en Billencrème en kan net zoals alle overige Zwitsal-producten al vanaf de geboorte worden gebruikt. De producten bevatten pure, natuurlijke ingrediënten die het huidje verzorgen en de natuurlijke vochtbalans helpen te behouden.

Zwitsal Naturals is pH huidneutraal en vrij van parabenen en zeep (zoals alle Zwitsal producten) en bevat geen kleur- en geurstoffen of SLES schuimmiddel. Hiermee biedt Zwitsal jou de keuze om je kindje te verzorgen op een manier die bij jouw kindje past.

En ze zijn superlekker en leuk. Staat zo gezellig in de badkamer of op de kinderkamer. Ze ruiken ook helemaal lekker!

Waar shop je ze?

zwitsal naturals

Bij de Kruidvat en vanaf week 44 ook bij andere verkooppunten!

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zwitsal naturals review
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *