Craft bag of storage bag voor de kinderkamer

What's on mama's mind - Instagram happily ever after deco blog3Op Pinterest en Instagram zie je een heleboel leuke kinderkamerideeën. Wat ik erg leuk vind zijn de DIY (do it yourself) craft bags of storage bags. Ik weet niet zo goed wat de juiste term is, het is een DIY opbergzak. Het zijn grote papieren zakken (je hebt ze in verschillende maten) die je zelf kunt decoreren.

Via de webshop Happily ever after deco heb ik twee craft bags ontvangen voor de nieuwe kinderkamers. Op de kamer van mijn zoontje komt er eentje en op de babykamer voor ons aanstaande dochtertje. Wat er op komt ben ik nog niet helemaal uit.

Mijn zwager is docent “tekenen” (ckv) op een middelbare school, dus ik ga hem zeker om hulp vragen. What's on mama's mind - Instagram happily ever after deco blog2Ik kan best oke dingen natekenen (vind ik zelf), maar zou het erg moeilijk vinden op zo’n grote craft bag en bedenken wat er op moet vind ik ook heel lastig. Misschien wordt het wel een robot, aangezien we ook het Studio Ditte behang hebben op zijn kamer met de robotjes en omdat we een mooie poster van een robot ontvingen van By Bineke. Foto’s hiervan komen in een latere blog. Voor mijn dochtertje vind ik het voorbeeld van de website van Happily ever after deco erg gaaf. Die foto is van @Muenchnermama. Zie hier, met zo’n gave ice cream light.

Happily ever after deco geeft je op haar site advies wat je ermee kunt, ze zijn werkelijk multifunctioneel. Je kunt ze natuurlijk blanco laten of versieren, beschilderen, beplakken. Maar wat dacht je van een slinger of letterbanner er omheen? Goed idee.

What's on mama's mind - Instagram happily ever after deco blogDe zakken zijn opgebouwd uit drie lagen papier – twee lagen kraftpapier en een buitenlaag van wit papier. Ze zijn ontworpen om maximaal 25 kilo op te bergen. Had je dat bedacht toen je hoorde dat ze van papier waren?

Happily ever after deco heeft een webshop vol met mooi decoratie materiaal. De shop is van Anique een moeder van twee kleintjes (2013 en 2015). Je koopt bij Happily ever after deco een basic (onversierde) bag voor € 4,95 exclusief verzendkosten.
Afmeting: 53 x 72 x 13 cm
Kleur: Wit

Heb je tips voor mij, laat het dan weten. Ik ben heel benieuwd hoe jij ze hebt versierd!

De foto’s zijn van de website van Happily ever after deco.

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *