Cadeautips van KoopjesAap

KoopjesAap is een webshop met het motto “iets langer onderweg, maar altijd goedkoop”. Kortom, je bestelt iets wat geleverd wordt vanuit hun magazijn in het buitenland. De kosten zijn lager dan bij andere webshops, maar het neemt wat reistijd in beslag. Voor mijn dochtertjes verjaardag hadden ze een aantal leuke items, een cadeautje van KoopjesAap.

Cadeautips voor een driejarige bij KoopjesAap

Bij KoopjesAap shop je allerlei artikelen. Van huis, tuin en keuken benodigdheden tot en met babyspeelgoed. Voor een driejarige orienteer je je wat meer op het speelgoed, natuurlijk. Er staan een aantal items in de shop, een houten-letter-puzzel, maar ook klei of een zonnebril.

Verkleedkleren doktersjas en koffer

Peuter en kleuters zijn vaak gek op verkleden. Bij ons thuis ook, vanwege Carnaval hebben we een aantal leuke outfits thuis. Een koe, een carspak, ridder en brandweerman bijvoorbeeld. Voor mijn dochtertje hadden we tot nu toe een Spaanse jurk, maar ze verkleedde zich meestal in één van de pakjes van haar grote broer. Bij KoopjesAap vonden we een leuk doktersschort met mutsje en een dokterskoffertje.
Het doktersschort en het hoedje zijn van heel licht plastic. Momenteel € 4,99 bij KoopjesAap.

KoopjesAap doktersjas kind

Het dokterskoffertje kan je in verschillende kleurtjes kiezen; lichtblauw, blauw en roze. We kozen een roze, de set is heel uitgebreid. Er zitten 15 items in, van een doktersbril tot en met een spuit en stethoscoop.

KoopjesAap dokterskoffertje kinderen

De set kost nu € 13,99 bij KoopjesAap. Het materiaal is wederom plastic. Het koffertje is prima qua materiaal, het is geen hard plastic, maar stevig genoeg. Zelf denk ik dat de binnenvakken snel bij het afval zullen verdwijnen en dat alle items los in de koffer worden gedaan. Het is namelijk van dat plastic dat snel scheurt, daarnaast denk ik dat tijdens het spelen het veel makkelijker is als je alles gewoon in het koffertje stop, in plaats van dat je het in de vakjes moet doen.

roze dokterskoffertje meisjes KoopjesAap

Walkie Talkie voor kinderen

De Walkie Talkie is leuk voor mijn dochtertje en haar grote broer. Eigenlijk zocht ik deze vooral voor hem uit. Hij had ze al een keertje bij zijn neefje gezien en kan er leuk mee spelen met zijn zusje, maar ook met zijn vriendjes. De walkietalkies zijn verkrijgbaar in roze, geel en blauw. We kozen de blauwe. Het bereik gaat tot 5 km, dus daar kan je ook buiten leuk mee spelen. Dat hebben we nog niet uitgeprobeerd. De walkie talkie beschikt over 22 kanalen en je hebt daardoor weinig ruis, al vinden de kinderen dat niet zo erg. Er moeten 4 AAA batterijen in, die zijn niet inbegrepen. De kinderwalkietalkies kosten nu € 34,99. Er is ook een goedkope walkie talkie bij KoopjesAap te vinden die 50 meter afstand overbrugt, wat voor kinderen vaak ook voldoende is. Dan betaal je € 11,99.

kinderwalkietalkies blauw

Kinderopduikset zwembad

De kinderopduikset heb je vast weleens in het zwembad gezien, van die dingen die je op kunt duiken in het water. Op vakantie zagen we ze veel. Het zijn balletjes met lintjes eraan; een soort waterplantjes met een bolletje van verzwaard plastic. Je gooit ze in het zwembad en je kinderen kunnen ze opduiken. Afgelopen zomervakantie zijn mijn kinderen veel bezig geweest met dit soort spelletjes. Duikbrilletjes op en opvissen maar. De opduikset kost € 8,99 bij KoopjesAap.

kinderopduikset zwembad

Kortom, een gevarieerd aantal cadeautips van KoopjesAap, ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Verzending KoopjesAap

Bij KoopjesAap duurt de verzending gemiddeld zo’n 20 dagen. Bij ons was het er vrij snel, geloof dat het er in iets minder dan een week was. Wel kregen wij de producten allemaal los verstuurd. Dus 4 pakketjes. De keuze hiervoor is dat KoopjesAap je graag zo snel mogelijk je producten bezorgt. Dus is er iets klaar om te verzenden, dan wordt het verzonden. Zo hoef je niet te wachten tot alle items er zijn.
De paketjes zijn verpakt in een zakje, herkenbaar als je wellicht eerder van bijvoorbeeld een Chinese webshop hebt besteld. Het was allemaal netjes verpakt en we mogen niet klagen over snelheid. Zelf hoef ik niet per se altijd alles zo snel mogelijk. Dus voor mij zou een optie handig zijn “verzamel alle producten en verstuur dan”, want dan heb ik in 1x een pakketje.

 

 

 

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
KoopjesAap
Beoordeling
41star1star1star1stargray

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *