Zomers themafeestje met carnavalskleding; Hawaii

Verkleedkleding of carnavalskleding kan het hele jaar door gedragen worden, natuurlijk. Kinderen zijn gek op verkleden, maar ook voor volwassenen is een themafeestje een garantie voor succes toch? Nu met de zomerse temperaturen zou een Hawaii feestje zeker veel fun opleveren.

Hier een paar tips voor een superleuk Hawaii-feestje:

  • Hawaii aankleding; palmbomen en lichtjes
  • Hawaii bloemenkransen
  • Hawaii props voor een feestelijke foto
  • Hawaii verkleedkleding; rokjes en kleurrijke overhemden
Hawaii stro rok - E-Carnavalskleding
Hawaii strorok – E-Carnavalskleding

Hawaii Feestje

Als uitnodiging is het een leuk idee om iedereen uit te nodigen door een Hawaii slinger te versturen. Deze doen ze dan uiteraard om bij het feestje zelf. Zo zit het thema al in de uitnodiging en weet je ook zeker dat degenen die niet van verkleden houden, wel iets hebben dat met Hawaii te maken hebben. Zo wordt het thema ook bij hen gehandhaafd. Dat is overigens wel een voordeel met een Hawaii feestje; de kleding is redelijk toegankelijk in de zomer. Uiteraard, kun je je in het thema zover inleven als je wilt, maar de meer introverte of minder uitbundige gasten kunnen heel bescheiden ook meedoen met het thema.

Eten en aankleding Hawaii

Voor een Hawaii themafeestje heb je natuurlijk lekker fruit nodig en mag de barbecue zeker aan. Een feestje in de tuin is al gauw sfeervol aan te kleden met lampjes en lichtsnoeren. Bij E-Carnavalskleding zag ik ook superleuke nep palmbomen als feestdecoratie. Ze zijn 1 meter 80 groot, dus ideaal als aankleding voor een tuinfeest.

Daarnaast zet je natuurlijk opblaaszwembadjes neer, voor voldoende verkoeling.

De gasten krijgen bij aankomst natuurlijk allemaal een Hawaii-slinger omgehangen. Net alsof je echt op het vliegveld van Hawaii aankomt.

hawaii-blouse-nihau ecarnavalskleding
Hawaii blouse – E-Carnavalskleding

Maak thema foto’s

Een fotohoekje waar je onder een palmboom op de foto kan is altijd een top toevoeging aan je feestje, om te zorgen dat niemand het feestje vergeet. Je kunt je aankleding dus nog uitbreiden door strohoeden en zomerse zonnebrillen neer te leggen op een feesttafel. Gasten kunnen het opdoen op de foto’s.

Kleding Hawaii

Qua kleding zijn de Hawaii rokjes voor dames in alle kleurtjes helemaal goed en leuk. Aloha! De mannen mogen een kleurrijke Hawaii blouse aan. Er zijn natuurlijk veel soorten om uit te kiezen, van de Tropical Danny blouse tot aan het opblaasbare Hula Hula pak.

Veel plezier met je zomerse feestje in Hawaii kleding.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
E-Carnavalskleding
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *