Win: 30 euro shoptegoed bij Greetz

Win: € 30 shoptegoed bij Greetz om bijvoorbeeld uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje te bestellen (geldig tot 31 december 2018).

We hebben een winnaar! Gefeliciteerd Nienke, je krijgt een mailtje.
Wanneer: 20 juli tot en met 13 augustus 2018
Hoe: Laat weten via een reactie wanneer jij uitnodigingskaarten wilt versturen.

What's on mama's mind kaartjeposten

Uitnodigingen voor een kinderfeestje

Bij Greetz kun je uitnodigingskaarten personaliseren en laten drukken voor de allerleukste kinderfeestjes. Heeft jouw kindje nog een kinderfeestje op de planning dit jaar? Met de 30 euro shoptegoed kun je bijvoorbeeld een heel hoop leuke uitnodigingen bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten direct bij de vriendjes of familie thuis te laten bezorgen. Het kaarttegoed hoeft niet in één bestelling besteed te worden, het tegoed blijft gekoppeld aan de code tot aan het eind van dit jaar.

Er is super veel mogelijk van enkele kaart tot dubbele kaart, met foto of met een favoriete afbeelding. Je kan ze dusdanig personaliseren dat ze bij de vriendjes van je kindje thuis worden bezorgd. Of je laat in een keer een hele hoop afdrukken en je deelt ze zelf uit. Nu in de zomervakantie zien ze elkaar niet op school, dus dan is het helemaal handig als je de kaartjes thuis kan bezorgen.

Steeds vaker gelden er regels op school, misschien zag je het wel bij de Luizenmoeder, waardoor kinderen uitnodigingskaarten niet meer op het schoolplein mogen uitdelen. Dit doen ze om te voorkomen dat andere kinderen teleurgesteld zijn, omdat ze nooit uitgenodigd worden voor feestjes. Wat niet weet, wat niet deert. Dus mochten ze niet zien dat er een feestje is, zijn ze ook niet verdrietig dat ze niet worden uitgenodigd.

Hoe doen jullie dit met een kinderfeestje? Mijn zoontje is nu vier jaar, als hij straks vijf jaar wordt mag hij van ons vijf vriendjes uitnodigen. Wat we gaan doen weten we nog niet. We sturen ook uitnodigingskaarten naar opa en oma en onze vrienden, want in het weekend wordt er ook nog feest gevierd met de familie en vrienden.

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

59 gedachten over “Win: 30 euro shoptegoed bij Greetz

 • 13 augustus 2018 om 22:35
  Permalink

  Oe! Maar dát zou gaaf zijn! Onze puber geeft na de zomer een feestje en uitnodigingen laten bezorgen ipv zelf rondbrengen? Dat deed nog niemand! Dit tegoed zou dan ook zeer welkom zijn!

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2018 om 21:24
  Permalink

  Super leuk om een gezellige kaarten te maken/versturen voor feestjes en verjaardagen.

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2018 om 21:13
  Permalink

  Tof, ik gebruik altijd greetz.nl. Mijn favo kaartensite!

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2018 om 20:06
  Permalink

  voor een feestje voor mijn zoontje verstuur ik graag leuke uitnodigingen

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2018 om 19:32
  Permalink

  Ik verstuur heel graag kaartjes naar vriendinnen, collega’s en mijn ouders. 30 euro is mooi meegenomen. Daar kan ik toch al snel 8 mensen blij mee maken.

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2018 om 18:50
  Permalink

  Leuke uitnodigingen voor de verkaardag van mijn dochter

  Beantwoorden
 • 12 augustus 2018 om 12:02
  Permalink

  Ik wordt 50 dit jaar, moet ook goed gevierd worden , met leuke uitnodigingen.

  Beantwoorden
 • 11 augustus 2018 om 16:54
  Permalink

  Ik doe graag mee omdat mijn ADD er meestal voor zorgt dat ik verjaardagen vergeet
  Een account op greetz geeft me ook eem mailtje als iemand jarig is 🙂 Ideaal!

  Beantwoorden
 • 10 augustus 2018 om 19:53
  Permalink

  Ik zou graag uitnodigingskaarten versturen voor de verjaardag van mijn meisje ♥

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2018 om 16:01
  Permalink

  Dat zou mooi uitkomen wij gaan 1 december 2018 verhuizen, en dan zou het super zijn als ik verhuiskaarten kan sturen wat een super actie van Greetz, ik ga heel hard duimen.

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2018 om 00:52
  Permalink

  Mijn dochter word in oktober 9 en daarvoor willen we natuurlijk al haar vriendinnen op een leuke manier uitnodigen.

  Beantwoorden
 • 31 juli 2018 om 10:53
  Permalink

  Hi Kim,

  Wat een leuke winactie! Ik ben gek op kaartjes sturen, dit vind ik nog leuker dan ze zelf ontvangen. Zo stuur ik mijn vriendinnen, partner en familie regelmatig een kaartje. Maar ook mijn zoontje stuur ik kaartjes, gewoon via de post. Deze bewaar ik allemaal voor later zodat hij jaren aan herinneringen meekrijgt. Daarbij is het ook erg lief om dat vrolijke snoetje te zien wanneer er een kaartje voor hem in de brievenbus ligt. Hij wordt bijna 3, en deze die-hard kaartenfan maakt dus ook altijd de uitnodigingen via Greetz. Dit zou een heel welkom shoptegoed zijn waar we zeker gebruik van zullen maken.

  Fijne zomer gewenst! Liefs, Carmen

  Beantwoorden
 • 30 juli 2018 om 18:43
  Permalink

  Gelijk na de zomervakantie (dus eind augustus) wil ik uitnodigingen versturen voor het kinderfeestje van mijn dochter. Gister was ze jarig 😀

  Beantwoorden
 • 29 juli 2018 om 13:24
  Permalink

  Mijn buurjongetje (oppaskindje) wordt binnenkort 4. We zouden de uitnodigingen gaan knutselen, maar het is nog leuker om samen online uitnodigingen te maken. Dan knutselen we de slingers wel.

  Beantwoorden
 • 29 juli 2018 om 13:07
  Permalink

  In october want dan wordt mijn neefje 4 jaar en straks daarna gaat hij naar de basisschool!

  Beantwoorden
 • 28 juli 2018 om 06:37
  Permalink

  Binnenkort zijn we samen 100 jaar. Een feestje waard waar we een mooie uitnodiging voor gaan maken.

  Beantwoorden
 • 26 juli 2018 om 10:50
  Permalink

  Ik zou graag uitnodigingen versturen als straks het perspectief van ons pleegdochtertje duidelijk is en dus duidelijk is dat ze bij ons op zal groeien… Een bijzondere gelegenheid, dat vraagt om een feestje ookal vergeten we nooit dat er aan de andere kan ook een vader en moeder heel verdrietig zullen zijn…

  Beantwoorden
 • 26 juli 2018 om 09:42
  Permalink

  Mijn zoontje is deze maand jarig. Hij wordt 5 zelf is hij nog nooit op een kinderfeestje geweest. Na de zomervakantie gaan we zijn feestje organiseren. Hoeveel kinderen mogen komen hangt er van af wie hij wil uitnodigen. Zijn het er te veel dan gaan we regels stellen.

  Beantwoorden
 • 26 juli 2018 om 07:30
  Permalink

  Mijn zoontje mag altijd zoveel vriendjes uitnodigen als hij wil, maar we passen daar dan ook het feestje op aan. Als het er bv 10 zijn, dan gaan we iets doen dat niet veel geld kost. Bij 3 of 4 kunnen we wat ondernemen dat wat duurder is.

  Beantwoorden
 • 25 juli 2018 om 22:12
  Permalink

  Dochter doet niet liever dan postbode spelen, met dit tegoed kan ze weer wat kaarten bezorgen.

  Beantwoorden
 • 25 juli 2018 om 13:43
  Permalink

  Begin december, de feestmaand, nodigen wij dit jaar 20 moeders en hun kids uit om een prachtig feestpakket op te komen halen. Het gaat hier om moeders die het om uiteenlopende redenen even financieel niet kunnen bolwerken. Door de vaak schrijnende situaties verdienen zij wel een hart onder de riem. Met de kaarten van Greetz kunnen wij deze personaliseren en afstemmen, hoe leuk! Aangezien wij volledig afhankelijk zijn van giften in de vorm van natura is jou prijs hartstikke welkom!

  Beantwoorden
 • 25 juli 2018 om 07:30
  Permalink

  Mijn dochter is eind september jarig en dan is het natuurlijk echt tijd voor een feestje. En wat leuk als we dan zulke uitnodigingen zouden kunnen sturen!

  Beantwoorden
 • 24 juli 2018 om 16:55
  Permalink

  Dit is een heel leuk idee om gepersonaliseerde uitnodigingen via Greetz.nl te bestellen en die natuurlijk dan bij ons thuis te laten bezorgen. Zo kunnen mijn kids de uitnodigingskaarten zelf uitdelen.

  Beantwoorden
 • 24 juli 2018 om 11:20
  Permalink

  Ik woon al meer dan 10 jaar niet meer in Nederland. Maar helaas ben ik na al die jaren nog steeds niet in staat om kaarten voor vrienden en familie in Nederland op tijd op de bus te doen. Het tegoed zou super zijn zodat mijn dochter van 7 mooi op tijd kaarten kan maken voor met kerst naar de familie en vrienden te sturen. Wie weet zijn ze dit jaar dan wel op tijd 😉

  Beantwoorden
 • 24 juli 2018 om 08:39
  Permalink

  Mijn zoontje is jarig in oktober en ik vind dit een hele leuke manier om de kaarten te versturen.

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 20:52
  Permalink

  Jaaaaaaa!! Voor de uitnodigingen voor de eerste verjaardag van onze kleine man!!!!!

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 19:48
  Permalink

  Mijn kleine meid wordt over 4 weken 6 jaar.
  Met dit tegoed kan ik leuke uitnodigingen verzenden!

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 18:23
  Permalink

  Ik stuur uitnodigingen voor de verjaardag van de kinderen en met kerst. Het tegoed van Greetz zou fijn zijn omdat wij ook de vakantiekaarten met Greetz versturen. Nu maar duimen.

  Beantwoorden
  • 23 juli 2018 om 18:40
   Permalink

   op 3 december word mijn zoontje ook 5. Hij begon van de week al over zijn verjaardagsfeest.
   ik zelf was eigenlijk meer bezig met de vakantiestress. het leeft dus nogal;)
   Lijkt me leuk als we de uitnodigingen echt via de post kunnen versturen… want wie krijgt er nog echte post? bijna niemand en de kids al
   helemaal niet!

   Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 17:34
  Permalink

  Jaaa! op school geldt inderdaad het luizenmoeder protocol, geen uitnodigingen op school uitdelen. Dus handig als het via greetz kan!

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 13:50
  Permalink

  Ik heb uitnodigingskaartjes nodig voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter in september, samen een mooie keus maken en al haar vriendinnetjes uitnodigen met dit fijne Greetz te goed!

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 13:49
  Permalink

  Mijn zoon is 30 Juli a.s.jarig.
  Na de zomervakantie viert hij zijn feestje dus die uitnodigingen komen goed uit.

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 11:35
  Permalink

  Ik ga bij de komende trekking de jackpot winnen van de staatsloterij. Ik verstuur graag uitnodigingen voor de housewarming van de boerderij die ik heb gekocht daarna.

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 09:16
  Permalink

  Onze oudste zoon Berend word 13 op 13 november
  Onze jongste zoon Martin word 9 op 3 januari.
  We zouden deze uitnodigingen zeker voor beide verjaardagen gebruiken. Super leuk.

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 08:51
  Permalink

  Super leuk ! 9 september word onze zoon 10 jaar en we willen dit jaar een suprise party geven .
  Het lijkt me erg leuk om de visite op deze manier uit te nodigen.

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 08:35
  Permalink

  In september wordt onze dochter 4 jaar. Een nieuwe mijlpaal nu ze straks naar school gaat. Dát vraagt om een groots verjaardagsfeest inclusief een ouderwetse uitnodiging op de mat. Met Greetz gaan we daar een prachtig en feestelijk exemplaar van maken!

  Beantwoorden
 • 23 juli 2018 om 05:40
  Permalink

  ???Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige bedrag aan Greetz tegoed voor mijn lieve nichtje willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij een leuke Greetz kaart en verrassing maakt iedereen megablij ? ze is bijna jarig in Augustus het zou een geweldig cadeau voor haar zijn ? nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit shoptegoed zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van het liefste nichtje beginnen ??? fijne maandag ?

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 20:34
  Permalink

  Mijn man is 1 September weer jarig en mocht ik winnen dan zou ik het shoptegoed aan uitnodigingen voor zijn verjaardag besteden

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 17:47
  Permalink

  Ik vergeet heel vaak om een kaartje te sturen en zodra ik er achter kom is het al te laat en dus erg onattent. Met dit tegoed kan ik de kaartjes voor het hele jaar alvast klaarzetten en iedereen op gepaste wijze feliciteren!

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 17:35
  Permalink

  Heel leuk voor de bedank kaarten te versturen aan belangrijke personen na onze bruiloft

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 15:45
  Permalink

  Ik doe graag mee om uitnodigingen te versturen voor als mijn kleinzoon Ronan 2 jaar wordt! En ik maak (ontwerp) ze zelf.

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 12:25
  Permalink

  mijn kleinkinderen geven de uitnodigingen voor hun verjaardagsfeestje in de klas ter plaatse af aan de vriendjes die mogen komen

  dus het shoptegoed is welkom om mooie uitnodigingen te kiezen

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 12:08
  Permalink

  Onze dochter wordt in september 1 jaar. Uitnodigingen via Whatsapp sturen is lekker makkelijk, maar niet echt leuk. Op de website van Greetz hebben ze zulke leuke kaarten om familie en vrienden uit te nodigen! Die €30 zullen hier goed besteed worden!

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 11:09
  Permalink

  Mijn dochtertje wordt begin oktober 4 jaar en dan mag zij haar allereerste verjaardagsfeestje geven voor vriendjes en vriendinnetjes. Ze kan nu al niet meer wachten totdat ze 4 wordt dus het zou erg leuk zijn om samen met haar een uitnodiging uit te kiezen voor haar feestje.

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 10:31
  Permalink

  Leuk, om mooie uitnodigingskaarten naar de kinderen en kleinkinderen te sturen, voor de Kerstbrunch.
  Worden vast hele leuke originele kaarten.
  Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 10:25
  Permalink

  Zou leuk zijn voor uitnodigingen als mijn man 60j wordt

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 22:37
  Permalink

  Tot nu toe hebben we zelf uitnodigingskaartjes gekocht en geschreven maar het is natuurlijk ook een heel erg leuk idee om gepersonaliseerde uitnodigingen via Greetz te bestellen. En die natuurlijk dan bij ons thuis te laten bezorgen, want mijn kinderen vinden het zelf erg leuk om met de fiets de uitnodiging rond te brengen. Mijn dochter wordt 7 maar ik denk dat ze 5 vriendinnetjes uitnodigt (tenzij ze zelf weer extra wordt uitgenodigd, dan komen er wellicht weer extra kinderen bij, maar 7 kinderen vind ik de max. voor een kinderfeestje.

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 22:04
  Permalink

  Super voor onze dochter haar verjaardag, echt een feestje nog niet, maar een uitnodiging is toch wel heel leuk met een kinderverjaardag. Kan ze mooi op tijd bestellen en dan zelf op de post doen voor begin januari! 😉

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 20:28
  Permalink

  Mijn zoontje heeft dit jaar zijn kinderfeestje al gevierd. Mijn dochtertje is hier nog te jong voor. Wel is nog jarig dit jaar, het lijkt me erg leuk om voor haar verjaardag uitnodigingskaarten te versturen naar familie en vrienden.

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 20:00
  Permalink

  ja super kunnen wij goed gebruiken, mijn meisje wordt op vakantie 5 en ik 36 dit vieren wij samen na de zomervakantie dus een leuke uitnodiging versturen zou top zijn, maar ook mijn tante die geopereerd is aan haar oogleden en wat helaas met complicaties heeft gekregen kan ik dan een extra kaartje sturen.

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 19:52
  Permalink

  Geweldig! Wij geven dit jaar een Halloween feest en daar moeten nog uitnodigingen voor de deur uit daar zou dit tegoed dus goed voor van pas komen! ?

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 18:28
  Permalink

  Dat zou mooi zijn ! We zouden het vriendinnetje van mijn dochter ,die helaas vaak naar het prinses maxima centrum moet, heel blij maken met leuke vrolijke kaarten !

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 17:23
  Permalink

  de kleinkinderen vinden het helemaal te gek als ze een kaart op hun vakantieadres van oma ontvangen, dat verwachten ze niet en daar verras ik ze elk jaar heel graag mee

  Beantwoorden
 • 20 juli 2018 om 17:09
  Permalink

  Ik maak heel graag kans op dit tegoed. Ik stuur bijna wekelijks een kaartje, naar jarige nichtjes en neefjes of naar oma van ruim 90. Die zit echt te wachten op post. Met dit tegoed kan ik flink wat kaartjes aanmaken voor haar en er elke week een laten bezorgen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *