Cadeauboek: Vleugels maken de vlinder

Een prachtig cadeauboek waar je helemaal zin krijgt in het voorjaar. Met dit boek maak je van elke pagina kleurrijke kartonnen vlinders.

Vleugels maken de vlinder

vleugels maken de vlinder

Haal de lente in huis met deze kleurrijke vlinders! In dit doe- en weetjes boek vind je niet alleen uitdrukvellen waarmee je je eigen vlindermobiel kan maken maak diverse interessante weetjes over vlinders! Zo leer je ze wat ze eten en waar ze leven, maar ook welke rol ze spelen in mythen en legenden.

Het is heel eenvoudig en daarmee leuk voor jong en oud; je drukt de vlinders uit de kartonnen uitdrukvellen en schuift de onderdelen in elkaar. Zo creëer je 20 prachtige 3D modellen van de prachtige insecten. Maak er een mobiel van of stop ze weer terug in je boek. De schitterende illustraties zijn van 20 Europese vlindersoorten.

vleugels maken de vlinder

Vleugels maken de vlinder is gemaakt door Kate Read (kinderboekenillustrator) en Lauren Fairgrieve (redacteur).

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *