RINGANA

What's on mama's mind ringana tandenolieRINGANA heeft verse cosmetica en superfoods recht uit de natuur. Ik maakte kennis met dit merk op de Negenmaandenbeurs afgelopen maand. Was jij er ook nog niet mee bekend? Dan vertel ik je er graag wat meer over.

Vanuit de bergen in Oostenrijk is Charlotte overgekomen om RINGANA te vertegenwoordigen op het event. Daar woont ze met haar man, kind en hond. Op zoek naar een groener leven is zij in contact gekomen met het familiebedrijf Ringana. Ze houdt een natuurlijke lifestyle blog bij over het merk ‘ilikefresh‘. Gepassioneerd vertelde zij mij, tijdens een handpeeling, over de mooie producten. Het is duidelijk dat het bedrijf de lat hoog legt om de beste en mooiste producten op de markt te kunnen brengen. “De natuur is je leverancier”. Ze maken gebruik van lokale productie, geen grote fabrieken, maar alles zelf vanuit hun eigen fabriek in Hartberg, Oostenrijk.

RINGANA tandenolie
Uiteraard heb ik ook wat mogen uitproberen. De RINGANA tandolie, met geelwortel en citroenolie, ging mee naar huis. Mijn zoontje is geen fan van tandenpoetsen, maar toch probeerde ik ook hem kennis te laten maken met de tandolie. Samen gingen we het poetsavontuur aan.

Het is de ‘bedoeling’ dat je je tanden twee a drie keer per dag met de tandenolie spoelt en daarna na poetst met je tandenborstel en water.

Toen ik het voor eerst gebruikte merkt ik dat ik een klein beetje de frisse explosie van “normale” tandpasta miste. Je krijgt altijd zo’n tijdelijk gevoel van een frisse mond na het tandenpoetsen door de mintsmaak. Ik krijg daar altijd het gevoel van dat ik mijn tanden heel schoon heb gepoetst. Ringana tandenolie
Daardoor vond ik de tandenolie in eerst instantie een beetje saai, maar na de derde dag was ik helemaal gewend en merkte ik dat de smaak eigenlijk veel frisser is dan de smaak van tandpasta. Toen ik weer een keer met de gewone tandpasta poetste vond ik dat ook ineens helemaal niet lekker meer. Het geeft een veel schoner en frisser gevoel en het is gemaakt van natuurlijke producten, daardoor voelt het extra goed.

Een flesje van 125 ML kost € 11,80. Dat lijkt vrij prijzig, maar je gebruikt maar 1 druppeltje per poetsbeurt, dus je doet er ontzettend lang mee.

Wat zegt RINGANA zelf over de tandolie?
Javaanse geelwortel in onze nieuwe RINGANA tandolie mild zorgt samen met de Maleisische theevrucht Babchi voor een milde, maar uiterst effectieve tandverzorging. De antibacteriële werking van deze uitgekiende ingrediënten bedrijft namelijk de oorzaken van cariës en zorgt voor een gezonde mondflora. Bijzonder werkzame stoffen: muntolie, Javaanse geelwortel, steranijsolie.

  • sociaal verantwoordelijk
  • milieuvriendelijk
  • glasrecycling
  • praktisch verpakt
  • gerecycled papier
  • dierproefvrij

Ik vind het een mooi merk, ben benieuwd of je het ook eens gaat gebruiken.
Voor meer informatie of bestellen ga naar: ilikefresh

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *