De 5 leukste Survival kinderfeestjes

Vandaag heb ik een leuke gastblog voor jullie over survival kinderfeestjes, geschreven door Hans. Boordevol tips, doe er inspiratie op!Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Een kinderfeestje waar het allemaal draait om klimmen, klauteren of actie: met een survival kinderfeestje verras je ieder kind. Deze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar oud die de uitdaging aan durven gaan. We hebben de 5 leukste survival kinderfeestjes op een rij gezet.

Mini Jungle Land

We beginnen met de allerkleinsten. Outdoorpark Sec Survivals in Almere heeft speciaal voor de jongste deelnemers Mini Jungle Land opgericht. Wiebelen over de spaghettibrug en tijgeren door een heuse camotunnel, het jonge kind voelt de adrenaline door het lijf gaan. Speciaal voor deze leeftijdsgroep organiseert Sec Survivals onder ervaren begeleiding de activiteit boogschieten.

klimmen

Vurig kinderfeestje

Een kinderfeestje met veel afwisseling dat bestaat uit twee onderdelen. Het eerste gedeelte is voor stoere kinderen die het vuur durven trotseren: de vuurdoop, georganiseerd door Fort Treffelijk in Markenbinnen. De kinderen krijgen van een echte brandweerman uitleg over vuur en brand. Hierna volgt een demonstratie van een gasexplosie die tot wel 5 meter hoog gaat. De kinderen mogen het vuur blussen met een echte brandweerslang.

Het volgende gedeelte bestaat uit lasergamen van 60 minuten. Gevechtskleding aan, goed camoufleren en met de wapens de strijd in. Welke groep weet het fort het beste te verdedigen?

Touwklimmen en een modderbad

Kinderen van 8 tot en met 14 jaar kunnen terecht bij Van Amerongen Training & Buitensport in Arnhem. Een survival kinderfeest dat in het teken staat van touwklimmen, evenwichtsbalk en lastige obstakels. De kans is groot dat het kind in een modderpoel beland. Dit is dan ook geen kinderfeest voor kinderen die liever op het droge blijven staan. Bij slecht weer gaat het kinderfeest gewoon door: dat maakt de modderpret alleen maar groter. Een kajakken kinderfeest is ook mogelijk, het draait allemaal om water.

Hoog in de lucht

Zweven door de lucht aan een lange kabelbaan, Klimbos Overloon van Adventure Sport laat kinderen de wereld vanuit een ander perspectief zien. Het survival kinderfeestje bestaat uit het beklimmen van een touwladder en naar beneden glijden langs een staalkabel. Voor dit uitdagende kinderfeestje moet je geen last hebben van hoogtevrees.

Ontsnapping en verdediging

Het lijkt misschien op een kinderfeestje in het zuiden des lands, maar dat is het niet: kinderfeestje Limburgse jager. Dit is het ideale survival kinderfeestje voor alle weersomstandigheden. Het wordt gehouden bij Fort Treffelijk in het Noord-Hollandse Markenbinnen. Limburgse jager bestaat uit een ontsnapping uit de mysterieuze kamers van de Escape Room, gevolgd door maar liefst 1 uur lasergamen.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *