De beste tips voor een schoon huis

What's on mama's mind kinderbedNou,wie heeft de beste tips voor een schoon huis, met kinderen dan?

Een nieuwbouwhuis schoonhouden is geen ondankbare taak. Aangezien alles nog zo nieuw is kun je het makkelijk weer terugbrengen naar die staat na een poetsbeurt.

Wel is het een flink karwei, vind ik. Daarnaast is het niet mijn favoriete dagtaak. Als je allebei fulltime werkt (ook als je dat niet doet eigenlijk) is het soms vervelend dat je je vrije tijd aan het huishouden moet besteden en dat terwijl je die tijd graag me je kids doorbrengt, toch?!

Wij vinden het soms best lastig en het wordt al gauw vies allemaal. Kruimelen aan tafel hoort erbij en met vieze schoenen naar binnen dat voorkom je niet altijd. Daarnaast heb je zo’n 100.000 wassen te doen op een dag. Dus poetsen geblazen.

What's on amma's mind vtech toet toetMijn favoriete hulpmiddel om het huis schoon te houden is de stofzuiger!
Een stofzuiger aanschaffen is een must natuurlijk. Mijn advies is om er daar niet zomaar op te bezuinigen als het kan. Wij hebben hem afgelopen jaar als verjaardagscadeau gekregen. Leuk cadeau toch, haha. Maar echt, een goede stofzuiger scheelt zoveel werk. Zo vaak dat wij na het eten even gauw de stofzuiger onder tafel doorhalen. Of wanneer de kinderen na het spelen in de zandbak, het huis ingaan met zand in hun kleren. Even snel met de stofzuiger en klaar is Kees!

Dus een tip van mij is een goede stofzuiger kopen. Ik heb er verder geen verstand van hoor, maar wij hebben in elk geval een fijne.

Huishoudelijke hulp
Stofzuigen blijven we vast elke dag moeten doen, maar wij starten waarschijnlijk wel met een schoonmaakster binnenkort. Zodat wij die paar uurtjes vrije tijd niet gestrest het hele huis door hoeven. Ik kijk er stiekem wel naar uit.
Toch hebben we het lang afgehouden, maar het zal ons vast veel extra tijd opleveren en een extra schoon huis!

Ik kijk er naar huis dat de leggings van mijn dochtertje niet meer zo zwart worden van het kruipen in huis, haha.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *