Onderbroeken voor kinderen

De eerste maanden breng je tussen de luiers door, maar op het moment dat ze zindelijk worden worden die oerlelijke dingen (hoe leuk ze soms ook bedrukt zijn) ingeruild voor onderbroekjes. Dat is natuurlijk wel weer een goede reden om te gaan shoppen, deze keer voor onderbroeken voor je kinderen.

Onderbroekenlol

Zindelijk worden is een bijzondere mijlpaal. Sommige ouders oefenen met hun peuters middels stickers. Een plasje op het potje is een beloningssticker plakken waard. Wat doe je dan als de beloningsposter vol is? Dan koop je een mooie set onderbroekjes of boxershorts voor je kind. Je zult versteld staan hoe trots ze zijn op hun nieuwe ondergoed. Nog leuker om het zelf uit te zoeken.

potje peuter

Zindelijk worden

Mijn dochtertje is net twee geworden (vorige week), zij is nog niet zindelijk. Eerlijk gezegd ben ik er ook nog helemaal niet mee bezig. Mijn zoontje was van de een op de andere dag zindelijk toen hij 2,5 jaar was. Ik hoop dat dat bij mijn dochtertje ook zo gaat. Geen gedoe vooraf, maar gewoon zelf laten bepalen. Al zal het vast wel anders gaan, het is immers een heel ander kindje. Voor mijn luierdragende dochter heb ik echter wel al onderbroeken. Die droeg ze vooral afgelopen zomer onder een jurkje of rokje. Mijn zoontje droeg altijd broeken over zijn luier heen, bij een dochter met jurkjes en rokjes aan is dat toch anders. Voor je het weet hangt er een luier onder het rokje uit, haha. Dat is geen gezicht, dus ik had de leukste onderbroeken voor haar; roze, gele, blauwe, rode, paarse, alle kleuren van de regenboog. Ook online shop je eenvoudig voor ondergoed, zoals bij Twyst.

Dikke billen

Het is wel grappig zo gauw je kind geen luiers meer draagt, zijn de billen een stuk smaller geworden. Dat pamperkontje is ineens een smalle bips in die spijkerbroek. Mijn zoontje heeft een zwembroek, boxershortmodel, die hij als baby al droeg met luier er onder en die hij nu nog past zonder luier, haha. Wat een verschil.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *