Aladdin x Difuzed

Disney’s live-action Aladdin draait sindskort in de Nederlandse bioscopen. Heb je hem al gezien? Ik nog niet, maar hij schijnt geweldig leuk te zijn. Daar moeten we dus gauw eens tijd voor maken. Er is nog meer; om de release te vieren heeft DIFUZED een Aladdin lijn ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit heel toffe portemonnees en tasjes! Ik heb al een exemplaar in huis en je wordt er meteen vrolijk van!

Disney Aladdin x Difuzed schoudertas

Aladddin x Difuzed tas

Een tas met de geest uit de fles erop! Hoe fantastisch!

Disney Aladdin x Difuzed schoudertas

Net als de andere tassen in deze lijn. Met geestige prints, shimmering tasjes en Oosterse patronen is het een toffe lijn voor een betoverende look! Aladdin is de magische en muzikale speelfilmversie van Disney’s gelijknamige animatieklassieker.

Echt een superleuk en shiny tasje voor deze zomer.

Over de nieuwe film

De film vertelt het meeslepende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de dappere en zelfverzekerde prinses Jasmine en de Geest die mogelijk de sleutel tot hun toekomst is. Je kent de film vast van vroeger.

Disney Aladdin x Difuzed schoudertas

De tassen en portemonnees zijn echt must-haves. Hoe leuk is dit Aladdin tasje met glitter! Hij staat ook heel cool bij mijn zomerse jurk met goude en lichtblauwe accenten. Ook de kinderen zijn trouwens fan van mijn Aladdin tas, dat snap ik wel!

Disney Aladdin tasje

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Aladdin x Difuzed
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *