Balan Wonderworld – Nintendo Switch PEGI 7

Alleen de afbeelding op het hoesje van deze game grijpt al je aandacht. Balan Wonderworld is een prachtige game. Magische en mysterieus en zeer actief. Ga op zoek naar de perfecte kostuums. Echt geluk is een avontuur! Leo en Emma moeten door 12 droomachtige levels reizen en meer dan 80 verschillende kostuums ontdekken. Ga jij het avontuur aan in dit prachtige Nederlandstalige spel. Dat Nederlandstalige benadruk ik even, omdat ik zelf merk dat mijn 7-jarige daar veel meer plezier aan kan beleven, dan wanneer de games in het Engels zijn. De jongere kinderen kunnen dit dus zeker waarderen. Het spel heeft een PEGI 7 classificatie. Hierover lees je meer in mijn Nintendo Switch spellen 2021 blog.

Balan Wonderworld – Nintendo Switch

Balan Wonderworld Nintendo Switch

De 3D-platformer BALAN WONDERWORLD™ is nu overal verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®. Deze volledig Nederlandstalige game neemt spelers mee op een magisch en muzikaal avontuur zoals ze dat nooit eerder beleefden.

In BALAN WONDERWORLD trekken spelers met hoofdrolspelers Leo en Emma door de magische landen van Wonderworld. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven. Het avontuur is geschikt voor een enkele speler, maar kan ook samenwerkend met een tweede speler worden doorlopen, waarbij ze de vaardigheden van kostuums op creatieve manieren kunnen combineren om vijanden te verslaan.

Bekijk hier de A Hero or Two-trailer op YouTube:

BALAN WONDERWORLD heeft een classificatie van PEGI 7 en is uitgekomen op PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®. De game is hier beschikbaar voor pre-orders: . Fysieke exemplaren worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *