Coolkid oorkap

Deze oorkap is vooral bedoeld om de concentratie van kinderen te verbeteren in de klas. En natuurlijk ook om het gehoor te beschermen bij harde geluiden, zoals bij feestgelegenheden. De bijbehorende website is www.koppie-erbij.nl.

coolkid oorkap

Concentratie in de klas

De oorkap van CoolKid kan gebruikt worden in de klas. Soms is het geluidsniveau zo hoog dat het te veel lawaai is om je te concentreren. Sommige kinderen hebben daar last van en kunnen minder goed presteren. Voor hen heeft CoolSafety de oorkap geproduceerd. De oorkap schermt de kinderoren af van het lawaai in de omgeving. De CoolKid blokkeert niet al het geluid, maar houdt wel net dat scherpe randje, die auditieve prikkels die teveel zijn, tegen.

Ook is het handig bij het maken van huiswerk. Is er veel lawaai in huis, zo kan je rustig even aan je sommen werken.

koppie erbij

Decibel

Een gesprek tussen twee mensen – ervan uitgaande dat ze geen ruzie hebben – heeft meestal een kracht van ongeveer 60dB. Een drilboor daarentegen produceert ongeveer 120 dB. Dat suggereert dat een drilboor twee keer zo hard gaat als een gemiddeld gesprek. Als je ooit wel eens langs een drilboor in actie bent gelopen, vertellen je oren je nu waarschijnlijk dat dat niet klopt. Gelijk hebben ze, die oren van je. 60dB bovenop 60dB betekent namelijk niet dat het geluid twee keer zo krachtig is, maar 10^6=10 tot de macht 6= 1.000.000, één miljoen keer zo krachtig!

Op de site van Koppie Erbij lees je nog veel meer over decibel.

CoolSafety

CoolSafety verkoopt producten die klanten helpen om veilig, comfortabel en efficiënt te werk te gaan. Van veiligheidsschoenen tot oorkappen en adembescherming tot vervangbare overalls. we zorgen er dus voor dat iedereen van top tot teen beschermd wordt.

CoolSafety heeft onder de naam “koppie Erbij” een koptelefoon ontwikkeld voor kinderen en dan voornamelijk om de kinderen beter te laten concentreren, oftewel ”de CoolKid oorkap”

coolkid oorkap

 

Los deze CoolKid oorkap bestellen kost € 18,95. Je krijgt er dan een handig tasje bij.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *