Frisse en droge sportschoenen met Shoefresh schoenendroger

Nu alle scholen en het sporten weer is opgestart voor de kinderen, word je als ouder geconfronteerd met de honderdduizend schoenen die kinderen nodig hebben. Alleen al voor school gaat het om buitenspeelschoenen, binnenschoenen (voor op het leerplein) en gymschoenen. Dan hebben wij nog hockeyschoenen, tennisschoenen, voetbalschoenen, wandelschoenen (dat is wel meer voor vakanties) en de gewone sneakers. Soms is het een ook wel inwisselbaar voor het ander, maar hier slingeren heel wat schoenen rond. Met deze indian summer ook nog aangevuld met minstens tien paar teenslippers, want op een of andere manier zwerft er hier ook altijd nog een paar slippers, per kind, rond dat niet meer past. En…ik ben zelf ook wel groot aandeelhouder van de slipper voorraad. Al die schoenen brengen mij op het volgende, mega handige, gebruiksvoorwerp waar ik vorig jaar kennis mee heb gemaakt een schoenverfrisser. Ik maakte destijds een review van Shoefresh. Shoefresh is een schoenendroger en verfrist meteen ook je schoenen en dat is handig, met al die schoenen.

Vernieuwde Shoefresh

Shoefresh opod schoenverfrisser

In mijn eerdere blog schreef ik al wat Shoefresh is (een apparaat (Shoefresh opod schoenverfrisser) dat schoenen kan drogen en reinigen (van stank, bacteriën en schimmels). Mega fijn voor na het sporten, waarbij je flink hebt gezweet in je hockeyschoenen of na een wandeling in de regen en je voeten doorweekt zijn geraakt. Ik maakte een review van en vertelde hoe je het in elkaar zet en hoe het werk. Deze week ontving ik de nieuwste versie van Shoefresh: Shoefresh opod schoenverfrisser.

Waarom een nieuwe of verbeterde versie?

Shoefresh opod schoenverfrisser

De nieuwe Shoefresh is nog mooier en beter (anders maak je natuurlijk ook geen nieuwe versie, door ontwikkelen van je producten is altijd goed).

Wat is er dan beter aan de nieuwe Shoefresh?

  • Hij reinigt en droogt beter (zelfs de hielen v/d schoenen worden nu ook meegenomen)
  • De schoenhouders zijn bewerkt met een antibacteriële coating.
  • Je kunt nu kiezen uit 3 handige programma’s: sport, sneaker & leather

Dat wilde ik natuurlijk wel uitproberen. Hoewel ik zeker tevreden ben met de vorige Shoefresh vind ik het apparaat er zeker veel mooier uitzien. Ik merk echter ook direct resultaat. De schoenen worden beter droog in totaliteit. Bij het vorige apparaat moest ik hem toch water vaker aanzetten om de schoen volledig droog te krijgen. Ook mooi dat er verschillende programma’s zijn. Zowel sport als sneakers zal ik het meest gebruiken, maar een programma voor lerenschoenen is een goede toevoeging. Het apparaat is nog altijd heel eenvoudig te bedienen. Je zet de schoenen er op en selecteert welk programma je wilt. Ik klikte voor de sportschoenen op sneakers en het programma draait standaard 30 minuten. Zodra ik het apparaat niet meer gebruik, zet ik het in de kast. Het neemt weinig plek mee; de nieuwe Shoefresh is wat dat betreft ook weer compacter.

Waar koop je Shoefresh opod Schoenverfrisser?

Shoefresh heeft een mooie website waar je veel meer informatie vindt over het product en waar je de vernieuwde en verbeterde Shoefresh opod schoenverfrisser ook kunt kopen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *