A NEW KID IN TOWN: Alix the label lanceert kinderlijn

Goed nieuw voor alle ‘’Little rebels’’: Na 7 jaar zich uitsluitend op dames te hebben gefocust, lanceerde Alix the Label een eigen kinderlijn, genaamd: ALIX mini. De lijn is verkrijgbaar op www.alixthelabel.com en haar 2 eigen brand stores in Eindhoven en Den Bosch. Toevallig was ik vorige week in Eindhoven en heb ik meteen een bezoek gebracht aan deze prachtige winkel. In de etalage pronkte dit mooie jurkje op de paspop. Het materiaal is zo fijn; zacht en elastisch. Heerlijke stof en prachtig jurkje.

alix mini jurkje

Alix the label lanceert Alix Mini

Alix the label lanceerde op 14 oktober de eerste collectie van de nieuwe ‘’Alix mini’’ kledinglijn. Net zoals ALIX the label, is ALIX mini rebels, avontuurlijk en stoer. Alleen dit keer voor de kleintjes ‘’too cool for school’’. Waarom het merk uitbreidt naar kids? Toen eigenaren Olivia Wierda en Rens Netten vorig jaar ouders werden, merkten ze dat stoere kleding voor kleintjes soms minder makkelijk te vinden was dan verwacht. Omdat ook de kleine avonturiers zich ‘’the ALIX kind of way’’ zouden moeten kleden ontstond het idee tot een kinderlijn.

alix mini

De eerste collectie bestaat uit 16 verschillende items, waarvan een groot deel unisex is. Waar ALIX the label momenteel alleen voor dames is, speelt ALIX mini dus in op een bredere doelgroep. De designs lijken op die van de volwassen lijn, ook met toevoegingen speciaal ontworpen voor de kleintjes. Natuurlijk ontbreekt de signature panterprint ook hier niet in. Verder bestaat de collectie o.a. uit oversized logo sweaters, comfortabele leggings en een stoer spijkerjack.

De prijzen liggen tussen de €19,90 en €89,90 en de items zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes tussen de 3 maanden en 8 jaar. Voorlopig zal Alix mini 2 keer per jaar met een collectie komen; een Fall/Winter en Spring/Summer collectie. Wellicht dat dit in de toekomst meer zal worden. Uiteindelijk zal ALIX mini, naast de verkoop in eigen webshop en brand stores ook verkrijgbaar zijn bij retailers.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *