Win: 30 euro shoptegoed bij Greetz

Win: € 30 shoptegoed bij Greetz om bijvoorbeeld uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje te bestellen (geldig tot 31 december 2018).

We hebben een winnaar! Gefeliciteerd Nienke, je krijgt een mailtje.
Wanneer: 20 juli tot en met 13 augustus 2018
Hoe: Laat weten via een reactie wanneer jij uitnodigingskaarten wilt versturen.

What's on mama's mind kaartjeposten

Uitnodigingen voor een kinderfeestje

Bij Greetz kun je uitnodigingskaarten personaliseren en laten drukken voor de allerleukste kinderfeestjes. Heeft jouw kindje nog een kinderfeestje op de planning dit jaar? Met de 30 euro shoptegoed kun je bijvoorbeeld een heel hoop leuke uitnodigingen bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten direct bij de vriendjes of familie thuis te laten bezorgen. Het kaarttegoed hoeft niet in één bestelling besteed te worden, het tegoed blijft gekoppeld aan de code tot aan het eind van dit jaar.

Er is super veel mogelijk van enkele kaart tot dubbele kaart, met foto of met een favoriete afbeelding. Je kan ze dusdanig personaliseren dat ze bij de vriendjes van je kindje thuis worden bezorgd. Of je laat in een keer een hele hoop afdrukken en je deelt ze zelf uit. Nu in de zomervakantie zien ze elkaar niet op school, dus dan is het helemaal handig als je de kaartjes thuis kan bezorgen.

Steeds vaker gelden er regels op school, misschien zag je het wel bij de Luizenmoeder, waardoor kinderen uitnodigingskaarten niet meer op het schoolplein mogen uitdelen. Dit doen ze om te voorkomen dat andere kinderen teleurgesteld zijn, omdat ze nooit uitgenodigd worden voor feestjes. Wat niet weet, wat niet deert. Dus mochten ze niet zien dat er een feestje is, zijn ze ook niet verdrietig dat ze niet worden uitgenodigd.

Hoe doen jullie dit met een kinderfeestje? Mijn zoontje is nu vier jaar, als hij straks vijf jaar wordt mag hij van ons vijf vriendjes uitnodigen. Wat we gaan doen weten we nog niet. We sturen ook uitnodigingskaarten naar opa en oma en onze vrienden, want in het weekend wordt er ook nog feest gevierd met de familie en vrienden.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

59 reacties op “Win: 30 euro shoptegoed bij Greetz

  Nienke

  (13 augustus 2018 - 22:35)

  Oe! Maar dát zou gaaf zijn! Onze puber geeft na de zomer een feestje en uitnodigingen laten bezorgen ipv zelf rondbrengen? Dat deed nog niemand! Dit tegoed zou dan ook zeer welkom zijn!

  Leoni

  (13 augustus 2018 - 21:24)

  Super leuk om een gezellige kaarten te maken/versturen voor feestjes en verjaardagen.

  Auke

  (13 augustus 2018 - 21:13)

  Tof, ik gebruik altijd greetz.nl. Mijn favo kaartensite!

  Anna

  (13 augustus 2018 - 20:06)

  voor een feestje voor mijn zoontje verstuur ik graag leuke uitnodigingen

  Jade

  (13 augustus 2018 - 19:32)

  Ik verstuur heel graag kaartjes naar vriendinnen, collega’s en mijn ouders. 30 euro is mooi meegenomen. Daar kan ik toch al snel 8 mensen blij mee maken.

  Nelly

  (13 augustus 2018 - 18:50)

  Leuke uitnodigingen voor de verkaardag van mijn dochter

  Karin Rovers

  (12 augustus 2018 - 12:02)

  Ik wordt 50 dit jaar, moet ook goed gevierd worden , met leuke uitnodigingen.

  Sandra Benedick Elzinga

  (11 augustus 2018 - 16:54)

  Ik doe graag mee omdat mijn ADD er meestal voor zorgt dat ik verjaardagen vergeet
  Een account op greetz geeft me ook eem mailtje als iemand jarig is 🙂 Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *