Win een fotoboek van Saal Digital

What's on mama's mind saal digitalWin: Een fotoboek (bijvoorbeeld babyalbum) t.w.v. € 50 samengesteld bij en geprint door Saal Digital

Gefeliciteerd Annemieke, jij hebt gewonnen! Heb je niet gewonnen, let op! Je krijgt wel een mega korting:

20 euro korting!

Korting voor alle lezers van What’s on mama’s mind. Jullie krijgen € 20,- (minimale bestelwaarde € 39,95) korting: in te leveren t/m 31.12.2017. De code is: MAMASMIND17 ga snel naar de website van Saal Digital.

Babyalbum of toch een ander fotoboek?

Enkele weken geleden vertelde ik jullie in mijn blog over het babyalbum van mijn dochtertje dat ik What's on mama's mind saal digital babyalbumeindelijk heb gemaakt. Die van mijn zoontje moet ik nog maken, dat ga ik heel binnenkort doen! Omdat ik zo blij ben met mijn babyalbum, gun ik jullie dit ook. De kwaliteit is echt geweldig.

Extra mooi is dat ik van Saal Digital een fotoalbum t.w.v. € 50 mag weggeven. Dus doe gauw mee.
Uiteraard ben je vrij om te kiezen wat je met de kortingscode doet, dus wordt het geen babyalbum, maar een vakantieboek, dan is dat natuurlijk ook leuk! Zie hieronder!

Kortingscode voor Fotoalbum bij Saal Digital

Voor alle anderen is er tot het eind van dit jaar een kortingscode, speciaal voor lezers van www.mamas-mind.nl. Gebruik deze code en je ontvangt € 20 korting bij besteding van € 39,95 of meer op een fotoboek van Saal Digital.
Dat is een fikse korting. Voor mijn fotoalbum was ik in het totaal € 58 euro kwijt, toen had ik een heel dik album. Dus met 20 euro korting, heb je een heel mooi album voor een kleine prijs, vind ik.

De waardebon voor de lezers hebben een waarden van € 20,- (minimale bestelwaarde € 39,95) in te leveren t/m 31.12.2017. De code is: MAMASMIND17

Moederdag

De winactie valt binnen de Moederdag maand, omdat je als moeder waarschijnlijk je telefoon helemaal propvol met foto’s hebt staan en deze foto’s zeker niet zouden misstaan in een prachtig album. Dus doe gauw mee, voor jezelf. Meedoen kan nog tot en met Moederdag: zondag 14 mei 2017.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

68 reacties op “Win een fotoboek van Saal Digital

  Corinne de Graaf

  (13 mei 2017 - 11:14)

  Een fotoboek voor de kinderen.Ik ben alweer 4 jaar achter dus album zetten.
  http://www.saal-digital.nl/fotoboek/vierkant/fotoboek-28-x-28/ deze zou ik kiezen.

  Jolet

  (12 mei 2017 - 12:18)

  Ik wil al heel lang een fotoboek maken van m’n studententijd, maar vind het steeds te duur (studentenbudget). Zou heel leuk zijn om deze te winnen!

  Mieke

  (11 mei 2017 - 19:17)

  Toen onze dochter geboren werd, alweer ruim 3 jaar geleden, zijn we zoveel meer foto’s gaan maken dan daarvoor. En voordat ze geboren werd maakte ik elk jaar een fotoboek van onze vakantie. Haar foto’s zijn allemaal gesorteerd op datum, maar een fotoboek maken, daar heb ik dus nog steeds geen tijd voor gemaakt. Met deze actie zou ik een goede zet krijgen om dat eerste boek nou toch eens te gaan maken. Uiteindelijk moet er natuurlijk 1 per jaar komen en 1 voor de kraamweek. En gelukkig maken we nu ook nog mooie reizen en ook daarvan hebben we dankzij haar meer foto’s dan ooit ervoor. Dus materiaal genoeg. 1 groot voordeel van de grote vertraging die de boeken hebben opgelopen: ik vind niet meer elke foto van haar de mooiste en beste die ik heb, waardoor ik nu wel keuzes kan maken.

  Sandy van der Kolk

  (11 mei 2017 - 13:48)

  Wat een leuke winactie!! Nog nooit van Saal Digital gehoord?!?!!!
  Alvast bedankt voor de mooie kortingscode!
  Heel graag maak ik ook kans op de code voor een mooi fotoalbum 🙂

  Rianne Weerd

  (10 mei 2017 - 20:45)

  Wat leuk zeg! Ik maak regelmatig fotoboeken, maar vooral van de kinderen. Ik zou dan nu een fotoboek willen maken met uitjes die mijn man en ik in de afgelopen 10 jaar hebben gedaan.

  Jolanda

  (9 mei 2017 - 19:26)

  Ik naak heel graag fotoboeken!! Zo wil ik er nog een maken van de tweede verjaardag van m’n dochter 💗

  Lynn

  (9 mei 2017 - 14:16)

  Wij hebben onlangs ons huis verbouwd en hebben hier heel veel foto’s van genomen om het verschil ook op foto te hebben. Het zou heel leuk zijn mochten we hier een mooi album van kunnen maken!

  Anita te Gussinklo

  (9 mei 2017 - 10:03)

  Wij zijn net terug van een vakantie uit Thailand dus een mooi vakantieboek lijkt me een hele mooie herrinnering.

  Patricia de crom

  (9 mei 2017 - 07:47)

  Supergaaf maak van elke verjaardag van de kids een fotoboek ons meisje is vrijdag jarig en ons mannetje over 3 weken.

  Kristel

  (9 mei 2017 - 07:26)

  Wat een leuke winactie. Ik zou dit gebruiken voor mijn dochter haar 2e levensjaar vast te leggen. Ze is nu 3 jaar en nummer 2 komt er in september aan. Altyd fijn als je iets moois van je lijstje kan afstrepen en nog mooier wat je er ervoor terug krijgt 🙂

  lottie

  (8 mei 2017 - 17:15)

  Ik doe mee aan deze leuke winactie!

  Karin Hans

  (8 mei 2017 - 17:04)

  Ik zal een fotoboek maken in linnen in de kleur lichtroze van Saal digitaal voor mijn liefde moeder. Het zal de goede herinneringen hebben die we als een familie hebben gedeeld. Omdat we mijn moeder niet zo vaak ontmoeten zoals we dat willen, zal ze het waarderen.

  Karin Hans

  (8 mei 2017 - 17:04)

  Ik zal een fotoboek maken in linnen in de kleur lichtroze van Saal digitaal voor mijn liefde moeder. Het zal de goede herinneringen hebben die we als een familie hebben gedeeld. Omdat we mijn moeder niet zo vaak ontmoeten zoals we dat willen, zal ze het waarderen.

  Marina

  (8 mei 2017 - 14:27)

  Net terug van een heerlijke vakantie met ons gezin. De toekomst is niet zeker dus ik zou heel graag voor de kinderen een mooi album maken van deze vakantie, als herinnering aan ons gezin.

  maaike

  (8 mei 2017 - 10:26)

  Wat een leuke prijs! Ik zou nou eindelijk weleens een trouwboek willen maken. We zijn alweer 7,5 jaar getrouwd, maar dit is zo’n klus die op de kast blijft liggen. Met deze prijs ben ik wel verplicht een mooi boek te maken, haha!

  Joanne

  (7 mei 2017 - 21:06)

  O wat super leuk zeg, ik had nog nooit van die site gehoord.
  Mijn zoontje is net 2 geworden en heeft al 11 fotoboeken. Ben wel eens toe aan een andere website en software.. ik zou als ik het zou winnen heel graag zijn 12e fotoboek willen maken 🙂

  Marja

  (7 mei 2017 - 14:56)

  Ik doe mee om een mooi boek te maken over mijn kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *