EK Family borrelbox van Food and Wood

Deze blog plaatste ik vooraf aan onze eerste EK wedstrijd. Inmiddels weten we natuurlijk al dat Nederland een spectaculaire overwinning heeft neergezet tegen Oekraïne. Dus heb ik hem uiteraard even geüpdatet. We wonnen met 3-2, nadat het in de rust nog 0-0 stond, dus die tweede helft wat lekker spannend, maar ook lekker als in smakelijk :).

Want, bij voetbal kijken horen hapjes en die waren bij ons goed geregeld. Het EK begon vrijdag 11 juni, dat heb je vast wel meegekregen. Heerst bij jullie al oranje koorts of moet je er nog in komen? Ik vind het sowieso ontzettend gezellig om de wedstrijden samen te kijken. Jammer dat we het nog niet op groot scherm in de stad op het terras kunnen kijken. Maar de Food and Wood EK Family box, maakt veel goed.

food and wood

Food and Wood

Ik mocht kennis maken met een EK family borrelbox van Food and Wood, zodat wij qua hapjes helemaal ontzorgt waren tijdens de eerste wedstrijd! En dat hebben we geweten. Wat een mooie gevulde box met heerlijke verse producten. Bij Food and Wood bieden ze twee verschillende type borrelboxen aan: Gekoelde borrelboxen en houdbare (ongekoelde) borrelboxen. Zij leveren borrelboxen (ook inclusief borrelplank) door heel Nederland met verskoeriers. Maar ze komen ook langs om borrelplanken op maat te verzorgen voor grotere groepen.

EK Family borrelbox

De box die wij ontvingen was de EK Family borrelbox vol met heerlijke producten. Hier op de foto’s zie je een overzicht van wat we hebben ontvangen. Het was een zeer uitgebreide borrelbox en de producten zagen er mooi en lekker uit. Het smaakte ook erg goed. Leuke variëteit van kaas en worst, maar ook aangevuld met groenten, sausjes en warme hapjes. Het paste heel mooi bij elkaar en smaakte goed. De producten zijn gekoeld verzonden en op de doos stond dat de producten tot maximaal 4 dagen na ontvangst houdbaar zijn. De doos was goed verpakt, niks was verschoven en het was ook nog eens, vanwege de keuze voor de EK family box, leuk aangekleed met oranje artikelen. Klapperende handjes van plastic, met ballonnen en slingers. Natuurlijk ook kaasbolletjes in de vorm van oranje voetballen en Celebrations in een champagnefles verpakt.

De borrelbox was erg lekker en heel uitgebreid, wij waren er heel enthousiast over en hebben er enorm van genoten. Wij bestellen wel vaker een borrelplank bij restaurants in de omgeving. De kinderen vinden dat meestal ook erg lekker en het is gezellig. Ik vond dit wel een van de meest uitgebreide boxes die we hebben ontvangen.

food and wood borrelplank

Over het EK 2021 of eigenlijk 2020

De 16e editie van het Europees kampioenschap voetbal zou ik eigenlijk van 12 juni tot en met 12 juli 2020 plaatsvinden. Dit is uitgesteld naar 11 juni 2021 tot en met 11 juli 2021, door corona.

Kijken jouw kinderen naar de voetbalwedstrijden?

Of jouw kinderen mee mogen kijken heeft vast te maken van de combinatie van hun leeftijd en jullie voetbalfanatisme. Wij hebben samen met de kinderen (5 en 7 jaar) gekeken. Ze hadden er zo’n zin in, dat we uiteindelijk toe hebben gegeven. Wel moesten ze, helaas voor hen, na de eerste helft naar bed. Maar gelukkig was het voor hun voldoende om er van te genieten. Toen het 2-0 werd vonden het wel even jammer dat zij het niet hadden gezien, maar hey, er komen vast nog meer van deze gave wedstrijden.

Wanneer speelt Nederland op het EK?

food and wood borrelplank

Zondag 13 juni speelt Nederland om 21:00 uur zijn eerste wedstrijd. Heb je jonge kinderen, dan is 21 juni het moment om samen voetbal te kijken. Die wedstrijd is om 18:00 uur ’s avonds een perfecte tijd om samen te kijken.

Nederland – Oekraine: zondag 13 juni 21:00 uur – winst voor Nederland 3-2
Nederland – Oostenrijk: Donderdag 17 juni 21:00 uur
Noord-Macedonie – Nederland: maandag 21 juni 18:00 uur

De 8ste finales (mocht Nederland dat halen) zijn op 26 t/m 29 juni 2021.
De kwartfinales zijn op 2 en 3 juli 2021.
De halve finale op 6 en 7 juli.
De finale is dan 11 juli om 21:00 uur

Benieuwd hoe jullie dit EK gaan beleven en zullen we de finale halen, dit jaar?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *