Win een fotoboek van Saal Digital

What's on mama's mind saal digitalWin: Een fotoboek (bijvoorbeeld babyalbum) t.w.v. € 50 samengesteld bij en geprint door Saal Digital

Gefeliciteerd Annemieke, jij hebt gewonnen! Heb je niet gewonnen, let op! Je krijgt wel een mega korting:

20 euro korting!

Korting voor alle lezers van What’s on mama’s mind. Jullie krijgen € 20,- (minimale bestelwaarde € 39,95) korting: in te leveren t/m 31.12.2017. De code is: MAMASMIND17 ga snel naar de website van Saal Digital.

Babyalbum of toch een ander fotoboek?

Enkele weken geleden vertelde ik jullie in mijn blog over het babyalbum van mijn dochtertje dat ik What's on mama's mind saal digital babyalbumeindelijk heb gemaakt. Die van mijn zoontje moet ik nog maken, dat ga ik heel binnenkort doen! Omdat ik zo blij ben met mijn babyalbum, gun ik jullie dit ook. De kwaliteit is echt geweldig.

Extra mooi is dat ik van Saal Digital een fotoalbum t.w.v. € 50 mag weggeven. Dus doe gauw mee.
Uiteraard ben je vrij om te kiezen wat je met de kortingscode doet, dus wordt het geen babyalbum, maar een vakantieboek, dan is dat natuurlijk ook leuk! Zie hieronder!

Kortingscode voor Fotoalbum bij Saal Digital

Voor alle anderen is er tot het eind van dit jaar een kortingscode, speciaal voor lezers van www.mamas-mind.nl. Gebruik deze code en je ontvangt € 20 korting bij besteding van € 39,95 of meer op een fotoboek van Saal Digital.
Dat is een fikse korting. Voor mijn fotoalbum was ik in het totaal € 58 euro kwijt, toen had ik een heel dik album. Dus met 20 euro korting, heb je een heel mooi album voor een kleine prijs, vind ik.

De waardebon voor de lezers hebben een waarden van € 20,- (minimale bestelwaarde € 39,95) in te leveren t/m 31.12.2017. De code is: MAMASMIND17

Moederdag

De winactie valt binnen de Moederdag maand, omdat je als moeder waarschijnlijk je telefoon helemaal propvol met foto’s hebt staan en deze foto’s zeker niet zouden misstaan in een prachtig album. Dus doe gauw mee, voor jezelf. Meedoen kan nog tot en met Moederdag: zondag 14 mei 2017.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

68 reacties op “Win een fotoboek van Saal Digital

  Corinne de Graaf

  (13 mei 2017 - 11:14)

  Een fotoboek voor de kinderen.Ik ben alweer 4 jaar achter dus album zetten.
  http://www.saal-digital.nl/fotoboek/vierkant/fotoboek-28-x-28/ deze zou ik kiezen.

  Jolet

  (12 mei 2017 - 12:18)

  Ik wil al heel lang een fotoboek maken van m’n studententijd, maar vind het steeds te duur (studentenbudget). Zou heel leuk zijn om deze te winnen!

  Mieke

  (11 mei 2017 - 19:17)

  Toen onze dochter geboren werd, alweer ruim 3 jaar geleden, zijn we zoveel meer foto’s gaan maken dan daarvoor. En voordat ze geboren werd maakte ik elk jaar een fotoboek van onze vakantie. Haar foto’s zijn allemaal gesorteerd op datum, maar een fotoboek maken, daar heb ik dus nog steeds geen tijd voor gemaakt. Met deze actie zou ik een goede zet krijgen om dat eerste boek nou toch eens te gaan maken. Uiteindelijk moet er natuurlijk 1 per jaar komen en 1 voor de kraamweek. En gelukkig maken we nu ook nog mooie reizen en ook daarvan hebben we dankzij haar meer foto’s dan ooit ervoor. Dus materiaal genoeg. 1 groot voordeel van de grote vertraging die de boeken hebben opgelopen: ik vind niet meer elke foto van haar de mooiste en beste die ik heb, waardoor ik nu wel keuzes kan maken.

  Sandy van der Kolk

  (11 mei 2017 - 13:48)

  Wat een leuke winactie!! Nog nooit van Saal Digital gehoord?!?!!!
  Alvast bedankt voor de mooie kortingscode!
  Heel graag maak ik ook kans op de code voor een mooi fotoalbum 🙂

  Rianne Weerd

  (10 mei 2017 - 20:45)

  Wat leuk zeg! Ik maak regelmatig fotoboeken, maar vooral van de kinderen. Ik zou dan nu een fotoboek willen maken met uitjes die mijn man en ik in de afgelopen 10 jaar hebben gedaan.

  Jolanda

  (9 mei 2017 - 19:26)

  Ik naak heel graag fotoboeken!! Zo wil ik er nog een maken van de tweede verjaardag van m’n dochter 💗

  Lynn

  (9 mei 2017 - 14:16)

  Wij hebben onlangs ons huis verbouwd en hebben hier heel veel foto’s van genomen om het verschil ook op foto te hebben. Het zou heel leuk zijn mochten we hier een mooi album van kunnen maken!

  Anita te Gussinklo

  (9 mei 2017 - 10:03)

  Wij zijn net terug van een vakantie uit Thailand dus een mooi vakantieboek lijkt me een hele mooie herrinnering.

  Patricia de crom

  (9 mei 2017 - 07:47)

  Supergaaf maak van elke verjaardag van de kids een fotoboek ons meisje is vrijdag jarig en ons mannetje over 3 weken.

  Kristel

  (9 mei 2017 - 07:26)

  Wat een leuke winactie. Ik zou dit gebruiken voor mijn dochter haar 2e levensjaar vast te leggen. Ze is nu 3 jaar en nummer 2 komt er in september aan. Altyd fijn als je iets moois van je lijstje kan afstrepen en nog mooier wat je er ervoor terug krijgt 🙂

  lottie

  (8 mei 2017 - 17:15)

  Ik doe mee aan deze leuke winactie!

  Karin Hans

  (8 mei 2017 - 17:04)

  Ik zal een fotoboek maken in linnen in de kleur lichtroze van Saal digitaal voor mijn liefde moeder. Het zal de goede herinneringen hebben die we als een familie hebben gedeeld. Omdat we mijn moeder niet zo vaak ontmoeten zoals we dat willen, zal ze het waarderen.

  Karin Hans

  (8 mei 2017 - 17:04)

  Ik zal een fotoboek maken in linnen in de kleur lichtroze van Saal digitaal voor mijn liefde moeder. Het zal de goede herinneringen hebben die we als een familie hebben gedeeld. Omdat we mijn moeder niet zo vaak ontmoeten zoals we dat willen, zal ze het waarderen.

  Marina

  (8 mei 2017 - 14:27)

  Net terug van een heerlijke vakantie met ons gezin. De toekomst is niet zeker dus ik zou heel graag voor de kinderen een mooi album maken van deze vakantie, als herinnering aan ons gezin.

  maaike

  (8 mei 2017 - 10:26)

  Wat een leuke prijs! Ik zou nou eindelijk weleens een trouwboek willen maken. We zijn alweer 7,5 jaar getrouwd, maar dit is zo’n klus die op de kast blijft liggen. Met deze prijs ben ik wel verplicht een mooi boek te maken, haha!

  Joanne

  (7 mei 2017 - 21:06)

  O wat super leuk zeg, ik had nog nooit van die site gehoord.
  Mijn zoontje is net 2 geworden en heeft al 11 fotoboeken. Ben wel eens toe aan een andere website en software.. ik zou als ik het zou winnen heel graag zijn 12e fotoboek willen maken 🙂

  Marja

  (7 mei 2017 - 14:56)

  Ik doe mee om een mooi boek te maken over mijn kids

  Annemieke

  (7 mei 2017 - 12:20)

  Wat een mooie fotoboeken kan je daar ontwerpen! Ik doe graag mee!

  Nikki

  (7 mei 2017 - 09:58)

  Dat klinkt als een mooi boek! Vooral dat hij plat open kan is erg praktisch!
  Ben al een tijdje bezig met fotos uitkiezen van mn zoontje en heb erg zitten twijfelen over waar ik een boek zal laten maken… en kwam er maar niet uit. Deze ziet er erg mooi uit!

  Marian van Trigt

  (6 mei 2017 - 21:41)

  Doos vol dan moet ik ze in gaan plakken, leuke klus en resutltaat

  Anne Dierselhuis

  (6 mei 2017 - 12:52)

  Ik ben al maansen fotos aan het verzamelen, opgeslagen op telefoon, pc, externe harde schijf, cloud en op dvd. Ik ben zo bang dat mijn pc weer crasht, dit is me gebeurt toen zoonlief 8 weken oud was dus alle foto’s zijn verloren gegaan, erg zonde, en heel veel om gehuild. Dus nu alles 5x opgeslagen maar nog niets afgedrukt, zonde eigenlijk dus misschien dat zo’n mooie prijs de oplossing is 😉

  Maaike ten Hoor

  (6 mei 2017 - 12:45)

  Ik doe graag mee! Ik zou graag een fotoboek voor mijn moeder willen maken over haar eigen leven, dus met foto’s van vroeger en foto’s van nu…

  Myrthe

  (5 mei 2017 - 22:30)

  Ik zou het tegoed gebruiken om een fotoboek te maken van het leven van onze (inmiddels overleden) hond. We vinden het jammer dat we de foto’s alleen digitaal hebben. Het zou leuk zijn om het fotoboek in de woonkamer te hebben liggen, dan kunnen we het gewoon inkijken wanneer we daar behoefte aan hebben. Het zou een goede afsluiting zijn en een héle mooie nagedachtenis!

  Nancy van Heck

  (5 mei 2017 - 21:55)

  Ik doe erg graag mee met deze mooie fijne actie ik zou graag een fotoboek vol met herinneringen maken die ik heb van de bezoek momenten die ik met mijn lieve zoontje heb maak ook met mooie momenten die ik met mijn honden beleef.

  Femke Dekker

  (5 mei 2017 - 21:51)

  Jaaaa… Ik zou heel graag een boek maken met foto’s van de kinderen in en bij ons huis, want we gaan binnenkort verhuizen en vind dit dan een mooie herinnering voor de kinderen.

  Eveline

  (5 mei 2017 - 21:25)

  Jaaa! heel graag! Ik wil echt het baby-album maken, en ook mijn zwangerschapsalbum en ook nog een album van wat vakanties en, en, en…. Ok, genoeg te doen dus!

  marleen

  (5 mei 2017 - 20:07)

  Ik zou het kado doen aan mijn moeder. Trotse oma. Van inmiddels 4 kleinkinderen. Waarvan eentje een sterretje is geworden.

  Anneliese de Waal

  (5 mei 2017 - 17:11)

  Ik zou graag een Babyalbum willen maken voor mijn dochtertje Sam, zou erg leuk zijn om voor haar een Babyalbum te maken, voor later.

  Mirjam Hellingman

  (5 mei 2017 - 15:59)

  Eerlijk is eerlijk. Voor mijn zoon heb ik een prachtig babyalbum gemaakt, maar voor mijn tweelingdochters… Ik schaam me diep…

  Maaike

  (5 mei 2017 - 07:11)

  Ik zou een fotoboek maken voor mijn zoontje.
  Ik heb alleen zijn 1e jaar pas af, en volgende week start hij al op de basisschool 🤔
  Ik zou kiezen voor een fotoboek met linnen kadft, omdat je bij Saal Digitaal er ook echt een plaatje op kan drukken ipv alleen tekst

  cbdkl

  (4 mei 2017 - 17:18)

  Zou graag een fotoboek maken aan het einde van het jaar van ons gezin, inclusief foto’s van ons bedrijf en onze hond. Gewoon een jaarboek.

  Michael noo

  (4 mei 2017 - 11:09)

  wij zouden de eerste foto’s van de geboorte van ons dochtertje hierin willen vereeuwigen.. Is nu 7 maanden dus zou erg leuk zijn

  Saskia Munneke

  (4 mei 2017 - 08:33)

  Met de producten van Saal Digital ben ik nog niet bekend, maar na het zien van hun website heb ik hoge verwachtingen. Als gezin en familie ondernemen we veel leuke dingen met elkaar en die momenten leg ik graag vast op de foto. Wat zou het geweldig zijn om een fotoboek te maken vol met mooie herinneringen!

  anja

  (3 mei 2017 - 21:18)

  leuk om eens wat met de foto’s op de telefoon te doen om ze echt blijvend te behouden

  Sandra

  (3 mei 2017 - 20:59)

  Mijn dochter is naar Duitsland geweest met school, ik zou daar een mooi album van willen maken 🙂

  Will

  (3 mei 2017 - 20:22)

  Ik heb vijf heerlijke ondeugende kleinkinderen en wat zou het fijn zijn om een leuk fotoalbum te maken met al hun ondeugende strekenfoto’s .
  Ik heb er nogal wat, zó leuk.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

  anja

  (3 mei 2017 - 19:58)

  gave actie, mijn vriend en ik willen graag nog samen een boek maken

  Amy

  (3 mei 2017 - 18:26)

  Ik wil deze super prijs graag cadeau doen aan mijn vriendin, ze is zwanger van haar eerste kindje en kan hiermee een super leuk baby boek maken.

  leonie schiphorst

  (3 mei 2017 - 18:15)

  Ik doe graag mee! Ik zou graag een album willen maken met alle familiefotos nu de grootouders er nog zijn.

  Jan

  (3 mei 2017 - 17:31)

  Super om onze gezinsvakantie eens op deze manier vastteleggen.

  Marita

  (3 mei 2017 - 12:35)

  Mijn zoontje wordt in mei 1 jaar ,ik wil graag zo’n mooi fotoboek maken

  Brit Weijers

  (3 mei 2017 - 12:21)

  Zou mooi zijn voor de foto’s van de kleinkinderen.

  Bodil

  (3 mei 2017 - 12:07)

  Wauw, wat een boel (mooie!) opties zeg!
  Lijkt me prachtig om van al onze vakantiefoto’s, op chronologische volgorde de favorieten in één boek te hebben. Tot nu toe dan… to be continued 😉 😀

  Nina Mol

  (3 mei 2017 - 05:30)

  Ik doe graag mee om voor moederdag een mooi album te maken!

  Matanga

  (2 mei 2017 - 20:38)

  Voor mijn ouders zou ik een album van de eerste twee jaar van mijn dochter willen maken.

  Jacques Leliveld

  (2 mei 2017 - 20:28)

  een soort verslag van mijn eigen jeugdfoto’s t/m het eindresultaat van gezinnen en kleinkinderen.. een soort mini stamboom. Ben benieuwd

  Lieke van Veen

  (2 mei 2017 - 18:11)

  Wauw geweldige winactie. Ik heb nog een heleboel foto’s samen met mijn vriend, waar ik graag een fotoalbum van zou willen maken. Ik doe heel graag mee.

  Linda

  (2 mei 2017 - 13:02)

  Ik doe heel graag mee. Ik heb al en fotoboek van mijn gezin, dus als ik deze zou winnen zou ik die vullen met foto’s van mijn huisdieren. En paar van die zijn helaas overleden dus als iets gebeurt met mijn telefoon of computer ben ik sommige foto’s kwijt…

  Patricia de crom

  (2 mei 2017 - 11:35)

  Ik zou hem gebruiken om als binnenkort de babyshower van mijn zusje Is geweest daar een leuk foto boek van te maken en die als herinnering aan mijn zusje te geven

  Iris

  (2 mei 2017 - 10:31)

  Jaaaaaaaaa, ik moet nog beginnen aan het fotoalbum van mijn dochter die alweer ruim een half jaar oud is

  melissa

  (2 mei 2017 - 10:03)

  Heel leuk, zoieso maak ik jaarlijks een album; apart van beide kids. Maar ook nog losse boeken voor mijn ouders. dus nog genoeg te doen dit jaar!

  Tamara

  (2 mei 2017 - 10:00)

  Leuk! Ik zou dan eindelijk het album gaan maken van het eerste jaar van mijn zoon.

  rinaldo dissel

  (2 mei 2017 - 08:55)

  mijn vrouwtje loopt erg achter met de fotoboeken van de verjaardagen van de kids hop dat ze Door zon gratis boek weer snel verder gaat

  Annemieke

  (2 mei 2017 - 04:24)

  Ik zou een fotoboek maken voor onze dochter. Doe graag mee!

  Marianne

  (1 mei 2017 - 16:49)

  We hebben laats heel wat foto’s verzameld voor de 50-jarige bruiloft van mijn schoonouders. Meer dan de helft waren van voor het digitale tijdperk. Kiekjes van vroeger van onze ouders. We hebben al deze foto’s opnieuw gefotografeerd. Het lijkt me geweldig om de mooiste te bundelen in een mooi album.

  amanda

  (1 mei 2017 - 14:20)

  ooo super leuk. ik moet nog een fotoalbum maken van mij zoontje:)

  Tamara

  (30 april 2017 - 21:57)

  een mooi babyalbum voor Lois!

  Linda Post

  (30 april 2017 - 19:34)

  Dat is een gemakkelijke vraag! Ik zou een babyalbum voor mijn dochter Fenna maken. Ze is op 10 oktober j.l. geboren, dus ze heeft nog geen fotoboek, maar mama heeft al wel heeeeeel veel leuke foto’s!

  Eszter Baranyai

  (30 april 2017 - 10:59)

  Met de prijs zou ik een babyboek maken voor onze tweede dochter Rosa ♡

  linda

  (29 april 2017 - 23:10)

  mijn kinderen zijn van een donor en de arts is een paar weken geleden overleden en heeft zich niet aan de regels gehouden want ipv max 5 kinderen hebben mijn kinderen al tussen de 20 en de 30 half broertjes en zusjes. Ze hebben er al heel wat ontmoet en wonen echt van Brabant tot aan haast groningen . Dus ze zien ze weinig dus een foto boek zou echt waanzinnig zijn. Dit zou voor mij het mooiste moederdag cadeau zijn want volgens de afspraken zouden ze geen halfjes gehad hebben maar heel vreemd nu ze er wel zijn voelt het als klik en horen ze zo erbij

  Anna

  (29 april 2017 - 20:55)

  Wooooowww te gek! Ik doe graag mee 😁😁

  Facebook: An Na

  Ling

  (29 april 2017 - 20:07)

  Ik zou graag een vakantieboek willen maken waar ik terug kan bladeren. Ik hoop op een kans.

  elisabeth maria martina

  (29 april 2017 - 20:06)

  daar zou ik een mooi album van kleinzoon quinn van willen maken

  karin

  (29 april 2017 - 15:35)

  Ooh dit zou heel fijn zijn! Mijn zoontje is nu een halfjaar oud, zijn foto’s die in een boek komen zijn al uitgezocht maar ik was nog op zoek naar een fijn programma met de juiste kwaliteit voor het boek. Dat moet wel lukken bij Saal Digital. Ik zou dus voor een babyboek gaan 🙂

  Marijke

  (29 april 2017 - 14:47)

  Ik heb nog een hoop mooie vakantiefoto’s die ik graag in een album zou willen hebben!

  Marian B

  (29 april 2017 - 12:08)

  Ik loop een beetje achter met fotoboeken maken… Dit is mooie motivatie om er weer aan te beginnen. Krijg er nu ineens zin in 😉 Als eerste ga ik aan de slag met een boek voor/van mijn dochtertje!

  Marjolein

  (29 april 2017 - 09:11)

  Leuk! Moet nog steeds beginnen aan 1e fotoalbum voor mijn dochter. Dit jaar ‘mijn’ eerste moederdag, zou leuk zijn als ik win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *